Puiuti de Randunici 2008!! (326)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Roxana,noi avem Topfer cu exctract de tarate-toata gama.Se gaseste in farmaciile Dona dar si Sensiblu.

Simo cu ,mami de DAVIDsi de SAM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Tocmai am vb cu fina din Anglia si e insarcinata

Simo cu ,mami de DAVIDsi de SAM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Simo, felicitari finei!! Voi veti boteza? Mergeti in Anglia??

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

Repede si pe scurt, deocamdata, ca fac niste cornuri cu mere...

Olgutz, , vezi ca ai un mail mai de zilele trecute! F.f.f. tare Soph, sa vad pe mine ce m-o astepta?!?

Nico, merci de primire. O sa mai povestesc si de motzata mea, dar cand oi reusi cu timpul...Buzaul este frumos, daca il poti privi dincolo de campania electorala...ceea ce este imposibil, din pacate.Amuzanta filmuletele cu pushtii tai!

Mihutz, , cum mai este Andra, mai are febra? Poate de aia refuza mancarea, ca nu-i este bine...

Mimo, multumesc de intelegere! Te invidiez pt doctorul lui Dudelle si pt sfaturile lui!

Simo, deocamdata a plecat sotul meu, de aproape o luna. Noi speram sa ne regrupam pana la Craciun. Daca nu...dupa. Nu vreau inca sa ma gandesc la acest aspect pt ca imi este teribil de greu singura... Ce-ti face burtica?

Ramo, o fi Andru plin de energie, da' eu il vad un copil cuminte, pe bune!

Zoze, de blondul tau nu mai pot zice nimic, m-a topit!!!

Gecko, eu stau in dubii cu vaccinul anti-gripal, pe care dr m-a sfatuit sa i-l fac Theei, mai ales dc ne hotaram sa plecam in Anglia in iarna...Pana cand se poate face?

Cami, si Thea, mai nou, a redescoperit catelul FP. Si am constatat, cu maaaare uimire, ca stie poeziile pe dinafara, mai ales pe aceea cu "acest catelus".

Raluca, si noi, tot fani Thomas!! Si trenuri, trenulete, trenusoare... stiu cum e!

Kya, mult de tot mi-a placut Zana ta zambacioasa, cu rochita ei eleganta!!!

Rox-Amira, si pe mandra ta am vazut-o, tot mai frumoasa, nu gluma!

Cleme, si Theei tot "la gramada" i-au iesit maselele. Cum mai e Diana?

Luny, la fel pateam si eu cu netul, am avut un virus aiurea si a trebuit reinstalat calc.

Oana, ce frumos va incepeti voi ziua!! La noi, trezirea este la 6, 6,30, fara nicio discutie, fara niciun targ...

Fetelor, cu siguranta n-am avut timp sa spun tot ce am avut de spus, dar trebuie sa plec...

CristinaG, ma bucur nespus ca te citesc din nou! Sper sa-mi ierti mutenia...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Alice, deci plecati!!! Oau, sa fie intr-un ceas bun!

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

fetele..nu-s prea vorbareata, ma doare capul, mi-a venit CM...nu facem nimic nou, toate bune si la fel.. cam plictisita asa..macar am aflat ca am concediu intreg la anul, mai mult chiar, am ajuns la 38 de zile ca fac anul asta 10 ani in campul muncii..adica au trecut 10 ani si-s baba
cuscra sa ma uit pe Uriage-ele Mufului sa vad cu parabenii, desi stiu ca nu au, si-s si ok la pret.

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Am luat teapa, nu era lectia pe care o stiam eu la fizica Era despre energia interna si nu-mi aminteam deloc de ea, cred ca pe vremea mea ori nu era in carte ori am chiulit la ora aia In tot cazul, am avut o dimineata cu neuronii incinsi si sper sa o asculte azi ca sa nu mai trebuiasca sa invat si lectia urmatoare Nu putea sa aiba si ea cursuri d-alea ca ale nepotului Ralucai? Nuuu, ca-n Romania chiar se face carte
Dudel e cumintel...ce programe matinale aveti,brrr...eu nu mai zic nimic, tac chitic ca sa nu se mai deoache
Despre cometicale nu stiu ce vorbiti...eu in afara de sampon si gel de dus n-am folosit niciodata altceva. Bephanten cand era mic si acum rar, cand se mai inroseste cate un pic. Sau chiar despre astea era vorba:sampon/gel???
Mi-au venit fardurile si iar n-am bani Cate zile le tin astia la posta, stiti?
Eu sunt contra vaccinurilor.....dar vad ca pt virusi nu s-a inventat inca nimic in afara de vaccinuri...ma si mir si ma intreb de ce??? Si de cand cu viroza aia a lui Dudel sunt ingrozita de virusi
Luny ai rezolvat??? Ca te vad on line Ce faceti?
Alice eu pe Tea mi-o imaginez mereu ca pe Smarandita de care mai povestesc uneori : vorbind deja cursiv , dansand si spunand poezii Asa e?
Altceva nu stiu ce sa va mai zic ca-mi fileaza neuronul, simt cum mi-e energia interna pe duca! Pun imediat de-un Irish , cine mai pofteste ,cine mai doreste?

Simona,mamica de Teo (16 ani) siVlad Alexandru (UN AN... spre doi)

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Mimo, ce ma distrezi mereu! O ciocolata calda n-ai? Cafea nu beau...

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Tata e iar plecat la Viena. Ieri i-a montat cateterul pe vena cava si cica o sa-l aiba acolo 2 ani de zie si i-au facut primul medicament din prima doza de citostatice. Trebuie sa faca cate 5 medicamente si nu va spun cu ce greutate l-a procurat din Ro... De fapt l-a imprumutat... ca abia in decembrie ii venea randul sa-l primeasca. Si costa 100 de milioane o doza de Mabthera. In rest se simte f bine... si speram sa fie mereu asa.

David are si nopti ff bune si nopti in care se trezeste o data si vrea sa dormim in sufragerie pana dimineata... I-am dus kk la analize si maine si vineri ies rezultatele. O sa-i mai duc si maine... desi sunt 100% sigura ca viseaza urat...

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Mimo, numa bun un irish, la durerea mea de cap!...am rezolvat aseara calculatorul, merge...

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput