Puiuti de Randunici 2008!! (326)
Raspunsuri - Pagina 19
sovietica spune:

Cat de bine mi-a prins intalnirea!! Ma simt cu bateriile asa incarcate. Pozicile sunt mumoase rau, aproape ca fetele de frumoase!
Ne-am veselit bine, si din cauza ca am vorbit prea mult despre peste si alte pescaresti, am cumparat 4 dorade proaspete de la real pe care le voi pregati maine cu sosul asta
:
2 galbenusuri
sucul de la 1 lamaie
150 ml supa de pui calda
verdeata (marar, patrunjel, oregano...)
Se bat galbenusurile intr-un bol si se aseaza pe baie de aburi. Se bate continuu cat e pe abur si incet se adauga sucul de lamaie (ca la maioneza). Apoi se adauga la fel, supa de pui si se bate pana ajunge la o textura cremoasa. la sfarsit se adauga verdeata tocata in sos si sare daca mai trebuie.
unele retete cer si putin amidon (cam 1 lingurita), ca sa "lungesti" sosul, atunci se pune mai multa supa
A crescut inima in mine ca ati admirat-o pe Anushka ![]()
Multumesc! Mi-am amintit de cantecul ala:
"Toti copiii sunt frumosi,/ ce priviri, ce farmec, ce minune ... / Si e drept ca asta ni se spune / Mai de mult, din mosi-stramosi .../
Mai timizi, mai zgomotosi, mai tacuti, mai guresi ca o moara / sau cuminti ca fata bunaoara ... TOTI COPIII SUNT FRUMOSI !!!!
Si ca sa nu mai intelegeti chiar nimic din mesajul asta, cui ii place gratia:
http://www.youtube.com/watch?v=LWk-W3ky-FE
http://www.youtube.com/watch?v=ZkLrFpo0lHA

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara
mstela spune:
Sa va fie de bine petrecareala...Tare mi-ar fi placut sa apar si eu...
Am vazut o Anushka
...
Pupici tuturor.
mami de TEA (1.04.08)
luny spune:
1tuchi
bine ai revenit!! te-am pomenit azi! pozeee??cum a fost, nu pove nimic?
sovi Doamne, cum am putea sa nu admiram asa fetita sumpa si bucalata?..eu ti-am zis, asa radioasa esti, fericita si implinita, stii ca te invidiez!![]()
foarte delicate chinezoaicele, ce miscari!..
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
olgule si eu am primit mailul cu concursul, inteleg ca esti inscris automat daca ai cont, nu tre sa faci altceva...sa-mi zici numele tau intreg, in caz ca-s printre norocoase
pune-mi si mie link cu ce pensula zici ca-i mai buna ptr fard de pleoape, ca-s mai multe..
Iubirea mea,
tuchita spune:
de povestit nu povestesc inca, las sa se mai aseze simtamintele, poate din varianta a la Mimo iese varianta a la Clau!
Am ajuns in seara asta din Ardeal, Ilinca are o alergie foarte urata, nu stiu la ce, a trebuit sa ii dau Prednison, Seb e bine( dupa ce l-am lasat bolnav cu febra 39
)
Cat am asteptat sa termine masina am descarcat poze, ca sa aveti pentru maine la cafea!
Sunt cam multe, va uitati si voi la cate aveti chef!
sovietica spune:
dedicatie speciala pt Luny http://entertainment.webshots.com/video/3032107000102206853YgEmzZ
;)
Tuchi, imi pare tare rau sa aud ca puii nu-s tocmai bine :(
sanatate! sa treaca alergia si febra!
Stela, sa stii ca te-am pomenit ca ti-ar fi stat si tie bine acolo, cu noi 
(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara
Nicoleta spune:
Tuchi, bine ai venit! Mi-au placut tare mult pozele, si de tine, care pari... ghidusha
, si relaxata, si incantata! Asa-i? Imi pare rau ca Ili are alergie, sper sa dibuiti cauza si sa o ocoliti. Si ma bucur ca Seb e ok. Sa va fie de bine plimbarea. Astept si eu vremuri de-astea...
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
tuchita spune:
Sovicel, ti-am vazut mandretea de fata!

gata, ma duc la
, ca-s rupta!
Ne vedem dimineata la cafea!
Noapte buna!
mstela spune:
Cata,sa va fie de bine
.Sper ca ti-ai umplut sufletul cu aer fin si te va tine fresh muuulta vreme..Sanatate Ilincai.
Sovi
.Data viitoare poate voi fi bine si nu va mai ratez...poate va fi o a 2 a intalneala chiar si cu Miha
pe care tare imi pare rau ca nu am cunoscut-o azi.
mami de TEA (1.04.08)
luny spune:
ce cafea la dimineata, am vazut pozele acum, Cata, si am inteles asa: ca v-ati plimbat mult si v-a priit, desi a fost cam noros la inceput, dar si soare pe final
, ca e dragutz Parisul in poze si sper sa-l vad si eu candva
, ca tu ai fost imbracata numai in negru desi ti-ar fi stat bine si cu ceva 'touch of colour'![]()
, si nu in ultimul rand, CINEVA aici pe craca, are cafenea ce-i poarta numele in buricu' Parisului si nu ne-a invitat la un croissant si o cafea!![]()
![]()
![]()
Iubirea mea,