Maple-syrup babies (6) Bun venit Sophia!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maya.maya spune:

Simona eu ti-am scris atunci pe adresa aia de mail care mi-ai dat-o si ti-am dat numarul meu de telefon.
Pana vom reusi totusi sa vorbim la telefon iti scriu aici. Deci examenul a fost pentru scoala Internationala din Laval. A fost destul de greu dar ce ma nelinisteste este ca au fost extraordinar de multi. Numai din scoala lui Alexa au fost 24 de elevi care au incercat. Inmulteste asta cu vreo 50 de scoli cate sunt in Laval.Noi nu avem inca rezultatele.
La franceza le-a dat o dictare si apoi elevii au trebuit sa continue povestirea cu vreo 150 de cuvinte minim.
In rest sa sti ca eu am cumparat o carte de la Cosco dar cred ca se gasesc peste tot.....- ADMITEREA LA SECUNDARA. Este o carte cu coperti albastre.
Acolo ai exemple de intrebari de franceza, matematica, logica si cultura generala. Bineinteles ca la examen le-a dat altceva dar asta asa ca sa te familiarizezi.
Ceea ce ma frapat este ca la cultura generala au fost niste intrebari naspa de tot. De exemplu cine este presedintele clubului de hokei.
Mai sa fiu .... daca asta este pentru ei cultura !!!! Dar sunt convinsa ca au fost multi ce au raspuns doar la intrebarea asta.
Diana este tare frumusica fetita ta!
Si noi avem acelasi scaunel dar debea acum a inceput sa-i placa sa stea in el.
Si noi avem o catelusa Tekel,pe care o iubim extraordinar de mult.Este foarte inteligenta si eu cred ca ea se crede om.Sta in fund, si cand doreste ceva... face piruete si merge in 2 labute. De cand am sosit acasa cu Lukas am lasat-o in contact cu el.Nu am vrut sa devina geloasa.Pana sa apara Lukas a fost in centrul atentiei pur si simplu este mascota familiei.Prima oara cand la vazut ,la mirosit i-a tras doua limbute apoi sa asezat in fund si mi-a intins o labuta ca si cum ar fi vrut sa-mi zica ,,, BUNA TREABA AI FACUT!,, si acum il pazeste si a devenit chiar posesiva.Surpriza a fost ca timp de 3 saptamini a facut lactatie falsa. Cand il auzea pe Lukas plangand, pur si simplu ii tasnea laptic . Are 3 ani si nu a avut niciodata pui. Am zis ca am s-o dau sa faca o data puiuti si apoi trebuie sterilizata.Pur si simplu se comporta ca si cum ar fi puiutul ei.
Va pup acum ca avem mult de colindat astazi. Noroc ca este vreme frumoasa . Avem multe de pregatit pentru botezul de sambata viitoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Maya, scuze! Baietii nu mi-au spus ca ai scris (e casuta lor, de regula) si, cum ai nascut pe nepusa masa, eu am crezut ca n-ai apucat sa scrii. Uite, adresa mea este simona_mb@yahoo.com si te rog sa mai trimiti o data nr. tel. Ti-l trimiteam pe al meu dar inca n-ai pm setat.
Sper ca Alexa s-a descurcat bine, stiu ca examenul e durere si ca sint f. multi copii, asa e de ani de zile, e singura scoala neplatita de Doamne'ajuta din Laval.

Addison doarme pe spate, dom'le, incredibil! N- mai dormit pe spate de ceva saptamini, nopatea e pe-o parte si ziua e burta. Adevarul e ca mi-e mila de mor de ea cind face pirturile alea mari si zgomotoase, eu nu's unde le tine, ca burtica aia tare mica arata. Si nu-s nici ce sa fac, afara de sa-i dar Bio Gaia (care la noi a casa a devenit "Bio Flora Intestinalis", ca tot uitam cum ii zice de-adevatat!

