Puiuti de Randunici 2008!! (326)
Raspunsuri - Pagina 17
PIDANA spune:
Sa va fie de bine intalnirea, asteptam poze Oana!
Noi am facut putin circ la biserica, Ana adica. M-a pupat in continuu si tot zicea mama, tata, Doamne,mireasa, si a culminat cu popaeste = popa prinde peste, noroc ca nu se intelege bine ce spune. Nu mai zic ca a cerut de cateva ori si laptele si a tot tras-o pe o tanti de margelele de pe rochie. Toata lumea radea, a fost singurul copil. Sper sa nu ma injure sefa ca la nunta ei am fost.
Gudinde, m-ai pierdut cu atatea detalii intr-ale machiajului. Mi-ar placea sa stiu si eu atatea. Nu mi-as fi imaginat ca e atat de scumpa revizia la Dacie. In privinta traseului pana la Afi Palace ai zis foarte bine. Exista intrare in parcare si pe Timisoara si pe Iuliu Maniu. Si exista si parcare supraterana, numai sa gasesti loc. Noi ne-am cam ratacit in cea subterana, lifturile nu mergeau ... am urcat o gramada pe scari. uite aici o harta http://www.bucuresti.com.ro/
bubu05 spune:
![]()
Bitzulinaaaa, vezi ca Vlad si-a uitat la tine in masina o jucarica, un skateboard cu sportacus. Sa il pastrezi, pliz, ca plange dupa el...cand ne vedem mi-l dai tu 
Simo27 spune:
Oana,faine pozele ca si protagonistele
.Cand ai zis de surpriza nu stiu de ce
,exact la Sovi si Ana m-am gandit
.Vaaaai ce frumusica e
,m-am topit toata
Simo
cu
,mami de DAVID
si de SAM
Nicoleta spune:
Faine pozele, faine protagonistele, faina ANA!!! M-am topit! Vreau si eu o fetita!! 

Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
bitza037 spune:

hello
Bubule am vazut jucaria lui Vlad cand ne-am urcat in masina.....noirmal ca o pastrez........noi am stat pana la 6 si ceva parca...
.....Sovi si cu Mimo au plecat putin mai devreme
ce rau imi pare de Stef...chiar nu m-am gandit sa-ti fi spus sa -i zici Tatal Nostru...
IRINA 
Mami fericita si implinita de
Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
Kya spune:
Gata, le-am lasat pe fete care pe la casele lor, si am ajuns si eu acasa.
Aici pozele facute de mine.
Fug, ca ma cere copilul, poate mai revin.
Raluca mamica de
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
luny spune:
heeeheeee, ce bine e sa mai stai de vorba cu adulti, si despre altele nu numai copii

..desi nu am fost eu in cea mai buna forma, m-au bine dispus ele si mi-au mai ridicat nitel moralul, sunt toate niste dragute si le multumesc!

Miha e asa de linistita si calma, mi-a facut o mare bucurie ca am cunoscut-o live!
am vazut si pozele de la Bubu, ce grasa sunt!
...si nu-mi spuneti nimic aici, va rog...![]()
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
PS: multam mult Kya, pt ride, ca uitai sa-ti zic
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Kya spune:
Moooama, Gudinde esti o adevarata enciclopedie de farduri, da-mi si mie pe PM id-ul tau de mess, please.
Maine dimineata vreau si eu sa ajung la Afi Palace. Daca ma mai vezi, sa nu mai faci ca la Billa, da? 
Despre intalnire mai zic o data ca tare mult mi-a placut asa o iesire doar cu fetele!
Randunicile rocks!
Si imi pare bine ca am cunoscut-o si pe Miha

Si am vazut-o in carne vie si pe papusa Anuska!
Raluca mamica de
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!