Mamici de fulgusori (147) - Felicitari many_bani!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns s_alinutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andre_lina

Fetelor, ieri am fost la dr pt papanicolau si azi am sesizat o secretie de culoare galbuie pe chilot. Nu stiu daca are legatura cu recoltarea de ieri sau nu, dar nu am mai avut pana acum secretie colorata.

Nu ma doare nimic, decat spatele putin ca pe toata lumea.

Sa ma sperii?

Daca e doar galbuie eu nu cred ca trebuie sa te impacientezi. Doar daca devine rosiatica sau maronie ar trebui sa insemne ceva. Si chiar si in cazul asta, adica daca ar fi celebrul dop gelatinos, nu e de intrat in panica, pentru ca pot trece saptamani bune intre pierderea dopului si nastere. Oricum in cazurile astea, cel mai bine e sa suni medicul, chiar daca suni degeaba. Macar sa te linistesti tu

saptamana 38 cu pe care o sa-l cheme David
www.sarcina-nasterea.ro/sarcina-pe-saptamani/" target="_blank">Sarcina pe saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa75 spune:

Camy_pus si Miramar,
Nastere si recuperare usoara!!!
Sa va ajute DD si sa aveti bebei frumosi si mancaciosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Dymomo si Many_bani, felicitari! Sa va traiasca flacaii!

Laura 38+ baby Nicholas James
www.toysrus.com/registry/search/index.jsp?_flowExecutionKey=_c11EDD71B-501A-6A2F-9AF9-6A66F91011D0_k6888B69F-452C-89D6-F903-9D161DBE85B5&overrideStore=TRUS" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Stephy multumesc de intrebare. Degetul nu face bine deloc. E vanat. L-am lovit de parca nu ar fi fost al meu. De obicei, merg cu papuci. Nu stiu de ce nu-i aveam in picioare. Il tot dau cu maclavais, cu Tamus. Cu asta, se repara nepotelul meu, care e vesnic vanat, lovit, zgariat.

Dienutze tati, nu ma lasa sa iau pat vopsit. El nu are incredere in vanzatori cand spun ca e child friendly. Vrea numai natur. Binenteles ca si ala va avea un strat de lac. AM reusit sa gasesc in Bucur, pat din lemn natur de fag, cu sertar si cu laterala cu balamale, care se lasa in jos. Costa ori 350 ori 390. Am vazut atatea preturi ca nu mai tin minte exact. Bineinteles ca fara saltea. Nu mi9-au placut saltele de la ei si nici lenjeriile. Pe alea le voi lua de la Feretti punct ro. Sunt scumpe, dar nu am mai gasit in alta parte lenjerii asa de bune calitativ si de frumoase.

My_Lady0091, ionelamaria si eu voi naste natural, daca se poate. Gandirea mea a fost urmatoarea. Frica mi-e de amandoua. Deci, care sa o aleg. M-am gandit ca la cezariana, nu sufar in ziua aceea, dar dupa aia.... mama-mama. La nastere naturala, mor de dureri in ziua aceea, dar ma refac mai repede. Un muschiulet taiat, ramane taiat pt toata viata.
Eu, am avut anul trecut o operatie, de 2-3 cm. Un cacatel, as putea spune. M-am trezit de 2 ori in timpul operatiei, si nu puteam scoate un sunet. Creierul era treaz, corpul nu. Aveam un cearceaf pe fata si sunt si un pic cam calustofobica. SImteam ca ma sufoc. Dupa ce a trecut anestezia, ma rugam de asistente si ulterior de sora-mea sa imi bage calmante pe vena. Nici la toaleta nu putem sa ma duc. SI acum, mi se pune carcel din cand in cand, pt ca muschiuletul a fost taiat si oricat de "goblenist" ar fi dr, tot nu mai e acelasi lucru.
Daca nu faceam operatia aia, anul trecut, 100% ma duceam la cezariana. Dar, acum nu. Sper sa fac cea mai bun alegere.
Stiu ca voi avea accese de panica, voi plange, voi avea dureri cumplite, dar... trebuie sa scot copilul cumva.

Flavours mare dreptate ai.

coquelicot unde se duce mia, se duce si suta. O cumparam si pe asta, fi-ar sa fie.

Andre_lina nu te speria. Cred ca e o secretie inofensiva. Poate corpul a secretat mai multa secretie (scuze exprimarea) pt ca asistenta a zgandarit pe acolo. Atata timp, cat nu arata ca o gelatina si nici nu are venisoare sangerii, este ok. Mi-am dat si eu cu parerea.

32+ moi si Cezara Maria
AMR 7+ saptamani pana la intalnirea cu Baby Boom.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

lalu merci.sunt de acord cu tine....nici eu nu condamn pe nimeni...fiecare e libera sa faca precum vrea...doar e durereaversus cale naturaladeci
o seara buna...

alina 35 saptamani marie rebecca ayanna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andre_lina

Fetelor, ieri am fost la dr pt papanicolau si azi am sesizat o secretie de culoare galbuie pe chilot. Nu stiu daca are legatura cu recoltarea de ieri sau nu, dar nu am mai avut pana acum secretie colorata.

Nu ma doare nimic, decat spatele putin ca pe toata lumea.

Sa ma sperii?

32+ cu Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!

primele poze
http://forum.desprecopii.com/forum/photo_album_edit.asp?sqldtl=77922&page=2

Eu as zice ca nu-i nimic, in ultimele saptamani de sarcina se poate modifica secretia.Urmareste sa nu devina roz sau rosie .
Asta-i doar parerea mea,eu sigur nu m-as ingrijora.

_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaradu79 spune:

Da mylady0091 sunt din Bacau.Pe vremea cand am mai citit la topicul de Bacau era cam slaba activitatea la gravidute,era mai mult la mamici (sau s-a facut topic separat numai cu burtici?).O sa mai trag un ochi si pe acolo.Da, nasc la spital ca nu imi permit la clinici la ce scoruri au astia din Bacau.

31+ Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

dancutza,ai dreptate...si eu sunt rea la durere,odata am pocnit si un doctor,dar prefer sa zbier o zi decat sa ma chinui dupa.una ca ma refac greu la taieturi adanci...doi ca-s claustrofoba si numai gandul ca ma adorm ma face sa o iau a fuga...si as fi in stare...si mai am o fobie...de unde stiu eu ca ala pe care mi-l prezinta dupa ceza e bebe meu...eu tre sa ma holbez dom,le la el bine...

alina 35 saptamani marie rebecca ayanna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Dankutza uf,dar te-ai lovit serios nu gluma ,imi pare rau.
Roxyaly hai fuguta acasa,te asteptam cu drag.Ma bucur ca te simti bine.
Monis unde esti?Nu ai venit de la spital?

_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali762000 spune:

MANY SI PRINTESIKA felicitari pentru bebelusi, sa creasca mari si sanatosi.

CAMY iti tinem pumni pe maine, DD o sa te ajute sa scapi cu bine.

Fetelor si eu ma dus maine la doctor la monitorizare si sa vedem cand ma programeaza dupa 1 noi. la cezariana. Sa speram ca belusul meu va fi cuminte pana atunci.

ALI

Mergi la inceput