Puiuti de Randunici 2008!! (326)
Raspunsuri - Pagina 16
Nicoleta spune:
Ia uite Naty ![]()
http://www.deichmann.at/site/de/catalog.php?brand=8&category=0050157100000546&product=974093
http://www.deichmann.at/site/de/catalog.php?brand=8&category=0050157100000546&product=979746
http://www.deichmann.at/site/de/catalog.php?brand=8&category=0050157100000546&product=913974
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
luny spune:
si am mai aflat o chestie, si-a amintit si Liviu, ca neurologul i-a recomandat sa il vada si un reumatolog..am mai vorbit cu cineva care e de meserie, asistenta la reumatologie, dar nu in Ro, si mi-a sous clar ca e de specialitatea lor! spune ca a vazut multe cazuri similare si se vindeca f frumos cu tratament, ceva de genul corticoizi + miorelaxant + colier cervical+ antialgic...acum, cautam si un reumatolog..
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
asa-mi vine sa
e a treia zi de durere de cap, nu am patit in viata mea asa ceva...
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
bubu05 spune:
'Neata!
Multumim de cafelute, Naty! eu mi-am pus un bol de laptic cu cereale, piticii au papat ousoare. O sa-i imbrac si o astept pe Bitzulina sa ne ia.
Ma bucur mult ca v-a placut dovleacul, m-am chinuit mai mult la scobit, mi-am pus miezul in conge sa fac o placinta
Si ma mai bucur ca v-a placut si de pitici 
PIDANA spune:
Buna dimineata la pranz!
Multumim de cafea Naty!
Intalnire placuta randunici. V-am ratat si de data asta
Eu imi fac curaj sa ma pregatesc sa plec la o cununie. Cu tot cu copil, sotul e la facultate, ai mei la tara, socrii gripati asa ca nu am de ales. Mi-e groaza de frigul de afara si de carat copil singura mai ales ca schimb 2 tramvaie.
Am pus si eu ochii pe cizmulitele de la deichmann care le arata Nico, dar mi s-au parut cam scumpe. Acum imi pare rau ca nu le-am luat mai ales ca le-ar fi platit sormea. Of!
ramo_cata spune:
salut
bubu am vazut si eu dovleacul ,super misto ..cat despre puiutzi m-a omorat pozitia de somn...
luny off imi pare rau pentru diagnosticul lui liviu..multa sanatate,cu ajutorul lui DD o sa fie bine
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
somnorica spune:
Salutare
Sa aveti o intalnire frumoasa. Pentru cele care stati acasa http://www.topgear.ro/bizon/bizoni_1.html si http://www.radioguerrilla.ro/antimitocanie/atlas.php
Pupicei.
Robi
bubu05 spune:

Eu am ajuns prima acasa, le-am lasat pe fete la taclale, tocmai papau ceva buuun
. A venit Cata si ne-a luat, Stef aproape a adormit in masina, dar a rezistat pana acasa, le-am dat sa pape ciorbita si acum sunt la nani.
Am facut ieri ciorbita de vacuta, iar spre final am pus o sfecla rosie coapta, data pe razatoarea mare. a iesit dementiala, s-a colorat ciorba instant in rosu
si a iesit f. gustoasa! Au lins astia mici cate un castronel!
Pe seara descarc pozele de la intalneala, am avut o mega surpriza, o sa vedeti voi
Asa de mult m-am bucurat sa le vad pe fete si Miha
e o persoana f. calda si calma
Vlad i-a zis Kyei ca parca o stie de undeva
si s-a jucat muult si frumos cu Alexuca la locul de joaca ![]()
Pupici, ma duc la nani, cand ma trezesc imi fac bagajul ![]()
gudinde spune:
Hello. hello! Sper sa aveti o intalnire frumoasa
Naty imi pare tare, tare rau ca ai parte de zile grele la servici.
Luny succes la reumatologie, dar totusi poate mergeti si la un neurochirurg sa vedeti ce spune, ce recomanda si el.
Nu pun nici o secunda la indoiala competenta asistentei de la reumatologie cu care ai vorbit, dar uneori cu RMN-ul in fata e altceva si deh, deformatie profesionala, parca e mai bine sa afli mai multe parereri, ce recomada fiecare si de ce si apoi sa decideti.
Stie cineva daca pe Razoare e sens unic? Ca ma gandesc ... poate vizitez si eu Afi Cotroceni (asa ... de clatit retina, ca bani nu mai am). Scrie ca e situat la intersectia dintre Str. Vasile Milea si Bd. Timisoara. Deci cum urc dealul pe Str. Prof dr Bagdasar se poate intra pe Razoare? Si apoi se merge pe Bd Timisoara pana la prima intersectie?
Mai ... n-au si astia o harta, indicatii trafic la ei pe site!
Si acum sa va povestesc cu ce m-am "distrat" eu astazi. Tineti minte cum anul trecut in toamna ma plangram ca am facut revizia mare de 20000 km si cu ce au mai gasit ei de reparat pe acolo si cu ITP-ul am ajuns pe la 13-14 milioane? Ei bine, anul asta ma gandeam ca scap cu o revizie ieftina, anuala. La anul e din nou ITP si ma asteptam sa fie atunci mai scumput. Ei, cat credeti ca m-a costat???? 11 milioane jumate!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

