Puiuti de Randunici 2008!! (326)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

oauuu ce carliontat am vazutsi ce dovlecel misto ioana..cred ca ai putea sa-i dai si lui david putin creir pane..eu i-am dat lui andru snitel de pui,dovlecel..nu mananca in fiecare zi ,deci nu e nici o problema...

noua pediatra ne-a zis sa nu-i facem vaccinul antigripal pana la varsta de 2 ani,sa-l lasam sa se imunizeze etc....

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Ioana, ma bucur ca tatal tau este ok. Cat despre "scoruri", no comment! Am vazut si eu pozele cu un frumos carliontat, si prietenul lui zambaret!

Despre vaccinul antigripal, eu nu sunt fan. Nici eu, nici Adrian nu am facut niciodata si am fost ok. Nici copiilor nu le-am facut. Si nici nu intentionam... daca am lucra intr.un mediu cu risc, poate ca da.

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Ioana, ai putea sa-i dai creier, fara pane, doar 'creeerul'

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

salutare!!!!

Ioana ce carliontat superb am vazutsi dovleacul este super, o sa iau si eu unul din piata sa-i fac Antoniei dar nu am forme din alea sa decupez frumos cum ai facut tu gura, nasul, etc....de fapt, nu cred ca gasesc in piata din asta pt felinar...
si eu cred ca poti sa-i dai lui Dav putin creier

fetelor ce produse consumati de la Uriage??si de unde le luati?farmacie sau supermarket???ca m-ati facut curioasa???

eu am fost un pic supi ca Antonia a pierdut al treilea cercel si-mi placea asa de mult modelul asta...deci am cate unul din fiecare pereche.....asta este...am fost sa-i cumpar la fel dar nu am gasit, nici buburuze nu am gasit.........i-am luat unii draguti, dar de data asta am gasit cu inchizatoarea din aia clasica cum aveam noi cand eram mici....si mi-a garantat vanzatoarea ca nu se vor desface!!!

azi i-am cumparat fetei cizmulite(Olgule pana la urma am luat de la Primigi) aveau acolo incaltaminte asa de frumoasa!!!!
si astea sunt superbe ...sunt super incantata de ele...si Antonia ma pune sa o incalt cu ele si acum sta incaltata prin casa.....pe urma m-am dus la Carffour si am intrat si la Kiabi ca vazusem eu o gecutza acum o luna...... mai aveau trei bucati de abia le-am vazut si cand ma uit SURPRIZA de la 65 roni era redusa la 32...si i-am mai luta o caciulita frumoasa care este cu tot cu fular (nu mai am grija ca pierd fularul) si manusi si gata, mai am niste pantalonasi de fas......si am echipat bebelul.,poate s avina zapada....o sa-i fac o pozica imbracata...

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Vaaai, ce cretulin blond am vazut si dovleacul e suuuper! Ioana, sa-mi spui si mie daca ai vreo tehnica, niste tipsuri, ceva, ca vreau sa-i fac si eu lui Vlad!

Eu am stat sa le fac curat la jucarii, sa le sortam

Mai devreme am copt sfecla si am facut salata cu hrean pt. noi o nebunie cum miroase sfecla coapta! Iar jumate dintr-una micuta i-am pasat-o lui Stef in piureul de cartofi cu ficatel, a iesit atat de buna si a mancat un castron plin Era roz tot la gura

Ioana, ma bucur ca tatal tau e bine! doamne, ce preturi

Mergi la inceput

bitza Uriage stiu ca-s doar in farmacii..eu am laptele de corp hidratant si crema de fund ptr prevenirea eritemului.
...si apropo, tot se scarpina si are si brobonelele de vrigoare, pe la gat si incheieturi..iar in seara asta a avut niste mancarimi(cred) la nas, de nu am pomenit! se freca intr-una, isi baga degetul in nas, plus ca are o stare de nervozitate din cauza asta,are nasul rosu, zici ca e ceva alergie...dar de unde, la ce?..

Mergi la inceput

Si noi mai mancam pane-uri sau cartofi prajiti...o data la 2 saptamani...de ex. azi am facut snitele si Stef a papat o bucata de pui dar fara pane, el singur l-a curatat plus vreo 3 cartofiori prajiti, asta inainte sa-i fac piureul lui cu ficatel. Vlad a mancat cartofi prajiti dintr-un cartof, ii plac cu ketchup si un snitel. Dar o data la doua saptamani! si eu ii feresc cat pot, dar daca mai mancam si noi normal ca vor si ei...

Mergi la inceput

Luny, da, sa nu fie alergie la ceva...din ce zici...parca stiam ca si de la viermisori te mananca nasul...sau zic prostii? nu stiu...

Doctoresele, cand aveti timp, poate ma lamuriti si pe mine, pliz! cumnatei mele i-a iesit fierul mic, sub limita, e anemica si leucocitele mai mari, nu stiu exact cate...cica ar avea o infectie...ce sa fac, ce ar putea fi? suplimentul de fier poate sa-l ia de la farmacie? ca doctorita de familie e vai steaua ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

-ici randunici

cine vrea sa se intalneasca sambata cu mine?

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

www.TickerFactory.com/weight-loss/wtM1xDP/] br / [img] br / " target="_blank">Miha scade

Mergi la inceput

da, Bubu, de la viermisori, trebuie sa repetam analiza saptamana viitoare...insa de mancat, mananca bine, nu stiu ce sa mai zic ..

Mergi la inceput