Diana, poti sa i-o dai oricum, ajuta sa-si regleze stomacelul! Am priceput si cu bouncerul, in capul meu bouncer era chilotul ala de se leaga cu elastic de tocul usii si bebe sare acolo si eram tablou, adica stiam ca tu esti sportiva si toate alea-alea, da' sa pui coiplu' de la sase sapt in "bouncer" era wow! Asa ca de-aia nu pricepeam nimic :)

mQQm, tare esti tu funny... :)) (Apropos de cintecul cu copacul si generatiile... Voi ce cintati, dom'le la munci agricole??? :))

Sar de la una la alta, dar s-a culcat copila, eu am asa de multe de facut incity m-am hotarit sa el ignor si sa scriu pe forum! :)

Sar la 6 saptamini cite are, ieri, a avut adica, si-a avut o zi destul de naspa cu toate gazele si pufurile si colicile si alea alea... Da' s-a hlizit la frac'su, care numa n-a cazut in fund de bucurie, si a stat cinci minute in sacaun, timp in care Atomix a facut pe clown-ul, a cintat si a dansat in fata ei (si noi am mincat asezati pe scaune :)

In plus, de fo saptamina - si sa nu-i fie de deochi - se culca in jur de miezul noptii si se trezeste in jur de ora cinci dim, papa si nani iar pina pe la sapte, cind iar papa (se trezeste mai mult pt. ca face k, cred) si iar nani pina la 9. Nu-s cit o tine, om vedea!!!

Mie sa-mi spuneti cum fac copiii vostri kk, ca Addison baga de citeva zile niste k de ies pe la spatele pampersului, si piriie si biriie tot la fundul ei cind face... Si e destul de umed kk ala, ca ieri dim. o suspectam de diaree dupa ca a facut 4 kk inainte de prinz... Da' pe urma s-a oprit pina seara asa ca mi-am luat o pauza de la suspectat!

Bon, intre spalat vase, strins casa si dush plus alte desputenii personale.... Ah, vreau o cada cu spuma si luminari (si eu de-astea n-am facut in viata mea!!!) si sa ma moi acolo pina mi se dezintegreaza creierul... MA duc la dush, macar jegul sa se dezintegreze! :))

Babai, pe mai tirziu, sper,
S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

vai Maya ce m-a impresionat ce ai scris despre catelusa voastra!! scumpa de ea!!
sa aveti petrecere frumoasa la botez!

Simonna, ce tare ai fost cu faza aia, cred ca ai scris dincolo, ca tu nu o cunosti pe mama asta de Catrinel, cam asa e:) nici nu stim ce zace in noi pana nu suntem pusi in situatii diferite.

Diana, ma bucur ca te simti mai bine cu alaptatul, tin pumnii sa treaca de tot!


Eu o sa ajung in curand sa nu mai apuc nici de la servici sa mai scriu nimic pur si simplu e atat de mult de munca de nu-mi vine sa cred si astia cum trag de noi in loc sa mai angajeze pe cineva, profita la maxim. Aseara am ajuns acasa si la 7 am cazut ca lovita in moalele capului:( nici nu stiu cum s-au culcat copiii, asa ca prin vis mi-aduc aminte ca mi-a adus-o Gabi pe Olivia si cred ca s-a culcat singura saraca. Am ajuns iar sa-mi doresc sa stau acasa sa mai respir si eu, dar cine stie daca o sa mai pot si asta.

mQQm, pt carucior incearca si site-ul asta: strollers.com, daca nu-l stiai deja. eu de aici mi-am cumparat carucior, mi l-au livrat din state si cu transport cu tot a iesit mai ieftin decat daca-l cumparam de aici. Bafta!

V-am pupat!


Magda, cu Razvan (6 ani) si Olivia (1 an)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Wow maya, ce dulce e cateaua! Al meu, mare si paros, nu il prea baga in seama. Atata doar ca e par peste tot. Desi asta mic il recunoaste. Ai mei ziceau ca-s nebuna ca stie cine e rex, pana cand consistent in multe zile si de multe ori, le-am aratat ca daca e cainele in jur si il intreb pe Oliver unde-i rexy, se uita la el. I se trage de la drumetiile prin parc, cand cu habaucul de rex, care ma trage in toate tufele, bietul copil numai disperarea din voce mi-o aude "reeeexx", "rexyyyyyyyyyy", bine ca e si ceva pozitiv in afacerea asta.

Simonna, pe Addison/Catrinel o mai vedem curand?

Denisam, voi ce mai faceti? N-ai mai dat un semn de mult.