Ca a trebuit schimbata si kit-ul de disributie

, ajunsi acolo au vazut ca trebuie schimbata si pompa de apa 

si bujiile 

si nu-s ce chestie la rezervor ca nu-mi mai aparea la bord cata benzina am 

Nu pot sa cred ca 2 revizii consecutive la DACIE pot sa coste 25 milioane 

La intoarcere m-am oprit la Sensiblu sa-mi iau un rimel No7 de la Boots. Ei bine nu aveau Ultimate Curl, ci doar Volume si mi-au zis ca vor reduce drastic toata gama importata de la Boots

Si Boots nu livreaza direct in Romania
Pur si simplu nu inteleg de ce se vand bine game mult, mult mai scumpe, iar aceste produse care-s f bune, au un pret mai uman si nici nu-s facute special pt Europa de E nu se vand asa bine ca sa poata justifica mentinerea gamei! Sunt niste produse foarte bune: gama aceea de produse naturale care miroase demential este extraordinara. Eu combin wonder lip balm-ul almont olive mint cu putin blush mineral si obtin un ruj mineral absolut superb pe care-l aplic cu pensula de buze. De la Botanics folosesc gelul de ochi si pt fata Rebalancing fluid for combination skin. Nici cu crema Chanel nu m-am simtit atat de bine. Sunt facute pe baza de plante, hipo-alergenice, fara miros, utilizabile si de tenurile sensibile. Iar de la No7 am luat cel mai bun rimel, nu incarca generele, nu da aspect de machiaj de scena. Offffff!
In fine, acu' nu-s astea lucruri vitale in viata, dupa o saptamana naspa la servici, imi place sa ies un pic si daca se poate sa-mi iau un mic ceva.
Si ma bine-dispunea fantastic sa-mi iau cate o "cosmeticala" de asta, mai ales cand erau promotii.
Intr-o nota mai optimista ...
Va ziceam ca mi-a venit si mie pachetul de fd minerale de la PT. Sunt tare, tare multumita. Foarte bune calitativ si eye primerul functioneaza.
Nu mai stiu cine intreba de puterea de acoperire, de povestisem eu de cele 4 nivele de acoperire oferite de EM si tehnica aplicarii cu apa cu care practic se poate obtine un coverage total.
Ei bine, mie fondul de ten de la PT mi se pare la nivel de intensive, are putere de acoperire. Imi place foarte tare.
Fardul frozen mov este absolut, dar absolut spendid. Si blush-ul Morning Rose mi s-a parut de exceptie.
Si-a mai luat cineva Mangosteen? Eu ma asteptam la o culoare caramiziu-rosiatic, ceva puternic de seara, dar in realitate e mai maro.
Fardurile duo mi-au placut tare mult, iar Green Silence pe care-l asteptam cu inima cam stransa la cat de galben pare in poza, e un verde deschis foarte frumos, nu e asa galbejit.
Dau send la scrisorica sa nu o pierd, v-am pupacit si mai pe seara sper sa mai pot intra.
bubu05 spune:
Primaaaa ![]()
POZEEE
Mai, am vrut sa dorm, am stat o ora, am atipit nitel, mi-a sunat telefonul, m-am trezit...apoi Stef s-a trezit plangand...abia l-am linistit...care mi l-ati deocheat
Abia s-a linistit cu linkul de la Cami...sau Ralu...nu mai stiu, ala cu desene, cu cantece. Sta si se uita, cand se termina zice "ata", adica sa inceapa alta
Deeeci, o ador pe Alexuca, e o frumoasa, m-am topit cu fatzuca ei scumpa si finuta! imi venea s-o pap si mi-a parut rau cand l-am luat pe Vlad si am lasat-o acolo, la bile, pana am chemat-o pe Ariel s-o ia...