Maple-syrup babies (6) Bun venit Sophia!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Salutare. Mai traim. Inca...

Simona am vazut o Zarzarica superba si o mamica super sexi si tanara, un atomix uimitor de protector, un tati care-si ia rolul in serios. Felicitari pt familia frumoasa. Ti-am zis ca te urasc pt noaptea intreaga? Eu nu am avut una de 5 ani. Norocoaso!!!!!!!!!!!!!!!

mqqm "you got mail!"

LauraB felicitari pt cele doua fetite frumoase. Hai take it easy. Ia ceai "mother's milk" fennel. Patile de Fenugreek cate 2 de 3 ori pe zi. Pune-o la san ca creste laptele.

Magda sarcina faina in continuare. Vad ca sunteti obsedati cu gargaritzele. E asa dulce!!!!!!

Laura vad ca sunteti tot mai bine. Si a mea se lafaie in brate. Doarme ziua, ma confunda cu un taxi uneori (de obicei).

Stiri de ultima ora:
baby sitera lui Tony a fost diagnosticata cu swine flu saptamana trecuta. Bine, nu a testat-o nimeni, deci diagnosticata dupa ureche.
Sophia s-a intarcat singura ca o panarama ce e. A inceput cu niste muscaturi bestiale pana la sange, apoi dupa vreo trei zile de muscat a decis ca nu mai vrea sa ia sanul. Circul dureaza de o saptamana. Inutil sa va spun prin ce trec, ca aveam lapte sa hranesc 3. Si boieroaica decide ca nu mai vrea dintr-o data. Ma urc pe pereti, pompez, plang, umblu cu varza in sutien de miros ca o sarmala. in plus se trezesc amandoi pe rand noaptea. dorm cate2-3 ore pe noapte de o saptamana. (lipseste emotionul cu muscatul venelor ) Revin cand sunt in pasa mai buna. Va pup,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana2007 spune:

Of Olga, vai de tine ... Dar nu-i e foame Sophiei ? Primeste biberonul ? E cam devreme sa se intarce, mai ales asa dintr-o data, zic si eu, ca-mi amintesc ca pe la sase luni la Victor tot imi mai curgeau sanii dupa 4-5 ore. Poate revine la sentimente mai bune, tinem pumnii.

Simonna, m-ai speriat cu alergiile. Adica e posibil sa dezvolte alergii mai tarziu la uleiul de migdale ? Eu la Victor il cumparasem si nu l-am folosit decat o data la o sedinta de masaj data de tipele de la CLSC (avea trei luni atunci), iar legat de alergii imi amintesc ca ne-au zis sa incercam mai intai un pic pe o manuta si sa asteptam sa vedem daca e vreo reactie. Victor n-a avut nimic, l-am masat atunci dar apoi am renuntat, ca n-avea nici un miros
Atunci imi placeau cosmeticele de bebei care miroseau frumos (mai ales alea cu lavanda) acum caut ceva care sa nu estompeze mirosul original de bebelus, asa ca folosim cu succes uleiul de migdale.

LauraB, eu am luat uleiul asta de migdale de la farmacie, e in niste sticlute mici ca de medicament.

Magdone, sa va fie de bine nasitul ! Sonia a fost foarte cuminte la botez, e drept ca si ea a avut nasa cu experienta. A chirait un pic cand a udat-o (ca nu a bagat-o cu totul ca pe frati-su) dar apoi a fost foarte atenta la tot.
Simpatica Olivia, si Victor se joaca asa cu noi, se piteste si apoi striga cucu ! Imi inchipui ce frumos e sa-i vezi jucandu-se intre ei. Abia astept ! Ce mai face burtica ?

Ma duc la nani ca eu nu am inca nopti intregi asa ca Simonna . Dar nu ma vait, sa-i tina Dumnezeu asa obiceiul ca e bine.

Diana mama lui Victor Christian, 24 Iulie 2007 si Sonia Theodora 15 Septembrie 2009

"Life's a journey, not a destination"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Re:alergii si uleiul ala. Eu n-am verificat info nicaieri, am mers pe mina doctoritei. O sa-l folosesc cind o sa fie mai mare, pur si simplu.

Diana, apropos de creme fara miros, eu am un Aveeno pt. copii si scrie pe el ca-i fragrance free. Si chiar este. Eu sint mare fan aveeno de cind am si eu o crema (scrie pe ea ca-i antistress :)) si, cind imi masez picioarele, daca-i numai unul cremuit, efectiv simt diferenta.

Bre, eu cu noptile intregi ne intilnim intimplator, azi noapte am facut prostia sa culc copilul la 10, asa ca s-a trezit la 11 sa manince, ca ea asa stie :)) Eram cu ochii in chiloti de somn... Si pe urma s-a trezit la 4 si la 7, asa cum frumos stie ea. Asa ca nu-i acolo inca... Da' tare bine-a fost!