Magdone, chiar ma gandeam ce mai faci. Cum te simti? Sunt cam nebuni aia de la tine. Lasa ca scapi tu de ei in curand iar. Stii tu ce program de inot cu bebei este la ymca? Azi mi-au livrat www.swimava.ca/14129.html" target="_blank">colacelul pt Oliver si de la 6 luni as vrea sa merg. Pana atunci il incercam in vana mare! Vai ce as veni si eu sa-l mai deranjam pe insptructor...
M-am uitat la carucioare, mersi, au aceleasi preturi ca la "dear-born" aici linga mine. Inca n-am luat ca nu ma pot hotari. Tu ce ai? Ceva ce poti folosi si acum la Olivia.

LauraB, pe baricade?

Llaura, ce mai ziceti?

Jmecherul meu imi sparge timpanele mai nou! Azi a invatat sa chiuie. Eu ii tot explic ca nu se cade un baiat sa scoata asemenea sunete demne de o fana la un concert de-a lui Jonas brothers, ca el are little balls si stuff, da' nu ma crede, tziuie intr-una. Noh, ma duc!


Common sense is not so common...[Voltaire]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Neata'

Noi raportam cu bucurie o seara fara colici ieri, s-a fitiit si pirtiit in somn, la tati in brate - ca se trezea daca o lasam sa dea din miini in patut - a facut si k, de-ala mocirlos si galben, despre care nu-mi zice nici una din voi daca-i bine sau nu sa fie asa mocirlos , dar n-a plins si n-a urlat. Tare-i bine!

Mai raportam ca in mod cert il "recunoaste" pe frac-su, ca se bucura de nu mai poate cind e odihnita, mincata si bine dispusa cind apare acela si incepe sa se strimbe la ea si sa chiuie (vezi, mQQm, chestiunea cu Jonas nu trece nici la 10 ani, da' ai uitat tu de cind era very big brotherul de la dvs. mic!:) Ba, cred ca si pe mine ma recunoaste un pic, pe post de "unic distribuitor", dar nu se bucura asa de tare, la Radu pur si simplu ride cu toata gura aia fara dinti. E haioasa la max!

Magdone, tre s-o iei incet, incet de tot, cred ca nici macar One day after the other, ci one hour after the other. Si, da, bine zici cu situatiile diferite, cred ca la mine atirna tare in balanta si faptul ca pe vremea lui Radu eram cu 10 ani mai tinara si-aveam si o cariera, imim placea la job la nebunie si atunci nu eram concentrata strict pe bebel, cum sint acum. Ca acum nu-s cum sa fac si sa lungesc pelteaua, as sta acasa cu ea pina s-o trimit la scoala! Si mie chestiile astea imi sint necunoscute, de exemplu. Plus ca strict cind zici "Catrinel" si ti se inmoaie sufletul, nu poti sa certi un copil pe care-l cheama Catrinel!!! (Asa cum Radu n-a fost niciodata Raducu, ba inca ma certam cu ai mei care se incapatinau sa-i zica asa!)

CGE, tot vreau sa-ti zic, citesc Capraru si ma binedispun mereu, aseara am ris cinci minute despre cum scrie nenea ala acolo ca "mama trebuie sa-i vorbeasca si, paranteza, daca are voce si e bine dispusa, inchidem paranteza, sa-i cinte". Bey, io n-ar trebui nici macar sa incerc sa ingin o melodie, da-i cint de-o dor urechile, saracu' copil! :))))

Maya, mi-au cazut ochii pe adresa mea de email din mesajul precedent, vezi ca intre simona si mb este un underscore. Bafta cu botezul, sa iasa fix cum va doriti.

mQQm, poze... mai la vale, cind se milostiveste COlegu' de mine sa mi le descarce. Ca pe ceva motiv se blocheaza computeru' cind pui memoria iar eu ma'nerfez la faze de-astea, e computeru' lor, pai sa-l faca sa mearga sau sa-i suporte ei hachitele!

