Puiuti de Randunici 2008!! (326)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Stela, multa sanatate!

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Luny, cum mai e Mufa cu scarpinatul? Ati primit rezultatele de la coproparazitologic?

Mergi la inceput

"O cracutza noua de-as aveaaaaa/O cracutza noua mi-ar placeaaaaa...!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Prezenta , vie si nevatamata
Am ajuns acasa unde sunasem inca de pe drum si-l rugasem pe Mimu "sa puna 2 cartofi la fiert" si n-o sa va vina sa credeti dar el chiar asa facuse :pusese 2 cartofi la fiert cu coaja cu tot si cu noroiul de pe coaja Cica el n-a mai facut piure si nu stie cum se face Eu inca ma mai gandesc daca a facut misto de mine sau traiesc in casa cu o "catastrofa" de atatia ani Cert e ca m-am bucurat ca m-am grabit si n-a apucat sa-i dea si sa manance baiatului pireul cu tot cu coaja si noroi
Muza facuse baie si lasase geamul inchis , curgea apa pe faianta si pe jos era lac de acumulare
Singurul cuminte si scump era Dudelle care ne-a oferit urmatoarele surprize:
1) Eu vorbeam cu ta'su si el tare, "peste mine" si fara pauza zicea "tatatatata" si se uita in ochii mei Cand ma opream eu , el radea
2) Cand a plecat Mimu i-am zis "pa" si de undeva din casa o voce subtirica "pa!"...cand ma uit, facea cu mana
3) Dupa ce l-am sters cu servetele la fund, a insfacat pachetul si s-a dus la baie, s-a asezat pe capacul WCului, s-a mai sters el de cateva ori si a tras apa "pepe"
Am mai facut o tura prin Auchan , ca deh, ce sa faci in casa atatea ore Am mai cumparat un lego (e mare fan dudelle) si am admirat o pereche de ghete Geox care costau 379 RON si nici nu erau imblanite (Kya n-am apucat sa vorbim deloc despre ce era mai important )
La intalnire mi-a placut , Anuska o scumpa si Sovi arata senzational cu ochelarii roz iar Stef e un monument de cumintenie (nu cred eu ca l-a deocheat cineva, doar ca si-a cam dat un pic programul peste cap ) Bubu vacanta placuta si usor cu ciupercutele !
Fetele in forma maxima, Luny fardata impecabil , Kya f relaxata , Ariel f agitata (toate cum le stiti deja , Bitza f vorbareata si deschisa (mii de multumiri ) si Miha cu accentul ala inconfundabil , o randunica ce nu stie de gluma si chiar mi-a adus palinca buna din maramu' pentru care Mimu ramane dator si recunoscator (si cred ca mai ramane si alta data cu copilul )
No, amu' imi pun o palinca si me duc !
PS Tuchi, bine ai venit !

Simona,mamica de Teo (16 ani) siVlad Alexandru (UN AN... spre doi)

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

am vazut pozicile de la marea intalnire,inca o data imi dau seama cat sunteti de speciale si cat imi doresc sa va cunosc personal...si multe

am vazut o fetita de care m-am sovi esti o mamica supermega fericita arati suuuper bine,fericirea ti se citeste in ochisori...

catalina super misto pozele si multa sanatate ilincutei....

mstela multa sanatate
simo ai grija de burtica si incearca sa stai cat mai linistita

de aseara am renuntat la suzeta...oricum nu o folosea decat la nani,eu nu prea am fost de acord cu ea,desi i-am dat-o dar doar atunci cand dormea nu mai mult...aseara s-a tot jucat cu ea,vroia sa o bage in gurita eu i-am luat-o am pus-o in pat dupa perne si nu stiu ce s-a intamplat cu ea,cand am vrut sa o iau sa o spal nu am mai gasit-o ..cred ca andru a aruncat-o dupa pat..am cautat-o impreuna cu el,zicea si el""cijea cijea"..i-am spus ca pe cijea a papat-o pufi si asa a ramas,a adormit fara,azi dupa amiaza la fel,acum la fel...iuhuu am mai scapat de o grija...

acum va las merg si eu la nani..

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns randunici spune:

Ramurica noua

Mergi la inceput