Maple-syrup babies (6) Bun venit Sophia!
Raspunsuri - Pagina 7
Simonna spune:
Maya, a fost beat! :))
Si nu glumesc, asa a fost si la Radu, ba inca el refuza sinul, cu fata aia de om caruia i-e sila de mincare de mahmur ce e!
Bon. Aceea s-a indignat toata ca am indraznit s-o pun in scaunel ca sa scriu eu pe forum... No choice, pupici acum
S.
Llaura spune:
Salut, dragutele, am mai incercat sa scriu si ieri, dar forumul e prea incet pt noi...copilu' asta cand il pun la somn parca-l injur de mama
Ieri n-a vrut peste zi sa doarma decat in brate si l-am tinut pana la urma vreo doua ore solide (plus cateva cat naps), daca oboseste peste masura tot eu ma distrez apoi cu el sa-l adorm.
De cateva zile insa parca e mai usor seara, mi-a venit cumatra in we si am facut schimb de experienta (adica experienta s-a schimbat de la ea la mine, ca dupa doi are enough skill si rabdare sa mai creasca vreo sase...) si i-a adus masina aia de zgomot de la fisher price si deocamdata vad ca merge, bine ca ma adoarme si pe mine langa patutul lui e partea a doua![]()
Nici fecioru-meu nu apreciaza figura cu imbracatul peste cap, dar ii place vizibil mai mult cu nadragi decat cu costumas din ala cu capse, da mai bine din picioare (asta mai ales inainte sa se prinda desteapta de ma-sa ca hainutele sunt fixe si n-are omu' libertate suficienta).
Simonna, galbenul este culoare de baieti
cel putin cf barbatu-meu, inca posesor al unei cravate galbene de la soare te poti uita dar la dansa ba, si care cand l-am intalnit eu era un tip mare intr-o masina f mica si f galbena. Din aceste motive hainele copilului sunt predominant galbene..cum am zis, culoare de baieti ![]()
Va pup, mai vin 
PS. Voi stiti de ce face kk exclusiv in a fresh diaper? vorba lui Stewie, "clean up, woman" ![]()
nelia spune:
Am citit si eu subiectul cu si despre bebelusi, in sfirsit, ca de cind imi propun. Frumos, dom'le, frumos, imi plac si virstele de acum ale copiilor mei, dar nimic nu se compara cu un bebelus frumos in brate sau care se rasfata linga tine, cu titzica in gura.
Simonna, eu asa cum zici tu ca faci acum, am alaptat toti copiii si cred ca doar asa am putut sa rezist. Lisandru si acum doarme intins linga mine si se autoserveste cind i se face sete. Iar cu cintatul... tot dupa Caprariu m-am luat si eu... si cind avea Agata vreun an, incepuse sa rupa citeva cuvinte si am intrebat-o daca vrea sa-i cint ceva, a strigat un Nuuu si si-a pus minutele pe urechi. Nu cred sa fi avut prea multe momente in viata mea in care sa ma fi simtit mai stinjenita... uite, dom'le, am traumatiza copilul si eu credeam ca-i fac un bine.
mQQm, Lisandru nu a stat in nimic, in afara de bratele mama-sii. Am avut de toate, primite, cumparate, imprumutate... ca poate-poate imi eliberez miinile un pic pentru ceilalti doi, nimic nu l-a satisfacut. Pe la 5 luni, il puneam pe jos pe ceva si migra asa, ca in transee, pe coate si pe burta... dupa ce s-a ridicat si pe genunchi, nu a l-a mai prins nimeni!
Deci, vezi sa nu ai si tu surprize din astea, mai ales ca vad ca si el e cu wrap-ul ca si Lisandru.
Eu am un carut de jogging cu care chiar am alergat si alerg inca, am dat in jur de 200$ pe el cu tot cu taxe acum un an si ceva, dar a meritat fiecare banut: e super! Si o duce si pe Tudora pe copertina. E Mongoose, seamana bine cu ce are Diana.
Laura, felicitari si aici!
Cum mai sinteti? Abia astept sa scrii mai multe despre voi, sa vedem poze...
Mai vin, ca-mi place aici, oricum mult mai placut decit pe pagina temei la care trebuie sa ma intorc.
Va 
CriPOD spune:
Mey dar abia v-am gasit, da' unde ati disparut suratelor?!
