Puiuti de Randunici 2008!! (326)
Raspunsuri - Pagina 15
luny spune:
naty mersi pt sfaturi
..hernie discala?..nu scria asa ceva pe nicaieri, dar cum nu ma pricep, o fi acelasi lucru cu ce am scris eu de p-acolo
si lui ii e tare frica de o asemenea operatie si nu vrea sa auda..varsatoare fiind, vad ca suntem in acelasi butoi cam fara fund scufundate...si ptr mine e o perioada dificila, urata, mohorata, trista, plina de belele

miha drum bun si fara intarzieri!
...back in butoi!
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Nicoleta spune:
Luny, sanatate multa si sa se repare cu fizioterapia si ceva gimnastica. Scriai ca exista o mica portita...
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
mimonix spune:
Reppede repede ca mor de somn
Sper sa gasesc GA maine, e chiar in selgross? scrie mare ceva pe ea?
E mall, e balon..ce e?
In tot cazul noi vom ajunge mai spre unu, ca sa nu las copilul prea mult numai cu Mimu...sper ca nu plecati imediat 
Luny, eu am o prietena care are o vertebra deplasata nu stiu in ce zona, dar stiu ca nu mai putea merge deloc de durere. Si cu fizioterapie a scapat complet, nu o mai doare nimic de doi ani. Sper sa mearga si la voi
Nicoleta ce anume vrei sa stii despre Marea Moarta? Ideea de concediu acolo nu-mi suna deloc bine, imi aduce cu vacanta la Techirghiol
Vacanta in Israel e altceva, dar sa nu stai intr-un loc. In tot cazul , primavara e cel mai frumos (martie/aprilie) si potrivit de cald. Sa ai o caruta de bani ca-i scump rau (la cazare ma refer) si roaga-te sa nu se bata nimeni cu nimeni cat stai tu acolo
Astept intrebari la obiect, daca ai. Si eventual un id de mess pe PM , ca de mult tot vreau sa zic si uit.
S-a mai dus o zi agitata...pe ala de-a zis "carpe diem" sigur nu-l fugarea nimeni asa ![]()
Va doresc noapte buna !
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN... spre doi)
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
mimonix spune:
Am vazut totusi si pozele din Crang
Superbe peisaje si copilul f frumos cu caciulita aia cu ciucuri galbeni la urechi 
Si am mai vazut si dovleacul scobit de Bubu mai mult decat artistic, sunt socata si picata in butoiul cu admiratie
Respect 
Despre Stef cu cizmoacele alea puse invers nu mai zic nimic
si nici despre pozitia de somn inedita
Dar voi la 3 noaptea n-aveati altceva mai bun de facut ?
Ce face nene Grey din om 
Chiar ma culc...
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN... spre doi)
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
Kya spune:
Ma trimite si pe mine cineva la culcare?...
Stau si ma uit de vreo 3 ore la House
, imi pica ochii in gura, dar nu-mi misc fundul in pat 
Daca maine va arat si eu ca Bubu
o poza cu Sanziana dormind la 3 dimineata, inseamna ca tot cu House am ramas.
Mai rau e ca mi s-a facut foame, si daca ma apuc acum in miez de noapte sa devorez frigiderul... 
Raluca mamica de
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
Nicoleta spune:
Mimo, eu as vrea sa merg cu Stefan in primul rand, ca am eu o pata pe suflet cu el, fiind alergic... cica ii ajuta apa asta sarata si aerosolii... ma interesa hotel/preturi/perioade mai bune pentru ce vrem noi (cure de aerosoli, sa nu fie foarte cald, dar nici frig)... si ce-ar mai fi de aflat (ca e ora tarzie si neuronu cascat).
si a lui Matei 
ariel_7000 spune:
bubule, mooor!!! asa dorm si piciulii mei!
uneori teo mai sare "parleazul", adica peste sor'sa si se aude un buf infundat pe pilota pusa langa pat, ca sa atenueze aterizarile. si-si continua somnul fara nicio greatza. sau se mai aude in toiul noptii:"mamiiiii, ia-l pe teo de pe mineeeee!" 
ralucaaaaaaaa, nani, nani, lasa mancarea!
clau vine maine?
naty si eu ti-am scris pe mess, dar nu ai aparut....poate reusesti sa prinzi juma de ora sa tragi o fuguta.
eu ma culc acum, ca mi-a spus nico povestea de noapte buna si imi pica mutra in tastatura....ehhh, unde-s vremurile de buhuhuiala? in dovelacul lui bubu ![]()
ioana, nici o sansa sa ajunga la timp costumul....si de la mine la tine, greu. insa stiu ca gasisem o sursa la un moment dat si poti comanda direct acolo. ce face tati al tau?
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOCLATE!"
natynic spune:
Buna dimineata si luati o 

Ariel, Kya, multam si voua
-am fost atat de ocupata ca aproape am uitat ca exista mess...
Luny-protruzie, hernie, tot pe acolo. Important e sa va zica un neurochirurg bun daca sebaga sa opereze sau mai bine nu. Daca e nu, ma intreb insa in ce masura il va afecta profesional daca mai mult de 5 kg nu are voie sa ridice...Offf ![]()
Pidana, am ajuns si eu in mall-ul nou, Afi Palace Cotroceni, alaltaieri cand am plecat neagra de suparare de la serviciu-ca sa nu ma duc cu nervi acasa la Iulia (apropo, ea isi spune Uia). Foarte maaare, bine ca inca erau multe nedeschise insa erau super-promotii peste tot, mi-am luat o rama de ochelari Cacharel cu 100 lei SU-PER-BA, de-aia de titaniu "elastica", sa poata trage Iulia mult si bine de ochelari; iar ei i-am luat de la Deichmann cizmulite si papuci, erau preturi incredibile si calitate excelenta; mi-as fi putut lua si eu incaltari la greu numai ca am decis sa fiu cumpatata ca si asa am destule perechi care zac in dulap. Oricum, pt cine are drum zilele astea de inceput cel putin, merita garantat. M-am intors acasa calma....
Petrecere frumoasa sa aveti si sa faceti poze multe, multe!
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
luny spune:
neatza!..
naty exact asta e si grija lui, a noastra, cea mai mare...serviciul...risca sa-l mute din operativ, la 8 ore, asta inseamna salariu mic, si viata noastra si mai data peste cap...eu o sa ma duc la serviciu, iar cu Mufa nu va avea cine sa stea zilnic..cu 3 zile libere la el, e alta discutie, iti dai seama..
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Nicoleta spune:
Salut.
Naty, ma bucur ca zici de Deichmann. Aici este o firma nu prea "de top", insa unele incaltari de la ei, mai ales cele de copii, sunt suuuuperbe!! Si sa le vedeti pe alea de primavara-toamna! Mai ales de la Elefanten, cele de fetite! Piele-piele, cu talpa elastica... mori langa ele! Dar na, nu am fata, stau si suspin! ![]()
http://www.deichmann.at/site/de/catalog.php?brand=8&category=0050157100000546
Aici poti sa cauti incaltarile acestea introducand numarul si codul "cartierului", iti spun exact la care dintre magazine sa mergi sa le si gasesti!
http://www.deichmann.at/site/de/catalog.php?brand=8&category=0050157100000546&product=974091&s_plz=1220&s_size=24&submit=Finden
si a lui Matei