Maple-syrup babies (6) Bun venit Sophia!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rocs02 spune:

Wow...nastere usoara Laura !
Sa vi cu vesti bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

Multumesc fetele!

Inca nu am plecat spre spital, pentru ca deocamdata nu am contractii regulate (doar cateva din cand in cand, suportabile). Am vorbit cu doctorul mai deveme si mi-a spus sa-l sun pe pager daca e cazul in seara asta sau la noapte.

Diana s-a nascut la 3 zile dupa ce mi s-a rupt apa. Sa vedem daca Sophia e mai rapida

Laura

"At first, dreams seem impossible, then improbable, and eventually inevitable. " Christopher Reeve

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana2007 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Llaura

Simonna, citii eu pe internet (it's on the internet, it's gotta be true) ca orice fel de kk e corect daca nu are urme de sange in el, chiar daca sunt trei sau mai multe dar fara modificari in kk pattern.
In rest facem bine, copilul a inceput sa sara masa de la 1 noaptea, doarme de pe la 9-10-11 pana la 3. Vestea proasta e ca nu mai pot sa-l las in napper sa ma mai uit si eu pe DC , cat e treaz si alert vrea actiune tot timpul, adica tummy time, sa-i zdranganesc eu zdranganele sau sa-l pun in leganutz. De ce e asta o veste proasta? pai ce-l distreaza pe bebe distreaza si cainele si de aici balamuc nene, nimic nu pot sa fac, daca ii dau tummy time se pune langa pat si latra tare; daca-l pun in leganutz latra tare si si mai tare, ieri i-a furat si jucarioara fosnitoare si zornaitoare, am scobit prin cadouri si am gasit alta. Ce sa mai, ba-la-muc.
Mai nasol e cu pasiunea adormitului in brate, trebuie sa-i mut baia fix inainte de somn ca ajung la pepeni. Aseara i-a luat doua ore si mai bine sa adoarma, cum il puneam in patut cum gata sirena. Ca si acum de altfel, inchei, va pup.

Noi am dat militaria jos din pod cu Chicco (teckel-ul nostru de 10 ani) de cand a venit pe lume Victor, nu mai are voie sa se suie pe canapele, sonorul mai incet sau chiar deloc si a inteles. Sunt totusi unele zgomote care inca il irita (cele de gen piuit, nu stiu daca o aveti pe girafa Sophie, e jucaria preferata in Franta e dintr-un cauciuc foarte moale si e foarte buna in perioada aparitiei dintilor ca roade copilul la ea cu spor, dar si piuie ...). Asa ca am incercat sa le eliminam pe astea care piuie ca sa avem liniste in casa.

Cu kk si la noi este foarte des, n-am numarat de cate ori dar ma gandesc ca aproape tot ce intra trebuie sa si iasa si la cat baloteaza e normal sa si evacueze pe masura !
Iar cu gazele, si la noi tot asa, cu paraituri si presiune de-mi aduce aminte de o vorba de-a lu mama (pare a fi citat din vreun film, nu stiu, doar ca mi-a ramas intiparit in minte) La comanda Gaze, masca pe figura !
Simonna,de unde ai luat Bio Gaia ? Se gaseste la farmaciile obisnuite sau l-ai comandat ?

Gata, ma duc la culcare ca sunt rupta. De azi am inceput si training pentru potty cu Victor ca mi-a spus educatoarea ca baiatul a inceput sa faca pipi la oala la gradi si ca ea il considera pregatit, doar ca e un pic lazy. Asa ca acum ii pun cateva ore pe zi chilotei si-l pazesc cu oala sa nu-mi faca vreun pocinog. O fi el pregatit dar eu nu prea sunt sa sterg "accidentele" de prin casa. Of !

Diana mama lui Victor Christian, 24 Iulie 2007 si Sonia Theodora 15 Septembrie 2009

"Life's a journey, not a destination"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Laura B

Multumesc fetele!

Inca nu am plecat spre spital, pentru ca deocamdata nu am contractii regulate (doar cateva din cand in cand, suportabile). Am vorbit cu doctorul mai deveme si mi-a spus sa-l sun pe pager daca e cazul in seara asta sau la noapte.

Diana s-a nascut la 3 zile dupa ce mi s-a rupt apa. Sa vedem daca Sophia e mai rapida

Laura

"At first, dreams seem impossible, then improbable, and eventually inevitable. " Christopher Reeve

Haide Sophie ! Bafta multa Laura si nastere usoara si rapida !

Diana mama lui Victor Christian, 24 Iulie 2007 si Sonia Theodora 15 Septembrie 2009

Mergi la inceput

Am mai citit o data primul mesaj si mi-am dat seama ca nu am raspuns destul de clar Simonnei, da, kk este mocirlos, daca imi permiteti o alta comparatie cu riscul de a fi scarboasa, seamana cu mustarul ala cu bobite in el (eu nu mananc mustar asa ca suport foarte bine comparatia ).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Hai Sophia! Hai Laura!!! Uite cateva zapacite sa iti faca galerie:

O nastere usoara, va asteptam cu drag acasa la povesti!!!

Llaura are dreptate, Simonna. La bebe alaptat nu prea exista nici diaree nici constipatie. Greu sa faca ceva gresit, in general daca ai mancat tu ceva. Io as indrazni ca si comparatie... vinete cu maioneza? Dar deviaza, uneori mai verzui, uneori mai galben, mai cu samburi, mai fara, depinde.

