Maple-syrup babies (6) Bun venit Sophia!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Hello, hello!

Tocmai aveam de gind, acum citeva zile, sa scriu ca noi inca n-avem veoiza - la copilul mare, of courz - cred ca de pe la trei ani doarme cu o luminita de-aia de pus in priza. Cind colo, ieri cind m-am dus sa-l pup de noapte buna, gues what?!!! Catrinel a primit o veioza pt. camera ei si, cum n-o folosim, a luat-o si a mutat-o la el in camera si cu aia doarme :)

Sor'sa, in schimb, are-un program de somn de nu mai intelegem nimic, se trezeste dupa 11, mai trage neste somnicuri de 20 de minute peste zi, baga mare de pe la trei - patru (cind mergem afara) pina la sapte - opt si se culca iar la miezul noptii.
Cred ca s-a facut "pe la 11" ala la care se trezeste, ca o aud in monitor. Uf! SI abia ma asezasem!

Da' e cute tare, iar frac'su o pupa si-o dragaleste de ne-a zapacit, ieri o masura si-o analiza si-i povestea vrute si nevrute pina cind s-a induiosat brusc la ea si i-a spus: "uite, uite, ce unghiuta dragalasa! Si ce degetel! Oh! Toata minuta ta e mai mica decit nasul meu!" :))

Apropos de degetele, cred ca dinsa are sa isi suga degetul, ia si suzeta dar o gasesc mereu cu pumnul in gura, iar ieri chiar tinea doar degetul mare...

Gata, nu se mai poate, cica sa vina mama ei s-o ridice din patut, ca nu-i mai place asa!!!!

Pupici,
S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romanitza spune:

Multumesc fetelor pt raspunsuri, cred ca aveti dreptate, nu ma mai stresez asa de tare...
Simona - cred ca fetele noastre sunt trase la indigo Exact asa imi face si a mea, nu adoarme decat fff tarziu, nici nu stiu cum sa procedez. In schimb, imi doarme pana dimineata, cand se mai trezeste sa pape si apoi adoarme la loc pana pe la 10-11... Asa ca si eu dorm cu ea. Ce frumos povestesti tu acolo de fratiorul mai mare si grijuliu... Ce dragut e
Donia - si eu incerc s-o culc mai devreme pe Mara, doar ca adoarme pentru jumatate de ora, maxim o ora, apoi se trezeste cu forte proaspete Si tot sta asa pana dupa miezul noptii...
Magdone - deci nu vrei sa stii ce veti avea... Asta da surpriza
Olga - hug si multa sanatate Sophiei
Diana2007 - buna idee cu globul luminat.. cred ca asta ii trebuie si Marei sa adoarma... Ce face Sonia?
mQQm - sper ca ati petrecut bine de Sf. Nicolae. Ce a primit frumos Oliver?

Gata, ma retrag, vad ca s-a plictisit in bouncer, asa ca ma duc s-o plimb pe aici...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

mQQm, scuze de intarziere, am uitat ca la voi Mos Nicolae e mai special acum. Sa va traiasca si sa fiti sanatosi si bucurosi cu totii! (am vrut sa scriu "toti patru" dar dupa aia mi-am dat seama ca ar fi o presupunere total nefondata . Stiu de un baiat mare si de unul mic...mai aveti, mai aveti? )
E o smecherie ceva cu ora 11, si junior tot la 11 se culca. Si are acelasi obicei al somnicurilor de 20-30 min.
Pupam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya.maya spune:

Hello! Nu e nimeni pe aici!
Sunteti toate cu lopata in mana!!!!
Frumoasa zi sa mergi cu copilul la vaccinare!Dar totul sa terminat cu bine. Sper sa nu avem reactii adverse.
Vad ca vorbiti de programul nocturn al copiilor. Pai eu cred ca s-au vorbit ca vad ca toti au inceput sa se culce la miezul noptii.
Eu totusi sunt multumita ca imi dorme de la 12 la 7 dimineata, apoi papica si iar somnic pana pe la 10. Dupa amiaza imi mai doarme iar vreo 3-4 ore si in rest multa joaca cu surioara lui cea mare.O iubeste la nebunie. Cand o vede este numai zambet
Simona ai reusit sa te programezi la doctor!!

Eu am fost luni la el si cat tim am asteptat sa intru s-au programat vreo 3 persoane . Noi pacienti. Deci chiar pimeste. Iti trebuie doar recomanare.
Va pupacesc acum ca sa sculat Lukas de la atata zgomot de sufleoze!
Pa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Pesemne si-au trimis un memo de la niste BlackBerries masura 3-6 luni, pe www.lets-panic.com/" target="_blank">Let's panic! asa zice. Mai zice si sa www.lets-panic.com/parenthood/qas/qa-with-dr-bradley-show-that-baby-whos-boss/" target="_blank"> offer Baby a firm handshake each morning. No hugs. Hugs disgust Baby. M-a distrat.
Am vrut sa intreb ce e aia sufleoza, da' am aflat de pe google (care m-a si corectat la spelling). Apropo de sufleoze, si pe la voi e isteria cu Children's Place? azi am taiat orasul in doua ca e sale la Children's Place, ca doar de aia ne-a dat noua statu' roti de iarna, nu? (tocmai am avut cea mai abundenta ninsoare din ai trei ani jumate cat am stat in Canada).
Noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Ziua!
Eu am avut ieri un super crancky baby, s-a tot trezit si s-a tot culcat si s-a tot miriit, pina am cedat psihic si, la sapte, am scos-o in ninsoare. Adica nu chiar in ninsoare, in tempo (Llaura :)) tempo e dracia de cort care se tine in drive si face pe garaju' peste iarna :). Asa ca cinci minute de aerisire i-au tinut doua ore de somn si, pe cind am ajuns la ora de culcare, am avut de-a face cu bebica aia draguta si rizacioasa pe care-o stim noi.

