Puiuti de Randunici 2008!! (326)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui sovietica

dedicatie speciala pt Luny http://entertainment.webshots.com/video/3032107000102206853YgEmzZ ;)

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara

vaai, ce nebuna esti, sau sunt eu, de fapt..intai ma iei la sentiment, ce dragut e bebe la san, de ma ia , apoi urmeaza finalul apoteotic, sa mori nu alta!..uitasem ca mi-ai pove clipul asta

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Wau,Cata,deci ati vazut cam tot ce se putea vedea..Bravos..mi s-a furnicat pielea de nostalgie...

mami de TEA (1.04.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Luny,mie mi s-a parut ca e pizzerie.si unde esti breee,grasa????
Cata,ma bucur ca ai revenit acasa.Abia astept concluzia.sanatate Ilincai
Cuscra,ia spune ce ai patit!De ce era sa te ia salvarea????
Oana,sa aveti o vacanta in 2 frumoasa.Sa stii ca astept cioco aia

Copii mei sunt bine:David e in vacanta-oh,ce bucurie,Sam se bucura ca il are pe frate-su toata ziua langa el.Ce conteaza ca sunt eu sau tati,Dede e important!
pe mine ma doare in schimb destul de mult burtica ....

Simo cu ,mami de DAVIDsi de SAM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Simo, iti trimit un uscosin si un no-spa (va amintiti, fetelor de aceste 2 "prietene"?) via email :)) ca numai azi le-am scos din poseta. le tineam acolo in timpul sarcinii, in caz de urgenta.

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara

Mergi la inceput

simo ai grija de tine, stai linistita!...sper ca nu ai fost iar excesiv de harnicuta..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

hola! hop si eu! tareeee bine a mai fost. nu ma mai dadeam dusa
kyaaaa, mi-ai facut poza cu parul ala ciufulit??? ti-am zis eu ca ies shui! merci de plimbare, "mamaaaaa, ce masina mare!!!" (alexutza)

bubule, mai, ai niste copii de poveste: CUMINTIIIIIIIIIIIIII !!! da reteta! trebuie sa fie un ingredient ceva.

miha , ma bucur ca te-am cunoscut si in realitate. esti exact cum mi-am imaginat!

sov, delicioasa anuska. si ce cizmulite avea ea

luny, hai ca ti-a prins bine iesirea! ai ras, te-ai mai inseninat.

bitza, mama ce seamana piciulica cu tine!!! vai ce dulce e!

mimo, mersi si tie de plimbare! de ce taci? copilul e ok? taticul la fel? care e scorul? cine a castigat?

tucule, ne-ai lipsit la intalneala. naty, stelutz, olgutz, la fel, poate data viitoare...

andreea, tare as fi vrut sa te vedem si pe tine, chiar te laudam pentru pasiunea ta fata de fardurile minerale. eu simt ca iti stralucesc ochii de incantare cand tastezi! nu te bate vreun gand? think about! eu am o problema in ultimul timp, de bat oamenii la cap sa-si realizeze visurile

acum...fug ca iar dau cu capul de tastatura. oameni buni, ce e cu somnul asta pe mine???? am intrat in hibernare??

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOCLATE!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Sovi,am luat un no-spa,dar simt ca e apa de ploaie..usconsin nu am ,ca ce aveam am dat ca nu ma gandeam ca voi avea asa repede nevoie.Tb sa imi mai iau,ca iaca ,creste copilu si tot mai greu va fi...
Luny,nu am facut nimic.Cred ca tocmai asta e.De vreo 4 zile stau tare linistita
Pana maine sigur trece
Noapte buna

Simo cu ,mami de DAVIDsi de SAM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Cuscra,nu sunt deloc bine de ceva zile.Brusc,luni la serv,mi s-a incetosat vederea,vedeam dublu/triplu,m-au luat ameteli teribile,greata,si dureri de frunte,nu ma mai puteam concentra la nimik si abia ma tineam pe picioare.Si asta,dupa un pahar de cola.Colegii au incercat sa sune la salvare,mi-am revenit cat de cat,am mers la dr de familie care m-a umplut de Ca si magne b6 si mi-a dat trimitere la neurolog,fiindca ameteala care inca persista ii pare ingrijoratoare.Diagnosticul pus de ea:afectarea fct vestibulare,despre care nu prea m-a lamurit gogu bine.Dr zice ca din cauza oboselii excesive.. nu crede ca paharul de cola m-a adus in acea stare,si desi beau ocazional cola,nu am mai patit vreodata asa ceva.Urasc starea care ma tot cuprinde de ameteala,uneori dureri de frunte/tample,si greata...am mers la oftalmo si se pare ca nu e nevoie de ochelari,cu vederea stau bine....sunt tare ingrijorata..inca nu am gasit un neurolog :(..Am incercat la Colentina si sunt cozi interminabile,pana si programarea se "face pe sub mana".Halal.Nu mai reuseste omul sa se trateze cu asa sistem..Cam asta..se intelege,sper, de ce nu mai sunt in stare sa tin pasul cu voi..
Nb si sanatate multa va doresc.

mami de TEA (1.04.08)

Mergi la inceput

stela imi pare rau ca te simti rau, nu stiam...insa daca ti-a recomandat sa mergi la un neurolog, fa-o!...mai bine sa nu fie nimic si sa stai la cozi degeaba, decat sa amani si sa ai nevoie de un tratament specific..sa nu dispari, tine-ne la curent,daca vrei sa vorbesti, stii unde ma gasesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Sovi, poze cu Anutza ta nu ai? Mai multe, botez ceva? Ca poate se ia si la mine lozul (peste cativa ani, insa, dar incep de acum cu uitatul...)

Mimmo, deci asa! Te deconspira Luny si acu taci chitic!

Asa imi veni un dor de ducaaaa! Oare cu copiii dupa tine te poti simti cat de cat...?

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput