Mamici de fulgusori (147) - Felicitari many_bani!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nov.dec2009 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria

Citat:
citat din mesajul lui shtephy
Ionela eu tocmai am intrebat-o pe mama.Cica preotul care m-a botezat nu a avut nici o obiectie in legatura cu numele meu ,Ramona Cristina.

Bine de stiut ca nu toti popii sunt razna!!

Da .Sa speram ca nici nu ne iese in cale vreunul nebun la botezul copiilor nostri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaradu79 spune:

Flavours la Bacau nu fac decat generala.Cica de cealalta abia experimenteaza.De asta as fi preferat sa nasc la Iasi, dar fiind in luna dec, mai dificil din anumite considerente.Asa ca...

31+ Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavours spune:

oh nu stiam de asta... aici se fac 3 feluri din ce am inteles - generala, rahi peridurala si epidurala.
dupa ce se scoate bebele si mi-l arata mi s-a spus ca se poate sa imi dea un sedativ ca sa dorm in restul operatiei, dar nu echivaleaza cu anestezia generala.

38 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Ionela eu eram mai sus

_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui shtephy

Ionela eu eram mai sus

_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si 34+

Incognito

34+ AMR 5+ sapt Mihnea
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andre_lina spune:

Fetelor, ieri am fost la dr pt papanicolau si azi am sesizat o secretie de culoare galbuie pe chilot. Nu stiu daca are legatura cu recoltarea de ieri sau nu, dar nu am mai avut pana acum secretie colorata.

Nu ma doare nimic, decat spatele putin ca pe toata lumea.

Sa ma sperii?

32+ cu Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!

primele poze
http://forum.desprecopii.com/forum/photo_album_edit.asp?sqldtl=77922&page=2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

ramona esti din bacau?si eu si nasti in decembrie..poate ne vom intalni la spital..daca nasti la maternitate municipal... vad ca ai ceva informatii...eu nu stiu nimic despre nimic.... si apropo...de ce nu intri la rubrica burtici din bacau...eu te astept si acolo

alina 35 saptamani marie rebecca ayanna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

hello

...Doamneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee... sunteti TOATE niste dragalase.

Am vb cu Roxyaly si e bine... i-au facut ceva injectii, maine e posibil sa-i dea drumul acasa
Va pupa pe toate

Printesika felicitari pentru baietel, sa-ti traiasca!

Lidia esti o fata atat de deosebita. Te pup, multumesc pt cuvinte...si ....ramane sa ne vedem cu bine!

Miramar ...asa este, nu suntem singure, eu cu tine, tu cu mine, dar il mai avem si pe Marele Sef, DD care sigur nu ne va lasa, o sa ne ajute sa trecem peste tot...
Eu ma las pe mana lui... ca stie el ce face..
Si tie iti doresc exact ce-mi doresc si mie, de fapt la toate fetele le doresc acest lucru...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

38+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

CU VOIA LUI DUMNEZEU, MAINE VOI FI MAMICA DE COPILAS SANATOS

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lalu_79 spune:

My_Lady, iti inteleg punctul de vedere. Si eu vreau sa nasc natural, imi doresc experienta maternitatii in totalitatea ei. Simt ca e important sa trec prin asta, ca ma va redefini ca femeie,ca e o experienta unica pe care nu vreau sa o ratez. Asta nu inseamna ca nu am momente in care mor de frica gandindu-ma la ce ma asteapta...si sper sa ma ridic la nivelul propriilor mele asteptari.
Dar asta sunt eu....Ceea ce stiu sigur e ca suntem foarte diferiti unii de ceilalti, ceea ce e bun pentru mine cu siguranta nu e la fel de bun si pentru altcineva.Le inteleg perfect pe mamicile care aleg cezariana fara a avea neaparat un motiv medical,e o alegere profund personala, fiecare se cunoste, isi stie limitele.Daca tot putem alege pentru noi, e bine sa o facem...din pacate de prea multe ori suntem constransi sa apucam pe drumuri trasate de altii.

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns s_alinutza spune:

Am trimis un mail simpatic pe contul comun de gmail

Asa o lene mi-e.... L-am sunat pe iubitzel sa-l intreb daca sta mult azi la servici, si s-a panicat...."da de ce? te doare ceva? te doare burta?"....saracii viitori tatici! Ce stres o fi si in inimutza lor....

Am scos si eu o formatie serioasa de agitate pentru fetele care-si vor tine maine puiutzii in brate! Nastere usoara, bebelasi sanatosi, refacere rapida si laptic mult si bun!

saptamana 38 cu pe care o sa-l cheme David
www.sarcina-nasterea.ro/sarcina-pe-saptamani/" target="_blank">Sarcina pe saptamani

Mergi la inceput