Puiuti de Randunici 2008!! (326)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Citat:
citat din mesajul lui luny

PS: multam mult Kya, pt ride, ca uitai sa-ti zic

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Cu placere, si altadata! Adica la o noua intalnire de gagici

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Ce poze frumoase!
Gudinde, ce sens unic la Razoare??? La intersectia aia sunt toate sensurile imaginabile; vreo 10 semafoare, din toate directiile vine cate ceva. Cum intri tu in intersectie, bd Timisoara e al doilea din rond si mergi pana la prima statie de tramvai unde vezi ditai mall-ul. Mergeti, o sa va placa.

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Gudinde, si eu stiu de Boot's si Botanics ca-s bune, nu am avut nimic de la ei insa...chiar ca esti doftor in machiaj azi am incercat si eu fdt-ul mineral, in sfarsit...culoarea e ok, fetele zic ca nu se vede diferenta si ca mi se potriveste, insa nu-s sigura inca cu acoperirea, si nici daca l-am aplicat corect, mai ales ca au uitat de corectorul de bube care trebuia aplicat inainte, si am dat dupa fdt...apoi am mai alicat un strat de fdt. Imi trebuie pensula ptr corector si eyeshadow, in mod cert...am aplicat cu o pensula ptr fard de la Avon, insa nu stiu cat de potrivita e..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Moama, cat ti stat Si am vazut ca s-a lasat cu inghetata
Kya, sa-mi dai si mie pozele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

foarte frumoasa intalnirea voastra.. am vazut si Anuska grasunica chiar ca iti face pofta..

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

bonsoar!

Mergi la inceput

vad ca v-ati intalnit fara mine, uratelor!

Mi-a fost dor de voi, si pe cuvant de pionier ca n-a fost zi in care sa nu ma gandesc la voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Ma mir ca n-ai sughitat, ca am intrebat de tineeeeeeeee! Te pupic! bine ai venit!

Eu va pup, nu stiu daca mai intru maine, bagajul inca nu-i gata...cand vin, va dau o cioco buna

Mergi la inceput

Bubulina, vacanta placuta! Si mult soare va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

! Sa va fie de bine, gagici!!!! Iar surpriza....chiar surpriza!!!! Ce ratusca avem noi !

O desfatare sa va vad, ma asteptau multe pozici cu Thea, cu Davidutul, cu Ana, cu Bubulinii, cu dovlecii, am zis tot ce am vazut? Sa ma trageti de maneca daca nu !

Luny, da, nu se compara fardul de pleoape aplicat cu pensulica potrivita fata de cel aplicat cu alte pensulici. Parul ala de samur sau de ce e ( parca samur ) face toata treaba. Il intinde altfel, habar nu am care o fi explicatia, probabil alta aderenta a fardului pe el, decat pe alt material. Sunt curioasa ce crede si Gudinde ( btw, ma bucur mult de tot ca ti-au placut, mai ales ca tu erai singura care puteai face comparatia cu cele din State!!! )! Si da, corectoarele inainte de fdt, ca sa estompeze ce vrei tu in cel mai fericit mod.

Si ca tot suntem la subiect, au promo: daca te inscrii pe site, poti castiga un kit de 5 "piese" ( asta http://puretouch.ro/product_info.php?cPath=25&products_id=95&osCsid=c4b9bf5830e59bedb7128f26363a6b9d
). Nu trebuie sa cumparati ceva, e suficient sa va inscrieti si participanti la concurs. Si fiecare castigatoare va fi intrebata cine i-a recomandat sa se inscrie pe site, asa ca astept si eu un premiu .

Serios acum, din mailul primit de la ei, probabil ca l-a primit toata lumea, dar io vreau sa castig :

"Pentru voi, special, Pure Touch are un concurs. Daca ai prietene care crezi ca ar fi interesate de make-up-ul mineral, sugereaza-le sa se inscrie pe www.puretouch.ro , folosind linkul "contul meu". Astfel vor fi si ele anuntate de viitoarele noastre promotii, iar in plus, au sansa de a castiga un kit de produse minerale "First time 5" in valoare de 129 lei! La finalul lunii noiembrie vom desemna prin tragere la sorti 3 castigatoare.

IMPORTANT. Fiecare castigatoare va fi intrebata cine i-a recomandat se se inscrie pe site. Persoana care a facut recomandarea va primi si ea un kit "First Time 5" in semn de apreciere a recomandarii facute. Vrei sa iti anunti prietenele prin e-mail de acest concurs?Uite un model pe care il poti folosi

Buna!

Am descoperit de curand cosmeticele minerale pe www.puretouch.ro. Intra si tu pe site-ul lor si fa-ti cont, gratuit, folosind linkul "contul meu". Ai sansa de a castiga un kit de produse cosmetice minerale "First time 5" in valoare de 129 lei! Nu trebuie sa comanzi ceva, ci doar sa te inscrii. Cele 3 castigatoare vor fi desemnate prin tragere la sorti la finalul lunii noiembrie.
Daca o sa castigi, nu uita atunci cand vei fi intrebata cine ti-a recomandat www.puretouch.ro sa spui numele meu.

Succes! Echipa PureTouch Minerals"

Pupam, maine, pe odihna, va mai povestesc de noi si poate ma invrednicesc si de o scrisorica. Acum am avut prea mult de citit si mi se invalmasesc in cap toate cele.

fetele!

Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008

Magazin de modelism

Mergi la inceput