Puiuti de Randunici 2008!! (326)
Raspunsuri - Pagina 4
ramo_cata spune:
ioana ma bucur ca tatal tau se simte bine si doamne ajuta in continuare..
alice mai eu sunt tare multumita de andrushca ...intr-adevar are momente cand imi scoate peri albi ,de exemplu cand sunt la bucatarie,eu as vrea sa stea cuminte ,sa se joace singurel,ca sa pot sa-mi fac si eu treaba..dar nu el se catara,fuge afara,inchide/deschide usi..cam ce fac si ceilalti copii ,nimic iesit din comun...nu tipa,nu se tavaleste..ce sa mai il declar copil cuminte...mor de dragul lui cand merge la culcare...zice "nani" ,se suie in pat,cere "cijea-suzeta" ,papa si se pune cu caputul pe perna,bea lapticul linsitit,imi mai face beiii prin par de cateva ori si gata e aproape adormit....
mimo si eu la fel am folosit..sampon sanosan/dalin/johnson,sapun pentru bebei,bepanthen ii dau dupa baita si cand mi se pare ca se inroseste ,crema de corp nivea baby...cam astea-s cosmeticalele lui andru...
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
numeioana spune:
Ia uitati ce prieten are David aici
Ioana si David, cel mai scump martisor
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
numeioana spune:
Cuscra, I love you too! Cum merge treaba? Te-ai acomodat?
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
mimonix spune:
Citat: |
citat din mesajul lui numeioana Ia uitati ce prieten are David aici Ioana si David, cel mai scump martisor Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o. |
E asa de scump cu buclele alea O nebunie!
Multa sanatate si bafta tatalui tau, sa dea Dumnezeu sa fie bine si sa scape de belele!
Simona,mamica de Teo (16 ani) siVlad Alexandru (UN AN... spre doi)
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea
luny spune:
ce scump e David, si tot mai cret si blond! voi ati facut dovleacul? e super!! sanatati la tati tau, Ioana!
cuscra Uriage sunt fara parabeni, la naiba, ce ma oftic ca nu le-am cumparat si eu de la inceput...
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
la voi se incarca greu forumul?...restul site-urilor imi merg bine..
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
numeioana spune:
Mimo, Bubu, multumim. Carliontii sunt de la mine...dar parul blond de la cine o fi?? Toata lumea se intreaba.
Eu am facut dovlecelul. Am facut la gradi azi cu copiii vreo 6 uriasi si am zis ca trebuie sa-i fac si lui David unul...si l-a indragit de cum l-a vazut!
Eu am facut creier pane si nu pot sa mananc ca ii curg lui David balele pe canapea. Oare are ceva daca ii dau sa guste?? In genere ii dau de toate... nu mai gatesc separat...prefer sa gatesc mai light si pt noi (oricum mancam destul de light)ca multe dintre voi. Rareori fac prajeli...dar ce sa fac daca mi-a fost pofta de creier pane?!
Lapte am inceput sa-i dau Zuzu si bea muuult mai bine decat Nanul. E mai gustos, normal! Bea cam 240ml seara si 330 dimineata cu cearale. Si mananca zilnic un iaurt de 200g Prodlacta sau Napolact, mai nou. E disperat dupa fructe... Suc nu are sens sa-i mai dau, la cate fructe baga.
Vaccin n-o sa-i fac. Doctorita mea a zis ca nu e cazul. N-am intrebat-o de ce. Ii dau insa vitamina C 10 pic/zi si suc de catina si sper sa fie ok. Sper sa fi devenit rezistent, avand in vedere ca nu poarta caciula in cap. Bai, nu pot sa-l fac sa lase sapca, caciulita, fes subtire...nimic in cap!! Tot ce-i pun arunca... Intr-o zi m-am bucurat ca l-a acceptat si cand ma uit pe drum nu-l mai avea... Il aruncase si tot fara a stat. Acum am venit de afara...sunt 6 grade si el cu capul gol. Toata lumea se uita ca la televizor la noi. Bunicile isi dau coate si ne arata cu degetul... Am intrat in magazin si i-am mai luat o sapcuta de bumbac cu urechiuse...larguta... nu-i place nici aia. La -20 de grade ce ne facem??
raluca2107 spune:
Ioana, ma bucur ca e mai bine tatal tau si multa sanatate in continuare.
Sabin e disperat dupa melodiile de www.boowakwala.com/kids/boowakwala-adventures-theatre-hellosong.html" target="_blank">aici. Daca l-as lasa ar sta ore intregi la calculator sa asculte si sa danseze.
numeioana spune:
Luny, mie imi merge f bine forumul...