Mamici de fulgusori (147) - Felicitari many_bani!
Raspunsuri - Pagina 10
shtephy spune:
greierasi si ex greierasi
Am dormit si eu ca valiza-n gara dupa muuuult timp ,sper sa mai repet figura ca tare bine e.
Astazi vin acasaRamona si Domi,ce fain
Felicitari fetele care ati schimbat semnatura sunteti tare aproape .
Tin pumnii stransi fetelor care se pregatesc maine de nastere,Miramar si Camy.Va fi bine si veti fi mamici fericite.
Roxyaly tin pumnii sa vina bebe cand e mai bine pentru el
Lumi pentru sexy mummy si micuta printesa
Tinonino wow ce semnatura beton ai
Lavi ma bucur din suflet ca sunteti bine amandoi.Haideti iute acasa.
Ramonaradu si Ramonika wow ce popi cretini ,eu chiar nu am mai auzit asa ceva,sper sa nu mai existe in zilele astea nebuni d-astia.
Coquelicot poate il va astepta bebe pe dl dr care vrea sa chiuleasca tocmai acum.
Dienutze esti tare cu bbe care roade vopseaua din patut.Oricum nu e obligatoriu sa faca asa.
Dankutza sper ca te simti mai bine.Degetulul ce-ti mai face?
Laurairina va tin pumnii sa luati cea mai buna decizie cu numele,sa nu o regretati niciodata ,importanti sunteti voi trei,atat.
Simonette abia astept sa vad ce ne mai zici de bebe Niko.Tin pumnii sa ai vesti buneeeeeeeee
Ionela eu tocmai am intrebat-o pe mama.Cica preotul care m-a botezat nu a avut nici o obiectie in legatura cu numele meu ,Ramona Cristina.
Felicitari Printesika!!!Multa sanatate baietelului si tu sa te refaci repede.Poate revii cu detalii despre nastere si cu date pentru listuta.
Krelia ce tare esti cu manusile in maini sa nu zgarii copilul
S alinutza frumoase pozele,sa mai faci
Lalu sunt tare dulci hainutele
toate fetele si gravidutze si mamici.
_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si 34+
ionelamaria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui My_Lady0091 dragelor...sunteti asa vorbarete ca abia pot sa tin pasul cu voi..2 zile si alt capitol...cu asa scriitori,o lansare de carte ar fi mizilic.multumesc pentru laudele la adresa numelui fiicei mele...eu l-am ales...asa am simtit ca trebuie sa o cheme si nu am niciun sentiment de schimbare.mi se pare de prost gust cei care iti impun numele...nu as accepta, pentru nimic..in fine.... stau si ma intreb,in afara de mine,care vreau sa nasc natural,sa vad daca si pot...mai exista cineva pe lumea asta care sa vrea....cezariana e la mare moda acum..oare de ce?sa cedez eu dreptul de a naste unui doctor..sa fac adica....concesiune de nastere...pai se mai numeste nastere?cand tu nu faci nimic?pt mine e o dilema, dincolo de crema de galbenele,bephantene, si restul framantarilor de pe acest site... va pup.nastere usoara pt gravidute, curaj pentru noua aventura a proaspetelor mamici.eu mai am...DPN-8 decembrie alina 35 saptamani marie rebecca ayanna |
daca va tine de alegerea mea, voi naste tot natural... si nu suntem singurele de aici.... multe fete vor sa nasca natural. Unele ar vrea si nu pot... iar altora le e foarte frica din povestile altora. Eu ma bucur ca voi putea alege!( sa dea DD sa pot alege) Si mie mi-e teama de nasterea naturala... si le inteleg pe cele care vor cezariana... cred ca daca intri in panica nici nu poti naste... deci tot la cezariana ajungi. O fi o moda.... dar cand nu poti paria pe orice medic... poti alege cezariana. Nu stiu daca nasterea naturala e ceva inaltator.... nu am nascut in niciun fel pana acum... stiu doar ca teoretic te refaci mai repede... si din pur egoism aleg asta... celelalte motive pro si contra palesc in fata egoismului meu
34+ AMR 5+ sapt Mihnea
aniversarea nuntii
POZE
Flavours spune:
eu am vrut sa nasc natural, doctorul nu a fost de acord... acum sincer cred ca prefer taietura pe burta decat la "domnisoara"... desi stiu ca e mult mai serioasa si uterul se sudeaza mai greu si e o adevarata operatie, revenirea mai grea, restrictii mai multe pt urmatoarele nasteri... oricum daca nu am avut de ales...
nu consider ca eu nu nasc daca voi face cezariana...
cred ca doctorilor le convine mai mult cezariana - o pot programa, costa mai mult, au mai mult control...
