Puiuti de Randunici 2008!! (326)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

bubuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, eu scriu degeaba bre? VLAD VA FI CU ALEX! E PE MAINI BUNE! IL VA INVATA NUMAI PROSTII!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOCLATE!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Dragi randunici,
Multumesc mult Stela, Bitza si Pidana ca v-ati gandit la mine. Mi-e dor de voi si mi-as fi dorit tare mult sa va vad si mai ales pe Miha (ca, cine stie cand mai am ocazia...) dar 1)daca nu fac curatenie maine CHIAR nu mai am cand; 2)fara Iulia nu pot veni si nici nu vreau, ca acum doar sambata si duminca stam si noi toata ziua impreuna si 3)cu Iulia nu vin pt ca dupa ultima laringita mi-am jurat ca nu o mai duc in mall-uri si interioare aglomerate in perioade de viroze. Decat sa bag tot soiul de vaccinuri in ea mi se pare mult mai logic sa o scot doar in aer liber, fara sa o expun la un mediu din care ar avea ea "grija" sa culeaga tot ce e de cules
In afara de asta, traversez o perioada foarte, foarte, foarte dificila, cu multe probleme, motiv pt care nici sa mai scriu aici nu ma mai simt in stare. Mi se pare ca sunt undeva asa departe de voi...Dar mi-e dor si va iubesc, asta cu siguranta
Iar pt Luny: nu de neurolog ci de neurochirurg ai nevoie. Care e destul de probabil sa va spuna ca nu va opera, pt ca hernia discala e intr-o zona cu destule riscuri. Fizioterapia e de aur-oricum- dar daca e de taiat sau nu numai neurochirurgul poate decide, neurologul e ala cu pastilele...Asa ca mergi pe mana Bitzei, ca despre neurochirurgia spitalului Militar stiu numai de bine. Curaj!

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Naty si eu iti scrisesem pe mess...

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

POZEEEEE
http://good-times.webshots.com/photo/2830928750102227597mmCGbM

Arielu, esti mortala!! Am inteles, dar daca il aduc si pe Stefu, o sa stau acolo cu ei, nu pot sa-i las singuri.

Naty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Gecko hai ca e vorbaret si bestiutza!
Luny si noi suntem cu imitatul lui MJ .. si mai ales cand tot vede la tv trailerul pt This is it imediat percuteaza si e atenta sa il auda cand face "hi-hi"
Sanatate lui Liviu!
Alice tare frumos in crang la voi si Tea e o dulce!
Naty

hai ca noi din una am dat in alta.. a facut o alergie la ceva si nu stiu exact la ce... am doua cauze posibile, dar culmea e ca din amandoua a mai mancat pana acum.. sau poate nu imi dau eu seama si e altceva..

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii

Mergi la inceput

Bubu ce tare e Stef cu cizmele si mi-a placut cum doarme pe Vladut!

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii

Mergi la inceput

cred ca nu v-am zis ce avem nou in repertoriu:
Te-tiu = Thank you!
de la tv a invatat nu de la noi.. vad ca se lipeste engleza usor-usor..

Mica dansatoare
Hoinarii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

hai ca-s gata
bagajul facut, puiu pupacit si adormit
eu gata obosita, nu-mi mai trebuie drum.
alta data abia asteptam sa plec pe undeva, acum plec de fiecare data cu inima stransa. asta e! va trebui sa ma obisnuiesc.

asa ca... maine dimineata sunt in Bucuresti, ajung pe la 10,30 (asta e ora oficiala). si abia astept sa intalnesc randunicile.
taaaaaaaare va invidiam cand va intalneati, iaca de data asta fal-fal si eu

va pup pe toate, plec spre gara
abia astept sa va vad

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

www.TickerFactory.com/weight-loss/wtM1xDP/] br / [img] br / " target="_blank">Miha scade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

salutare!!

Oau, cat ati scriiiis!

Am vazut printesuca de Alice in Crang (ce ma mai plimbam acolo cu A cand eram tineri!!!). Si Bubulini cu dovleac fain si cu somnul "la gramada" . Si am citit planurile pentru maine!

Stefan are putin iritata traheea (?) parca, a primit sirop din plante si daca se agraveaza picaturi de ochi-nas-urechi cu antib si antitermic (Mefenaminsäure ce-o mai fi si asta... ). Nimic la plamani!!

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Cuscra,ce ai patit??????
Luny,nasol cu rezultatul...sanatate
Oana,m-a dat gata din nou scumpul de Stef cum doarme el pe fratele lui.Doamne ce scumpi pot fi.
Eu inca nu am curajul sa ii culc pe amandoi in pat
Spor la bagaje
si Frumusica de THEA!am vazut-o si pe Ana ,in sfarsit!
Miha,sa ai drum bun ,intalnire faina cu fetele si o "vacanta" de vis

Simo cu ,mami de DAVIDsi de SAM

Mergi la inceput