Olga, am un nene in casa care-mi curata conductele de incalzire, e o galagie crincena, Addison doarme, Slava Domnului, sanatos somn are copilul asta! Da' te sun, aia aveam de zis, cind pleaca nenea.

Bebelina n-a facut kk ieri, nu ma deranjeaza nu stiu cit faptul in sine, dar pe ea o doare burtica, puiul mamii mic si drag! Si plingeeee... si Radu plinge cu ea, pe bune! Pina acum si-a facut toate crizele de colici noaptea, Radu dormea, ieri a prins-o prima data in urletele alea si a refuzat sa mearga la culcare pina n-a vazut-o calma.
I-am facut baita, mititica, s-a calmat. Mey, ieri ne-a umplut baia de apa! Ca avem cadita de-aia cu spatar, o punem pe comptoarul de linga chiuveta si-o spalam acolo. No, ca ieri a descoperit ca poate sa miste TEMEINIC miinile si MAI ALES picioarele in apa... Am consumat un rol de cur-papir sa string apa :))

Ma duc sa vad ce face Miss, ca nu aud nimic din monitorul ala cu conductele "in priza".

Pupici, Olga, te sun spre 10, cred.
PS: in Qc. nu se mai fac teste pt. gripa decit la cazurile grave. Daca meri la clinica de gripa sau spital iti dau sau nu Tamiflu, functie de simptome, dar testul nu ti-l mai face nimeni. Info din sursa sigura.
S.

Mergi la inceput

Tot eu:

LauraB, la noi co-sleeping ala e la mare pret. De fapt inca nu m-am ridicat din pat sa o mut nicaieri, ca adormeam cu ea pur si simplu. Si face 2 luni. O vreme am avut un patut portabil, plat si care incape cam peste tot, dar cum eu adorm cind ii dau sa manince l-am desfiintat, ca eu dormeam pe locul meu, ea la mijloc si patutul dormea si el, ce sa faca?, pe locul lu' Colegu'. Colegu' saracu'... out din patul conjugal. Dar eu sint un om odihnit. Mi-am propus s-o mut pe la sase luni la ea in patut.

Nu-i dau paturica, doarme in sac de dormit, si nu am nici un fel de cirpe prin pat. Plapuma mea e f. usoara si, de regula, o tin la spate si ma invelesc cu un strop doar la spate(pijama mai groasa, ce mint eu aici, de fapt dorm cu plovar ca imi tot cade de pe spate plapuma si mi-e frig :) Oricum, there-s no way sa o sufoc.

Pusi,
S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

hi hi hi ce vorbiti voi de dormit noaptea?
eu am fost teleghidata primele doua luni cand nu le puteam alapta pe amandoua o data ca erau prea mici si erau decalate cu 1 ora
bine, dar erau doua, nu se pune la voi
si s-au trezit sa manance noaptea pana la 15 luni: una la 2 si una la 5
iar acum la 3 ani se trezesc sa faca pipi la toilette tot asa, una la 2 si una la 5

sa va mai zic ca nu le-am facut masaj de loc?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana2007 spune:

E sase dimineata si eu bantui pe forum, nu mai am somn.
E a doua noapte cand domnisoara Sonia doarme de la 9.30 la 5.30 fara pauza, si eu la fel !!! I-am tot povestit eu de Catrinel ce si cum face si cred ca s-a sesizat fata si m-a cadorisit. pentru Sonia
La mine somnul ala intre 10 si 12 noaptea "make all the difference", daca nu-l prind pe ala nu sunt functionala 100% a doua zi.
Incerc sa nu ma obisnuiesc cu atata bine ca acum se intoarce macazul si o sa fiu iar ametita de treziri noaptea.

Simonna, pai ce-ai scris tu apropo de alergii mi-a ridicat un semn de intrebare pentru ca ce-a zis dna doctor mi se pare pertinent, migdalele sunt pe lista de diversificare mult, mult in spate, unii recomanda chiar sa le dai dupa trei ani, pentru ca sunt cu risc mare. Si atunci de ce am folosi uleiul de migdale inca de la nastere ? Oricum noi am "comis-o", ii place si ei si mie, multumesc pentru pontul cu crema de la Aveeno, noi avem din aia cu lavanda, plus gelul de dus si crema de fund din aia cu zinc (dar din asta de fund nu prea folosesc, ii merge cel mai bine cu Bepanten adus din Ro).