Diana, fierbe-o pe Sophia (girafa, ca avem si niste fetite aici, alea-s bune numai de pupat), nu mai tziuie. Io, in exces de zel inainte de a naste am fiert-o si biata a mutzit. Acu' pt urechile noastre e mai bine, dar cred ca junior s-ar fi distrat mai cu foc.

Llaura, aveti action! O sa se iubeasca ei, da-le timp. Dar tu esti pack leader asa-i? Asa face si-al meu catzeloi, dar numai cu "tat-su". Cand sa se giugiuleasca el cu bebe se baga si el acolo si daca nu primeste atentie latra si se agita ca un fraier, isi baga capul in palma lui. Al meu nu se urca pe canapele decat la hotel (si in vizita, cand el tot la hotel crede ca e).

Simonna, nu cumpara de acolo colacul, eu l-am luat de pe ebay de la cineva din toronto, 1 cent la licitatie + 13.99 americani shipping. Mi l-a adus aseara chinezu la usa. Dar sunt pe ebay la "buy now" cu 9.99 canadieni, free shipping, tu poti sa astepti. M-am uitat chiar azi, unele sunt exact ca asta. Si azi l-am incercat. I-am umplut vana si i-am dat drumul pe-acolo. Atata s-a impins in toate lateralele, atata a chiuit, atata s-a ranjit, atatea valuri a creeat, merita toti banii. Abia astept sa-l incerc in vana aia f adanca si la o piscina. Io cred ca merita si numai pt vana, atata fun are. E un copil de apa asta al meu, sta sub jet la robinet, sub dus, mai bea cate o gura, n-are nicio treaba, iubeste apa.

M-ajuta si pe mine cineva sa pricep care-i mai buna investitie: jumparoo sau exersaucer? Au un sale fain la exersaucer la toysrus si l-as lua, dar nu stiu de ce, mie imi plac mai mult jumparoo-ele. Please help mamicutze cu experienta ca imi prind urechile cu toate gadgeturile astea. Nu vreau sa cumpar ambele, ce iau acum sa-l tina pana umbla. Care?

Mai bag cate un oki sa vad ce face Laura... Ce emotionant...

Common sense is not so common...[Voltaire]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

buna feteleeeeeee

VIN CU O MARE RUGAMINTE LA VOI
AM INTELES CA ALINEI II ESTE RAU
VA ROG
UN APEL DE URGENTARE
SA NU RAMANA ADI CU BANII STRANSI
II ESTE FRICA SA NU O PIARDA
VA ROG
MAI DA-TI LA PRIETENI BLOGUL
AU ZIS AIA CA II PRIMESC CU 30 DE MII
SA MAI DEA APOI DIFERENTA

VA ROG
S-A MICSORAT SUMA
SA FACEM UN EFORT
SA POATA PLECA
FRATEMIU E DISPERAT
SI A ZIS CA EL SE DESCURCA CU DOAR 1000 EURO
SPER SA II AJUTE DUMNEZEU

VA ROG
DA-TI LA CAT MAI MULTI PRIETENI BLOGUL ALINEI
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Laura, nastere usoara si un bebe sanatos si mancacios!

mQQm, eu am jumparoo www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=2508003" target="_blank">asta, dar Olivia nu a stat in el decat sa zic 5 minute pe zi timp de vreo luna atat, asa ca nu l-am prea folosit. Sper sa-l folosesc la urmatorul copil Eu zic sa iei unul cu cat mai multe activitati, jucarii, etc de care sa nu se plictiseasca, stiu ca exersaucer alea se mai transforma in nu stiu ce, dar mie nu mi-au placut ca avea baza aia de plastic urata, cred ca stii la ce ma refer. Nu stiu daca te-am lamurit vreun pic. Din cate am citit si eu pe net, mai bune sunt review-urile la exersaucer... nu stiu ce sa zic, bafta!

Magda, cu Razvan (6 ani) si Olivia (1 an)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimpia spune:

Buna fetelor!
Ma numesc Olimpia si am o fetita nascuta pe 9 octombrie 2009 si un baietel de 8 ani.
Ma primiti si pe mine printre voi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Laura uite si de la mine Sa ai nastere usoara si sa vina Sophia in pace si iubire.

Olimpia bine ai venit. Primim primim.

mQQm ai ocazia sa le incercati pe ambele duminica, si vezi ce-i place cascadorului.

Simonna cam pe la varsta lui Catrinel Soso scotea niste c... de mergeau pe spate in sus, schimbam tot, spalam tot. S-a normalizat. Acum face o data pe zi sau la 2 zile si pasta. Depinde ce mananca, aia iese. In cazul vostru ar trebui sa fie grauntele aurii. Cel putin al lui Soso asa arata inainte de solide.

Diana cum esti cu pregatirile? Parca eu am emotii pt botez. Pupa Sonia mica. Si lasa vrajelile cu Di-for-ma. Ca esti frumoasa foc. Poate ai kg dar ai si inaltime si sta bine carnea pe tine. O sa ai timp de slabit cand iti inchei cariera de laptareasa. Si esti frumoasa tu ...Sparge-ti oglinzile din casa ca-s defecte. Eu am inceput sa ma uit in ochii copiilor mei in loc de oglizi si tare-mi place ce frumoasa sunt acolo.

Cum te simti Magda. Ti-am zis ca esti eroul meu, nu? Eu stau cu o panica sa nu raman insarcinata iar...Nu stiu ce sa tai si cum sa tai sa fiu mai sigura

Laura stiu ca ti-e greu. Dar cresc ca din apa. O sa vezi ca e din ce in ce mai "palpitant". Si take it easy ca esti o mama perfecta pt puiul tau.

Mergi la inceput