Maple-syrup babies (6) Bun venit Sophia!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Olimpia, bine ai venit! Cum se impaca fratele cel mare cu bebelina?

deliutan, nu stiu nimic despre ce te framanta pe tine, dar sper din tot sufletul sa mearga totul bine!

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mini_me spune:

Buna seara

Laura, felicitari!!! Bun venit Sophia!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Laura, felicitari, mamico! Refacere rapida, vai ce momente emotionante! Bine ai venit, bebe Sophia! Sa ai o viata lunga fericita si sa fii un bebe ca la carte!

Olga, nu se poate, sorry. Iti trimit detalii intr-un mesaj.

Bine ne-ati gasit, Olimpia si deliutan. Delitan, sper sa fie bine de data asta.

Diana, am vazut poze, famelie frumoasa, fetita care creste ca din apa. Si m-am lamurit si cu caruciorul, il ai pe quinny buzz 3, nu-i el chiar de jogging, l-am avut si eu pe lista pe cel cu 4 roti mai la inceput.

Magdone, stai safe si ma bucur ca te simti bine. Cat mai stau ai tai?

Donia, tu ce mai zici? In afara de faptul ca te calaresc aia la joaba...

Simonna, ca mai dor gaurile?

Mersi frumos de indicatii si explicatii. Le-a incercat deja la toysr'us, tremura de incantare in exersaucer. Bey, au copchiii astia la gadgeturi sa te duci la un master daca vrei sa intelegi ceva... Eu credeam ca sunt cumva unul dupa altul, adica incepi cu saucerul ala pana la x luni, dup-aia trece la jumpituri. Of, mamah! Ma mai gandesc... pana joi cand expira sale.

Common sense is not so common...[Voltaire]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mini_me spune:

Buna seara, fetelor!

Nu am mai trecut de ceva vreme pe aici din lipsa de timp, plus ca suntem in toiul mutarilor. Ieri am fost la dr si mi-a programat cezariana pe 14 Decembrie, dar am o presimtire ca bebe vine mai devreme!!!

Sunt in toiul cumparaturilor, mai am cateva lucruri de cumparat, dupa care trec la bagajul de spital! Sper sa termin tot inainte sa vina zapada sau inainte sa intepenesc de spate. Dupa ce termin cu sarcina asta, sigur am nevoie de piese de schimb :)))

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana2007 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mQQm

Diana, am vazut poze, famelie frumoasa, fetita care creste ca din apa. Si m-am lamurit si cu caruciorul, il ai pe quinny buzz 3, nu-i el chiar de jogging, l-am avut si eu pe lista pe cel cu 4 roti mai la inceput.

Common sense is not so common...[Voltaire]

Multumim frumos !
Pai quinny nu l-am luat de jogging, asta e al fetei si e mai mult asa de promenada, mi-am dorit mult un carucior cu bassinet, la Victor nu l-am avut asa ca l-am luat la al doilea. Sa zic ca l-am luat in primavara cand am gasit la oferta, si nu avea decat cu culorile astea nebune ? Toata sarcina m-am gandit ce ma fac eu daca e baiat, cum ascund rozul ala

Jogger-ul nostru este asta
http://good-times.webshots.com/photo/2183461250102121341JOaSUy?vhost=good-times
I l-am luat lui Victor pe la 6 luni, inca il mai foloseste cand are chef si o sa mearga si la al doilea.

Noi cu gadget-urile am cam zis pas, adica daca a primit ceva bine, daca nu, i-am luat mai mult chestii pe care le poate folosi mai mult timp sau care se pot transforma si folosi si altfel.
De exemplu exercisor din asta nu a avut, a fost mare cotelici, a mers de-a busilea de pe la sase luni si se baga peste tot, iar eu dupa el, n-am simtit nevoia sa-i iau unul.
Cand a inceput gradi la 8 luni, in mediu familial, tipa de acolo avea unul si imi spunea ca ii place mult lui V sa se joace cu toate chestiile alea, asa ca nu a pierdut nimic pana la urma

Diana mama lui Victor Christian, 24 Iulie 2007 si Sonia Theodora 15 Septembrie 2009

"Life's a journey, not a destination"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Sophia, bravo, bebeu cuminte si grasun!
Laura, ce bine-mi pare de tine ca ai avut vreme de epidurala si ti-a fost usor! Sa fiti fericiti, foarte fericiti, sa aveti parte de fetitele voastre pina la adinci batrineti! Probabiul ca acum esti deja acasa, eu aveam majoretele cu mine dar n-am apucat sa le si deseez aici, ca m-a derutat miss Z, dar iti spun acum ca m-am gindit cu drag la tine!

Deliutan, stai la pat, am avut o prietena asa, a stat in pat (cred ca a si avut bedpan la un mom. dat) citeva luni, dar bebe-ul a fost super bine, e o fetita care stie mai mult decit bine ce vrea, tot timpul ziceam de ea ca a fost foarte hotarita sa vina pe lume, s-a tinut de vietisoara aia intra-uterina din toate puterile. Citeste forumul si scrie cind te plictisesti, iti tin pumnii.