Acum doarme, am intors-o pe burta la noua jumatate azi dimineata... sa vedem cit o tine. Oricum, mi-am propus sa o scot in tempo si azi :) Ma enerveaza ca afara-i soare si frumos dar bate vintul... Si eu trebuia sa ma duc dupa mincare, nu mai avem nimic, nici macar piine!

Romanita, eu am ajuns la faza in care nu-mi bat capul cu ora la care adoarme. Avem "un fel" de program, in sensul ca la 10 - 10:30 ii facem baia si pe urma o pun la sin. De-colo, Dumnezeu cu mila. Are seri in care adoarme direct (ca aseara, minc-o mami de copil cuminte), are seri in care baga 20 de minute, se uita pe pereti in liniste alte 20, suge iar si adoarme, si are seri cind se trezeste in 10 minute si pe urma se ma culca spre ora unu, dupa ce imi suge si creierul din cap si eu ma plictisesc o iau in brate, ii infig suzeta in gura si ma lungesc cu ea pe pat, ca sa ne trezim amindoua citeva ore mai tirziu, eu amortita toata si ea flaminda :)

Oricum, eu am constatat ca cu cit doarme mai bine peste zi cu atit doarme mai bine peste noapte. Ca as fi zis ca las' ca nu si-a facut somnul si recupereaza noaptea... da' de unde. Nu recupereaza decit a doua zi, pe seara, dupa ce ma capiaza pe mine cu miriiala.

A inceput sa stea in scaunul ala balansoar cu fluturasi sau ce sint ei care se rotesc deasupra capului, de fapt de citeva zile Radu vine acasa, se joaca cu ea si o pune acolo iar ea adoarme :) 20 de minute, e drept, dar adoarme. Si are un sistem intreg Atomix de-a o adormi acolo pe sor-sa, ca cica tre sa cinte melodia cu broastele, sa o balangani tu si numai dupa ce adoarme sa pui balanganitaorea automata a scaunului si nu mai stiu ce, stie copilul.

Ah, as zice ca se trezeste dinsa, acu', ca-s dormita de azi noapte de la 11 abia astept sa se trezeasca si sa ne jucam!

Maya, apropos, doctora mea e plecata, vacanta, ca doar de-aia a facut atita scoala sa-si poata lua vacanta cita si cind vrea... Asa ca adios recomandare pina in ianuarie!

Ma duc sa citesc sezatoarea, ca nici pe-acolo n-am dat de o mie de ani!
Pupici,
S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

hello,

n-am chef de munca si am mai dat si eu pe aici...
Donia, merci mult de sugestii, si eu ii culc devreme sa stii, chiar asa la 7.30 daca nu a dormit in ziua aia suficient la pranz, ca de dormit doarme in fiecare zi. Si Razvan are acelasi program la 8 suntem cu ei in pat, mai ales ca el sta la scoala pana la 3, asa ca e destul de obosit.

Olivia vad cu intunericul ca nu mai zice nimic, ii sting lumina iar, o fi fost vreo faza care a trecut...nu stiu.

aaa sa va zic o faza haioasa ca am fost ieri la doctor sa-i fac vaccinul, nu va zic ce mai urlat, n-a putut dr sa o controleze de fel, la un moment dat a iesit pe sala ca nu mai rezista saracul .
Il intreb eu daca e ok sa o mai alaptez pe Olivia in continuare, ca desi nu mai am lapte vad ca imi vine celalalt, colostrul si ea s-a prins ca e iarasi ceva de toscait si iar cere, in fine si el zice, aaaa siguuuuur nu e nici o problema, poti sa-i dai in continuare, normal, singura problema o sa fie pe la 16 ani ca la boyfriends nu o sa le convina ca tre sa mergi si tu peste tot cu ea s-o alaptezi hahaha m-a distrat faza, e tare comic dr meu.

Laura, hahaha stai sa vezi ce-o sa mai urmeze la noi la Childrens place e o nebunie daca e sale, eu nici nu ma duc ca mai mult stau la coada sa platesc decat cumpar , plus ca trebuie sa te duci fara copii dupa tine, greu...

mQQm, la multi cu intarziere pentru Niculae cel mic a venit si la noi normal, s-a bucurat tare Razvan, ca el e singurul care intelege ceva deocamdata.

Simona, ce simpatic e Radu pentru el si pentru aia mica normal.

ce mai fac restul de fete, nu mai zic nimic?

pupici

Magda, cu Razvan (6 ani) si Olivia (1 an)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Salutare..Am si eu o intrebare. Am o cumnata care a ajuns in Canada de vreo 3 sapt cu baietelul si inca nu are medic..si ar vrea sa stie cum se numeste varianta de vigantol acolo?

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Pretendenti pt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Ank-vit D=vigantol-recomand pe cea de la health store,fara arome.

Denisa cu Emma Andrea 3,5 ani si Mark Alex 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

multumesc mult denisa

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Pretendenti pt

Mergi la inceput