Puiuti de Randunici 2008!! (326)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Cat de bine mi-a prins intalnirea!! Ma simt cu bateriile asa incarcate. Pozicile sunt mumoase rau, aproape ca fetele de frumoase! Ne-am veselit bine, si din cauza ca am vorbit prea mult despre peste si alte pescaresti, am cumparat 4 dorade proaspete de la real pe care le voi pregati maine cu sosul asta :

2 galbenusuri
sucul de la 1 lamaie
150 ml supa de pui calda
verdeata (marar, patrunjel, oregano...)

Se bat galbenusurile intr-un bol si se aseaza pe baie de aburi. Se bate continuu cat e pe abur si incet se adauga sucul de lamaie (ca la maioneza). Apoi se adauga la fel, supa de pui si se bate pana ajunge la o textura cremoasa. la sfarsit se adauga verdeata tocata in sos si sare daca mai trebuie.

unele retete cer si putin amidon (cam 1 lingurita), ca sa "lungesti" sosul, atunci se pune mai multa supa

A crescut inima in mine ca ati admirat-o pe Anushka Multumesc! Mi-am amintit de cantecul ala:
"Toti copiii sunt frumosi,/ ce priviri, ce farmec, ce minune ... / Si e drept ca asta ni se spune / Mai de mult, din mosi-stramosi .../

Mai timizi, mai zgomotosi, mai tacuti, mai guresi ca o moara / sau cuminti ca fata bunaoara ... TOTI COPIII SUNT FRUMOSI !!!!

Si ca sa nu mai intelegeti chiar nimic din mesajul asta, cui ii place gratia:
http://www.youtube.com/watch?v=LWk-W3ky-FE
http://www.youtube.com/watch?v=ZkLrFpo0lHA

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Sa va fie de bine petrecareala...Tare mi-ar fi placut sa apar si eu...
Am vazut o Anushka...
Pupici tuturor.

mami de TEA (1.04.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

1tuchi bine ai revenit!! te-am pomenit azi! pozeee??cum a fost, nu pove nimic?
sovi Doamne, cum am putea sa nu admiram asa fetita sumpa si bucalata?..eu ti-am zis, asa radioasa esti, fericita si implinita, stii ca te invidiez! foarte delicate chinezoaicele, ce miscari!..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

olgule si eu am primit mailul cu concursul, inteleg ca esti inscris automat daca ai cont, nu tre sa faci altceva...sa-mi zici numele tau intreg, in caz ca-s printre norocoase pune-mi si mie link cu ce pensula zici ca-i mai buna ptr fard de pleoape, ca-s mai multe..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

de povestit nu povestesc inca, las sa se mai aseze simtamintele, poate din varianta a la Mimo iese varianta a la Clau!
Am ajuns in seara asta din Ardeal, Ilinca are o alergie foarte urata, nu stiu la ce, a trebuit sa ii dau Prednison, Seb e bine( dupa ce l-am lasat bolnav cu febra 39 )
Cat am asteptat sa termine masina am descarcat poze, ca sa aveti pentru maine la cafea!
Sunt cam multe, va uitati si voi la cate aveti chef!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

dedicatie speciala pt Luny http://entertainment.webshots.com/video/3032107000102206853YgEmzZ ;)

Tuchi, imi pare tare rau sa aud ca puii nu-s tocmai bine :( sanatate! sa treaca alergia si febra!

Stela, sa stii ca te-am pomenit ca ti-ar fi stat si tie bine acolo, cu noi

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Tuchi, bine ai venit! Mi-au placut tare mult pozele, si de tine, care pari... ghidusha , si relaxata, si incantata! Asa-i? Imi pare rau ca Ili are alergie, sper sa dibuiti cauza si sa o ocoliti. Si ma bucur ca Seb e ok. Sa va fie de bine plimbarea. Astept si eu vremuri de-astea...

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Sovicel, ti-am vazut mandretea de fata!

gata, ma duc la , ca-s rupta!
Ne vedem dimineata la cafea!
Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Cata,sa va fie de bine.Sper ca ti-ai umplut sufletul cu aer fin si te va tine fresh muuulta vreme..Sanatate Ilincai.
Sovi.Data viitoare poate voi fi bine si nu va mai ratez...poate va fi o a 2 a intalneala chiar si cu Mihape care tare imi pare rau ca nu am cunoscut-o azi.

mami de TEA (1.04.08)

Mergi la inceput

ce cafea la dimineata, am vazut pozele acum, Cata, si am inteles asa: ca v-ati plimbat mult si v-a priit, desi a fost cam noros la inceput, dar si soare pe final, ca e dragutz Parisul in poze si sper sa-l vad si eu candva, ca tu ai fost imbracata numai in negru desi ti-ar fi stat bine si cu ceva 'touch of colour', si nu in ultimul rand, CINEVA aici pe craca, are cafenea ce-i poarta numele in buricu' Parisului si nu ne-a invitat la un croissant si o cafea!

Mergi la inceput