Olimpia, welcome!

Maya, sa ne povestesti de botez! Si sa ne arati poze cu micul crestin!

Gata, s-a trezit Inamica!

S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Tiza, sa va traiasca bebe Sophia si numai bucurie sa va aduca!

Eu-s cam zombie, we asta am luat din mot finutei Sophie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Hai ca ma bag si eu in seama pe aici, Simo stai linistita nu sa-ti dau melodia , ci pentru ca am vazut ca vorbiti de exersaucer si jumperee.

Eu am avut la Isabella chestia www.amazon.com/Bright-Starts-Tropical-Activity-Station/dp/B000LY3W00" target="_blank">asta pe care v-o recomand. Este super, tine ocupat copilul cu diverse activitati si mai este si ca un fel de premergator (in jurul mesei centrale). Iar chestia care se roteste poate fi scoasa si cu masa se poate juca si mai tarziu cand nu mai incape in scaunel. Eu am fost foarte incantata de ea pentru ca stiam ca nu are unde sa dispara copilul, ca in cazul unui premergator.

Pup toti bebeii si mamicile lor!

"Less is more" - Mies van der Rohe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Rox, ce faina e chestia aia! Dasteapta tare. Merci ca nu mi-ai pus melodia, intre timp mi-am amintit-o si i-o cint la copila si Florin se sparge de ris. Radu m-a auzit o singura data si s-a uitat luuuuung la mine, adica CE ANUME facem noi, ea cu ma-sa????

Aveam tot felul de raspunsuri de dat si sint cam habauca, ieri pe soarele ala minunat am iesit in tricou si, of course, acum ma doare in git si ma doare capul, nu e celebra gripa, intrucit imi stiu si cauza si simptomele :)

Romanita, ce face Mara? (Asta-i alt super frumos nume, a fost si pe lista mea...)

Ieri fie-mea s-a intors pentru prima data pentru ca mi-a auzit vocea. Si a inceput cu plinsul ala de plictiseala, cind sta in patut si se vaicareste: aualeu, aualeu, asa-s de plictisitaaaaa!!!!!! Si de te duci si-o iei de-acolo beleste gingia aia stirba la tine si tu, ditamai adultul, numa' nu faci in pantaloni de fericire! Tare-mi place!
V-am mai zis eu cu mamele si perioada contradictorie prin care trec, de exemplu:
Ieri, mama lui Addison s-a apucat si-a imbracat copila intr-un tricou rosu cu dungute albe si guleras rosu, un pic masculin, si neste nadragi bleumarin, de fapt singura salopetica care a supravietuit de la coolest big brother (cred ca l-am si scos cu ea din biserica la botez).
Si-a venit mama lui Catrinel si s-a uitat la copil, a strimbat din nas tare, ce hal de imbracat FETITA e asta???? A dezbracat-o si i-a dat tricoutz galbior cu bulinute si pantalonasi movulii cu bulinute... (Ca fetita n-avea nici un chef sa fie dezbracata si re-imbracata, asta n-a interesat-o... Mama ideala, madame asta :)), copilul isi urla protestul contra datul tricoului peste cap, da' nu, ea o tine pe-a ei, daca n-ai nagragi asortati cu rosul ala tre sa scrimbam si tricoul, na!, daca schimbam nadragii!

Diana, Gaia aia, ca mi-am adus aminte, la Jean Coutu, da' tre sa intrebi de ea.

Llaura, eu daca n-=am catel m-apuca pragmatismele: macar pina va jucati cu Daniel n-ai unde sa-l duci sa nu te capieze de cap cu latratul?

Bon, ma duc sa-mi iau o pastila de cap, ca nu tine. Pe curind.

Simonna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya.maya spune:

Buna fetelor!
Felicitari Laura pentru micuta bebita Sofia!
Noi avem un puiut mic, cuminte si botezat!!!
Sambata l-am botezat si totul a decurs neasteptat de bine. Lukas a fost extraordinar de cuminte. Nu a plins absolut de loc la biserica, iar dupa vinul ce i la dat popa cand la impartasit a facut un parti de zile mari!!!! Vad ca tine la bautura!
Nu a vrut sa doarma ,a vrut sa ia parte la petrecere caci de... erea petrecerea lui si uite asa a fost plasat din mana in mana si a ras si sa jucat cu toata lumea pana pe la vreo 12 noaptea cand a picat lat.
Dar ieri in schimb a fost extrem de agitat si mirait debea ne-am inteles cu el. Saracutul de el erea foarte obosit.Dar dupa un somn de 8 ore noaptea acum este super bine.
Apropo.... de 2 saptamini doarme toata noaptea 7-8 ore. Sunt foarte fericita in sfarsit pot si eu sa ma odihnesc cum trebuie.
Simona ti-am scris !!! Astept sa luam legatura!
Va pupam si va dorim la toate numai bine!
Maya si Lukas

Mergi la inceput