Ce mai ziceti? Unde mai umblati? Noi am fost in plimbari prelungi saptamana asta cu Mara cea frumoasa si cute de romanitza, c-am mai prins un pic de soare. In afara catorva ciocniri usoare de carucioare, de soferite incepatoare, am avut copilasi care au dormit la aer de le-au pocnit urechile.
Va pup!
pepit
Diana2007 spune:
Si noi tot pe afara saptamana asta, sa mai prindem ultimele ultraviolete si sa mai respiram un pic de aer curat pana vine zapada.
Eu am observat un lucru, cand mergem mult pe afara, ea in carut doarme dusa, eu pe langa ea obosesc iar in noaptea urmatoare domnisoara suge mai des iar mie imi e un sooooooomn 
Intrebare: pentru cine foloseste uleiul de migdale pentru masaj la bebe, il dati si pe fata (fatza)?
Ca eu nu o dau pe Sonia decat pe corp, ii merge foarte bine, dar nu i-am dat deloc pe fata si ma gandeam ca poate ar trebui sa-i intretin cu ceva si tenul. Daca nu-i dati cu ulei, atunci dati cu ceva pe fata bebelusului ?
Diana mama lui Victor Christian, 24 Iulie 2007 si Sonia Theodora 15 Septembrie 2009
"Life's a journey, not a destination"
Llaura spune:
Buna intrebare
, si pe mine ma intereseaza. Eu ii dau pe fata cu crema obisnuita de bebelusi, am luat Aveeno...dar ai dreptate, am observat ca parca mai hidratata e fata (fatza) mea decat a lui saracu.
Masaj ii fac tot cu crema din aia..e mai bun cu ulei?
In rest suntem bine, daca e aerul suficient de umed si daca are enough entertainment, copilul e multumit.
Saptamana viitoare avem primul vaccin. Ma bate gandul sa facem si noi vaccinul h1n1, dar drept sa spun nu stiu care mai e situatia cozilor. Pe de alta parte m-am intalnit azi cu o colega si mi-a zis ca la noi la scoala sunt clase jumate goale (obligatia e sa stai acasa o saptamana), iar on-campus vaccination clinics le-au desfiintat, bineinteles.
Pupici si week end placut!
CriPOD spune:
La noi a fost superb azi! Cate mai prindem asa oare pana vine frigornitza?!
Io'l dau cu ulei de masline purificat de la shoppers. Am intrat acolo sa iau de migdale si m-a convins farmacistul sa iau de masline, zicea ca al de migdale miroase un pic si daca e pt bebe ar sugera de masline (mi-o convenit ca cica e bun si pt dopurile de ceara eventuale ale lui tata-sau
). Ovcors ca mi-a aratat si uleiul de la jhonsons, da' s-a prins repede ca n-are cu cine. Chiar, miroase cumva cel de migdale?
Pe fatza nu e musai sa-i dam pt masaj, ca aluneca mana bine si fara, dar uneori eu il mai dau un piculetz, ca uit si ma dau pe maini inainte sa incep. Oricum pericolul e doar sa nu le intre-n ochi.
In seara asta m-am dus pana la blockbuster si l-am lasat cu sor-sa, a doua oara ever, 15 minute. Mama soarelui, cand m-am intors era cu lacrimile in gura de plans. Si ea zice ca a inceput de doo minute. Of saracul!
Pupam dulcisorii lipiciosi...
pepit
Magdone spune:
Neatzaaa!
hai sa mai dau si eu un semn de viata, sunt pe aici, dar nu mai apuc sa respir.
Maya, felicitari pentru micul crestin! ca n-am apucat sa zic.
Diana, eu iidadeam Oliviei cu ulei pe fata, dar f putin asa doar ca o mangaiere
mai ales daca e de masline sau de migdale nu vad ce sa-i strice. Felicitari pentru micuta crestina, cum a fost a plans?
Am fost si eu nasa de botez sambata, n-a scos ala mic nici un sunet, toata lumea a fost de acord ca datorita experientei mele la tinut copilul in brate ![]()
mQQm, ce ti-ai cumparat pana la urma, jumparoo sau de celalalt? ii place? cat sta in el?
Romanitza, tu nu ne mai zici nimic, chiar asa de ocupata esti? nu te cred ![]()
V-am zis ca Olivia se joaca de-ascunselea? Ii striga Razvan Olivia du-te si te ascunde ca eu incep sa numar si ea fuge repede si se baga sub masa si aopi el o descopera si rad amandoi de se prapadesc. Sau se baga in dulap si striga de acolo, nuuuu-i, adica ea nu e acolo.