Diana mama lui Victor Christian, 24 Iulie 2007 si Sonia Theodora 15 Septembrie 2009

"Life's a journey, not a destination"

Mergi la inceput

Well, Diana, inteleg de ce n-ai somn :))

La noi a fsot un accident noaptea aia, mai asteptam, oricum, e din ce in ce mai bine cu serile, ca aia ma capia pe mine de cap, cind se punea pe urlat cu durerile de burta. De 3 zile nu mai face k decit o data pe zi, seara, dar fara urletele dinainte. Altfel, tot ca o papusica, ma impresioneaza de fiecare data cind stau sa consider si sa "take in" cu adevarat cit este de mica.

Mamaana, wow, la asta nu m-am gindit, ca se trezesc alternativ sa faca pipi... Da' daca asa functioneaza ele... Chiar am remarcat (ca inainte dormeam) ca Radu, la aia 10 ani pe care-i are, cind se trezeste noapte pt. pi, fuge din pat la toaleta si invers. Nu l-am intrebat, ca nu tin sa-i dau idei, dar presupun ca i-e frica :)

Maya, oare am zis ca mi-a facut placere sa te vad? Stam mai mult impreuna data viitoare...

Delia, tu? Nu ne mai spui nimic de papusica ta?

Noi luni avem vaccin, control de 2 luni. Sint curioasa cite kile are,. ca mie imi rupe deja miinile. Si spatele, of course, abia astept sa stea drepata s-o pot pune in mergator... Da' mai e pina atunci!

Pupici,
Simonna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya.maya spune:

Salut fetele!
La noi sta treaba in felul urmator:
Puiul meu mi-a domit o saptamana cate 7-8 ore pe noapte de eream in culmea fericirii!Eii... de 1 saptamana am revenit la programul initial de treziri de 2 ori pe noapte. Oare ce sa intamplat!
Noroc ca imi doarme la pranz cate 3-4 ore legate si ma pot odihni si eu uneori ca altfel.....
Simona si mie mi-a facut placere scurta noastra intalnire.
Data viitoare poate se intalnesc si piticii.
Va pup si va doresc la toate un weekend cat mai placut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Aparui si io dup-un secol... Nici nu mai stiu ce ziceati...

Magda, am luat jumparoo pana la urma. Da' n-am feedback: nu ajunge la sol si se-nerveaza. Acu' ma gandesc poate daca ii luam exersaucerul ala in care l-am vazut clar incantat era mai bine? Oh, well...

Si cu caruciorul am rezolvat-o: in ultimele saptamani mi-am mai cumparat 2 wrapuri si un sling (da, da, o iau razna, stie si barbatu-mio) si-s asa incantata de ele ca am uitat de necesitatea caruciorului.

Diana, asa deci, nici ala de migdale de la farmacie nu miroase... De la farmacie il am si eu cel de masline. Dar eu cred ca alea-s purificate, adica nu faci alergii de la ele. Eu asa inteleg, ca sunt curatate de alergeni si impuritati. Mai degraba mi-as face probleme sa-l dau cu substante la care nu le inteleg denumirea. Sa nu mai zic de uleiul johnson.

In fine, noi ne masam cam la 3 zile, not always, cam de cand avea o luna, ca sta ca o slanina, ii place derbedeului, si-atunci mai apucam si noi sa vorbim una-alta. N-are nici o reactie, in plus ii e foarte fina pielea, inainte avea "solzi".

Ma duc la somnorescu'. Si va pup!

pepit
Common sense is not so common...[Voltaire]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mini_me spune:

Buna seara, tuturor

La noi mai e putin pana vine bebe si ultima suta de metri e destul de grea! Ma lupt cu dureri de sold, de spate, de toate :))
Sunt pe ultima suta de metri cu cumparaturile si tocmai ce-am citit ca mQQm ai cumparat de curand wrap si sling. Te rog frumos, poti sa imi spui de unde ai cumparat si ce fel de wrap/sling au luat? As vrea sa iau si eu, dar nu am gasit ceva care sa imi placa in Ottawa.

Va rog frumos, cineva care a facut de curand certificat de nastere pentru bebe (canadian si romanesc), ma puteti lamuri si pe mine cum ati procedat? Eu traiam cu impresia (din ce citisem pe site-ul ambasadei) ca se poate aplica pt certificatul romanesc in termen de 15 zile de la nastere. Azi am sunat la ambasada si mi-au spus ca se aplica pentru certificatul de nastere romanesc dupa ce se obtine certificatul de nastere canadian. Asta ar insemna dupa cateva luni, nu-i asa??
Inca ceva: la numele mamei cum ati trecut in certificatul canadian, numele de dinaintea casatoriei? La obtinerea certificatului romanesc cu ce nume v-au inregistrat pe urma?

Va multumesc anticipat pentru orice informatie mi-ati putea da, pentru ca sunt tare zapacita cu actele astea...:)

Mergi la inceput