38 sapt
ionelamaria spune:
citat din mesajul lui shtephy Ionela eu tocmai am intrebat-o pe mama.Cica preotul care m-a botezat nu a avut nici o obiectie in legatura cu numele meu ,Ramona Cristina. |
Bine de stiut ca nu toti popii sunt razna!!
34+ AMR 5+ sapt Mihnea
aniversarea nuntii
POZE
dankutza spune:
citat din mesajul lui simonette Dankutza, deci am avut instinct bun! Eu pe Iannis l-am nascut cu Cezara si credeam ca inca mai mergi la ea, ii transmiteam si eu un mesaj dar lasa! Cred ca motivul ptr care a inceput sa paseze pacientele gravide este necazul din 2007! |
Simionette Din cate stiu eu, ea inca asista la nasteri naturale si cezariene. Insa ea e foarte ocupata. Trag toti de ea. Ea e o scumpa. Imi place de ea la nebunie, dar sincera sa fiu, nu prea am incredere sa ma las pe mana ei la nastere. Are cam multi scheletei prin dulap. SI in plus, nu vine de acasa, daca ma apuca durerile cand ea nu e la spital sau de garda. Mai repede m alsa pe mana unui barbat. Astia isi cam lasa familia si vin la servici.
32+ moi si Cezara Maria
AMR 7+ saptamani pana la intalnirea cu Baby Boom.
My_Lady0091 spune:
ionela ai dreptate insa nu ma refeream la cat de inaltator e....dar e un moment unic...cel in care devii mama si e un lucru destul de important care ne defineste ca femeii modul in care nastem.stiu ca unele nu pot din considerente medicale,asta e demn de inteles.dar cele care pot si nu vor?!?
normal..nasterea pe cale naturala e dificila si dureroasa...insa pentru o secunda..poate simti ca mori de fericire..cand aduci pe lume....cel mai asteptat omuletz...nush..pare mai veridic decat cand il vezi dupa ce ,,te trezesti din somn,,...daca am purces la ofensarea cuiva..nu a fost voit...
alina 35 saptamani marie rebecca ayanna
ramonaradu79 spune:
Felicitari Many_bani!Sa iti traiasca minunea si sa va aduca numai bucurii!
Mersi pt raspuns Flavours.O sa vad, cred ca pana la urma il iau la intrebari pe dr. ca sa ma trimita la un anestezist sa vb cu el.
Super tare coincidenta cu pochii si cu numele de Ramona.Stephy tu ai scapat, bravo!
Felicitari Printesika!Un bebe sanatos si linistit!
Laura eu am o teama cu anestezia din cauza unei situatii din fam.Nu vreau sa sperii dar matusa sotului a intrat in coma din cauza unei anestezii facuta la particular,asa dupa ureche si au salvat-o cu chiuchiu vai la Iasi ca la Bacau li s-a spus ca va muri,ca nu se mai poate face nimic.De aia sunt eu mai panicata.
Multumesc pt raspuns Miramar.Asa ma gandeam si eu sa fac, daca dr. chiar nu da importanta.Daca nu sunt toate in regula cu mine sa aflu dinainte nu sa faca astia experimente pe mine?Imi place sa stiu cum stau,nu reactionez prea bine la surprize.
31+ Alexandru
strumfy_12 spune:
BINE AI VENIT PE LUME BEBE VLAD
Many_bany Felicitari MAMICO!!! Sa te refaci repede...sa ai un baiat papacios si cuminte!
Felicitari Printesika!!!Multa sanatate baiatului!.
33
Flavours spune:
nu dormi decat daca iti face generala... la rahi peridurala vezi bebele imediat cum il scoate, adica la 10 minute de la inceputul operatiei, apoi mai stai vreo ora sa termine operatia cica...
38 sapt
coquelicot spune:
Tocmai am auzit un promo la stririle de la 6 de la PRIMA TV. "In aproape toate maternitatile din tara lipseste ocitocina, o substanta care induce travaliul. De accea, femeile sunt nevoite sa recurga la cezariana. Ce consecinte are acest lucru asupra femeii, aflati la stirile de la 6"
38, mami de bebe MATEI