Mamici de fulgusori (147) - Felicitari many_bani!
Raspunsuri - Pagina 9
laurairina13 spune:
Coquelicot, chiar daca pleaca doctorul tau, lasa ca bb stie ca mami e stresata si o sa mai stea la caldurica! Uite la mine, Krelia si Andre, si la noi au fost plecati doctorii, si uite ca azi se intorc, de maine am scapat toate trei de stres!
Ramonaradu, si io ma tot intrebam de ce medicul meu , care zic eu ca e medicu bun si citit, nu ma trimite la anestezist sa stabilim ce si cum dinainte..ca daca e sa nasc normal voi folosi epidurala, dar e posibil sa ajungem la cezariana.., deci trag eu concluzia ca nu toti doctorii se agita asa, si treaba cu anestezistu se rezolva atunci pe loc. Atata doar , mi-a dat sa fac pe langa analizele obisnuite si timpul de coagulare, si timpul de sangerare-una din ele e proba cu intepatul urechii si cronometrat cat sangereaza parca...
Crissa, doctorita cu care sper sa apuce nasa sa vorbeasca acu pe ultima suta de metri sa nasc e de aici din Mangalia, nu cred ca o cunosti,Borzea Emilia o cheama...Si as merge aici la spitalul asta sa nasc, ca ma costa de 3 ori mai ieftin decat la Constanta, plus ca conditiile din spital inteleg ca sunt ft bune...Doar ca in spital de stat nu prea am incredere sa nasc normal,din cauza tratamentului primit din partea personalului medical mediocrru si acrit.. Doctorita e ft buna pe cezariene, si asta o sa fac..daca reuseste nasa sa negocieze cu ea la timp..
PROASPATA PROPRIETAREASAAA
Laura, 38+
AMR 2 saptamani !!
poze
Lidia74 spune:
FELICITARI PT TOATE MAMICILE CARE AU NASCUT.
CAMY te imbratisez pt maine si sa dea DD sa fie totul ok. Ai PM.
dankutza spune:
Wow, ce de evenimente intr-un timp atat de scurt. Mai intai sa imi scot Filarmonica. Dar fara obsedatul ala de trombonist , ca doar salut venirea pe lume a unor copilasi.
Felictari lui bebe de Many Bany si de Printesika! Bine ati venit pe lume!
Si acum majoretele pentru fetele de maine
Bafta multa Camy si Miramar! Sa va intoarceti sanatoase cu bebeii in brate!
Roxalyi sper ca bebe sa mai stea la caldurica. Nu scoatem inca majoretele la tine, ca mai e timp.
32+ moi si Cezara Maria
AMR 7+ saptamani pana la intalnirea cu Baby Boom.
Evy30 spune:
CAMY si MIRAMAR
NASTERE USOARA ! RECUPERARE RAPIDA
MANY , FELICITARI . LA MULTI ANI VLAD !
Evy 37+
ionelamaria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui printesika salut fetele....am nascut si eu duminica dupa ce mi s-a rupt apa pe la 5 dimineata.....un baietel de 3kg 700...acum ma refac....va pupo pe toate si mai intru cand pot... |
Felicitari! Sa fiti sanatosi si fericiti!
34+ AMR 5+ sapt Mihnea
aniversarea nuntii
POZE
ionelamaria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui DianaR Ionelamaria, am gasit, uite aici, sper sa te ajute: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=113925&whichpage=9 |
multumesc mult
s_alinutza, spui de frunze... pai la meteo a anuntat ca la munte ninge in noaptea asta si maine.... Asta e si pt Camy.... MAINE NINGEEEE!
MIRAMAR, nu mai stiu de unde esti tu...dar ce conteaza ce au spus la meteo.... ningeeeee!!!!
34+ AMR 5+ sapt Mihnea
aniversarea nuntii
POZE
laurairina13 spune:
Printesika, felicitari pt printisorul grasun, sa fie sanatos si papacios! Refacere rapida!
Fetele, cine o trece la panoul cu fulgusori??
Dankutza, esti tare cu trombonistu pervers
PROASPATA PROPRIETAREASAAA
Laura, 38+
AMR 2 saptamani !!
poze
simonette spune:
Dankutza, deci am avut instinct bun!
Eu pe Iannis l-am nascut cu Cezara si credeam ca inca mai mergi la ea, ii transmiteam si eu un mesaj dar lasa!
Cred ca motivul ptr care a inceput sa paseze pacientele gravide este necazul din 2007!
mami de Luca Anthony si de Yannis-Cristian si in
32+ cu Nicholas Ellan
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
AMR 7+!!!!!
Miramar spune:
Ionela din Bucuresti sunt, nu cred ca va ninge aici dar tot e ceva mai special ca e noaptea de Haloween - barbati-miu tocmai ce mi-a taiat un bostan, i-a facut ochi, nas gura si maine seara cand vine acasa SINGUREL ii pune lumanare - cica e prietenul lui Robert, il asteapta acasa
Ramonaradu - analizele cele mai importante sunt cele pentru coagularea sangelui, respectiv hemostaza completa, mie in plus mi-au facut si hemoleucograma completa si mi-au facut si un EKG pentru inima. In mod normal ele ar trebui facute inaintea oricarei operatii (mie si la unguri inainte de FIV mi le-au cerut), insa in RO nu prea dau atentie din pacate. Poti sa te duci si tu singura la un laborator sa ti le faci cu maxim 2 saptm. inainte de nastere si i le arati doctorului tau sa vada daca sunt ok eu asa as face.
37+
My_Lady0091 spune:
dragelor...sunteti asa vorbarete ca abia pot sa tin pasul cu voi..2 zile si alt capitol...cu asa scriitori,o lansare de carte ar fi mizilic.multumesc pentru laudele la adresa numelui fiicei mele...eu l-am ales...asa am simtit ca trebuie sa o cheme si nu am niciun sentiment de schimbare.mi se pare de prost gust cei care iti impun numele...nu as accepta, pentru nimic..in fine....
stau si ma intreb,in afara de mine,care vreau sa nasc natural,sa vad daca si pot...mai exista cineva pe lumea asta care sa vrea....cezariana e la mare moda acum..oare de ce?sa cedez eu dreptul de a naste unui doctor..sa fac adica....concesiune de nastere...pai se mai numeste nastere?cand tu nu faci nimic?pt mine e o dilema, dincolo de crema de galbenele,bephantene, si restul framantarilor de pe acest site...
va pup.nastere usoara pt gravidute, curaj pentru noua aventura a proaspetelor mamici.eu mai am...DPN-8 decembrie
alina 35 saptamani marie rebecca ayanna