Denisa, Olga, Khristin toate bune?
Pupici si sanatate tuturor!
Magda, cu Razvan
(6 ani) si Olivia
(1 an)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
Simonna spune:
Ziua!
Pina nu uit, mie doctorita mi-a zis sa n-o dau cu ulei pina-i asa mica, POATE induce alergii, a zis ea. Mie mi-a venit sa zic :ei, na!, da' am lasat-o in boii ei, am luat aveeno crema de-aia de nu miroase si o masam asa. Good point cu fata, cred ca noi ii mai trecem asa miinile pe fata la masaj... Ca uleiul de amande asteapta linga aveeno, dar o mai las pina spre sase luni.
Acum, sa ma laud, Sleeping Beauty s-a culcat aseara la 11 si a facut ochi la 7 azi dimineata. De stiam... faceam si eu un party! :) Da' n-am stiut, asa ca a fost sleeping party si sint odihnita cum n-am fost de mult.
Asa ca am spalat rufe si am pus poze cu noaptea in cap. Pe contul comun. Pozele adica (cred ca m-ajunge nedormitul, ca dinsa s-a culcat pe la 8 la loc, in timp ce eu nu m-am mai dat adormita :)
Maya, abia astept sa ne si cunoastem... actually eu ma duc azi pina la o prietena in LAval Wast, asa ca poate imi iese si te sun inainte sa te vad 2 min. Da' nu sta dupa telefonul meu, ca poate nu-mi iese.
Nelia, Lisandru doarme de regula cu voi in pat? Nu ti-e greu? Ca eu sper sa-mi gasesc puterea s-o mut in miez de noapte pe Addison in patul ei... deocamdata doarme cu mine pentru ca eu nu reusesc sa depasesc faza in care-i pun sinul in gura si adorm...
LauraB, m-am uitat la pozele noi cu Sophia... pe bune daca n-am uitat ca Addison a fost si asa mica!
Voi pe unde magazinati de haine pt. bebei? Ca mie nimic nu-mi place pt. copilul asta dragutz al meu
Sper sa n-o iau razna, pe bune, ca sint ridicola cu magazinatul! Nimic nu-mi place, dar nici rabdare sa merg in mai mult de un magazin o data n-am!
Da`nici Princess nu sta, mi-a trintit ieri un circ in Zellers, unde m-am dus sa cheltuiesc un card cadou pe pampersi, ca nici nu mi-am dat seama ca am luat marca PAmpers si nu Huggies, am luat si am taiat-o!
Ah, si o vinzatoare a venit la noi cind urla Criza mai tare: `Pauvre poupoune, petite poupoune` si, nici una - nici doua, a prins-o de minutza. Pai nu va spun cum i-am prins si eu mina aleia si i-am aruncat-o, literalmente, afara din carucior! S-a ofruscat brusc, dar eu m-am mai uitat o data foarte si extrem de urit la ea, ba chiar i-am zis in gind de mama ei!, si-am plecat. Am ajuns acasa si-am spalat copilul pe miini.
No, copilul o striga pe mama-sa, prea multa pauza, dom`le, prea multa pauza... Take care!
Simonna
Laura B spune:
Eu tocmai intrasem sa pun cateva intrebari legate de masajul lui bb cu ulei, cand am citit ce a spus doctorita Simonnei despre posibile alergii... mamici care folositi ulei, ati avut vreo problema pana acum? De la ce varsta a copilului ati folosit ulei? Iar intrebarile pe care vroiam initial sa le pun sunt: uleiul e cel cumparat de la "alimentara", neprelucrat special pentru masaj? Grasimea si mirosul de salata nu raman in hainute?
In alta ordine de idei, eu ma lupt inca cu alaptatul. Nu prea am productie, desi Sophia munceste saracuta pana adoarme de oboseala. De ieri am inceput sa iau niste pastile recomandate de medic... sa vedem daca functioneaza. Parca erau bune si niste ceaiuri, doar ca nu mai stiu unde s-a discutat de ele.
Ieri ne-a cazut si noua buricutzul! Suntem fete mari!
Laura
"At first, dreams seem impossible, then improbable, and eventually inevitable. " Christopher Reeve