Bon. Miine dim. ma duc pina la ToysRUs, ca au ceva patut intr-un mai mare rabais, poate prind si eu unul, e bun ca se asorteaza cu restul de mobilute ce sint in camera ei. Asta nu inseamna ca nu tot cu mine o sa doarma, macar pina pe la trei luni, daca nu si mai mult, cind m-oi simti eu capabila sa ma ridic din pat ca s-o mut dupa ce suge noaptea :)
Ca azi noapte a mincat de la 11 la miezul noptii (adica aste-s orele la care m-am trezit eu, nu-s ce-a facut ea) si am intentionat s-o mut in patutul ala de campanie ce sta la mine in patul mare... m-am pus in genunchi pe pat, am rotit-o pe ea cu burta in jos, am lasat-o din brate pret de o clipa si asa am fost de obosita ca am pus si eu capul jos pe saltea, sa-mi trag sufletul, stateamv asa, ca la moschee cind te rogi. Secunda urmatoare, aia in care trebuia s-o pun la ea in patutz, s-a intimplat la patru, cind ea macanea sa-i mai dau ceva de mincare... asa am dormit amindoua, cu fundul in sus...

De fapt divers, de aseara ma bintuie alt cintec, Rox, pe-asta TE ROG sa NU mi-l gasesti pe net!!! :)))), de are in refren o chestie care zice: "si eu si mama" (si nu vreti sa stiti ce mai zice, da' eu rid de cite ori ma gindesc la refren!)

Sint bine dispusa azi, afara e soare si copila doarme...

Pupici,
Simonna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Tot eu...

mQQm, vreau si eu colacel, nu ca m-as duce la piscina dar am una in curte si vara-i calda in Quebec (cel putin asa se spune, nu ma bazez pe vara care tocmai a trecut :)) da` m-am dus pe site si cica URL not known la unde zice order here...

Ha,ha,ha... Catrinel e la mine in dormitor, cu monitorul pornit si geam deschis. Vecinii se cearta in fata casei si eu aud fiecare cuvint... :)))) Wow, funny jucarie.... (Asta-mi aminteste de prietena mea al carui monitor interfera cu monitorul vecinilor, care aveau si aia bebe, si se trezea saraca ca plinge Bebe si, icnd ajungea in camera aceluia, pai el dormea bine-merci! Cind ajungea inapoi la ea in dormitor, el plingea... Da`ar fi trebuit s-o auziti pe ea povestind!

Pusi,
S.



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Simonna, citii eu pe internet (it's on the internet, it's gotta be true) ca orice fel de kk e corect daca nu are urme de sange in el, chiar daca sunt trei sau mai multe dar fara modificari in kk pattern.
In rest facem bine, copilul a inceput sa sara masa de la 1 noaptea, doarme de pe la 9-10-11 pana la 3. Vestea proasta e ca nu mai pot sa-l las in napper sa ma mai uit si eu pe DC , cat e treaz si alert vrea actiune tot timpul, adica tummy time, sa-i zdranganesc eu zdranganele sau sa-l pun in leganutz. De ce e asta o veste proasta? pai ce-l distreaza pe bebe distreaza si cainele si de aici balamuc nene, nimic nu pot sa fac, daca ii dau tummy time se pune langa pat si latra tare; daca-l pun in leganutz latra tare si si mai tare, ieri i-a furat si jucarioara fosnitoare si zornaitoare, am scobit prin cadouri si am gasit alta. Ce sa mai, ba-la-muc.
Mai nasol e cu pasiunea adormitului in brate, trebuie sa-i mut baia fix inainte de somn ca ajung la pepeni. Aseara i-a luat doua ore si mai bine sa adoarma, cum il puneam in patut cum gata sirena. Ca si acum de altfel, inchei, va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

Nu cred ca o sa mai ocup multa vreme prima pozitie de pe lista de la pagina 1...

Inca de dimineata am observat ceva spotting iar acum bucatele de dop. Deocamdata nici o contractie, asa ca acum ma vopsesc sa par mai tinerica la intalnirea cu bebe.

Am terminat si bagajul pentru spital, just in case (parca la Diana am avut o singura sacosica, cum de-am adunat acum o valijoara si o geanta mare? ).

Va tin la curent.




Laura


"At first, dreams seem impossible, then improbable, and eventually inevitable. " Christopher Reeve

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Laura, tinem pumnii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Laura, tinem pumnii, nastere usoara !!

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput