Mamici de fulgusori (147) - Felicitari many_bani!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria

Diana R , sa nu ma intelegi gresit... daca gasesti subiectul acela... chiar te rog sa-l trimiti.... poate ma salveaza. Speranta moare ultima!

34+ AMR 5+ sapt Mihnea
aniversarea nuntii
POZE

Am cautat... Nu merge cautarea forumului pana pe la ora 18 si cu google n-am reusit. Dar nu ma las...

Participam la concursul klorane: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=6" target="_blank">dn1 si 2

Diana(37+), Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06) Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Many Bani felicitari - ai lptat si-ai dovedit. BRAVOOO! Sa traiasca bb Vlad!

Camy hai nu fi asa stresata, o sa fie bine maine, uite vezi ca nu te las singura, vin si eu fuguta mai pe seara Uite de la mine pentru tine

Eu sunt destul de calma, sunt stresata sa iasa bb sanatos atat dar altfel...sunt calma. AM vazut un film in dimineata asta, vorbesc cu voim am urmarit femeia la curatenie, i-am mai dat indicatii, a schimbat lenjeria la noi in dormitor, la mama si mi-a infasat si patul de o pers. la bb in camera (patul lui bb il infasa mama cand ies eu din spital). Deci eu sunt calma si pregatita. Dar recunosc sunt si eu stresata sa iasa bb bine, probabil cum stiu ca abia maine seara nasc o sa ma apuce toate alea abia maine.

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

'elo burtix!

zuza, mai mult ca sigur ca m-am obisnuit eu cu ele ..mai ales ca am purtat un singur sutien mai toata sarcina..cel 80B...care saracu'..vai de el...acum

Pirelia....n-ai luat nimic, da' macar listuta o ai pregatita?....poate mai trasezi din sarcini in..stanga..sau in dreapta

Camy..madam dr vine diseara..deci...daca e sa se grabeasca putza mea....dupa 12 noapte e liber sa faca ce vrea el..pana atunci..mai tinem picioarele incrucisate
azi cica mi-am programat si eu o self-mani...sa vedem daca imi si reuseste...desi, ar cam trebui...ca am niste copite.....poate-mi pun si mie manusi..sa nu zgarii copilu'

ma voi gandi la voi maine!

Mira, tzin pumnii stransi la fata, pentru maine!

alinutza...ai grija cu curatenia asta, bine?

coque'..tin pumnii, poate totusi nu pleaca dr...

felicitari many_bani! sa iti traiasca bebe si sa fie sanatos!

simonette, sa vii cu vesti proaspete si calde, maine..da?

felicitari si tie, printesika!

gata..ma bag la o mani...sper sa nu ma ciumpavesc

krelia 37+ si printesu' mic, Rares-Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Ionelamaria, am gasit, uite aici, sper sa te ajute: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=113925&whichpage=9

Printesika, felicitari! Refacere usoara!

Participam la concursul klorane: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=6" target="_blank">dn1 si 2

Diana(37+), Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06) Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

FELICITARI MANY BANI!!

LA MULTI ANI BEBE VLAD!!

34+

http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns s_alinutza spune:

Fulgushorii vin unul dupa altul!!!! Felicitari Many si Printesika!
Camy_pus si mult curaj! O sa fie bine!
Ma uit si eu pe geam dar numai frunze galbene de nuc cad pe pamant, nici urma de vreun fulgushor, asa ca probabil mai am de asteptat
M-am apucat de pozat camera lui bebe, dar s-a terminat bateria de la aparat, am apucat sa fac doar 4 poze, le-am pus pe picasa in contul comun. Inca mai muncesc la amenajarea camerei lui bebe, masutza de infasat inca nu e scoasa din folie, si nici asternutul de pat nu e pus, m-am gandit sa nu se puna praf pe el pana nasc Macar bagajul de spital e gata .....de vreo 2 saptamani....

Va

saptamana 38 cu pe care o sa-l cheme David
www.sarcina-nasterea.ro/sarcina-pe-saptamani/" target="_blank">Sarcina pe saptamani

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui printesika

salut fetele....am nascut si eu duminica dupa ce mi s-a rupt apa pe la 5 dimineata.....un baietel de 3kg 700...acum ma refac....va pupo pe toate si mai intru cand pot...

FELICITARI!!!
Ce baietel grasunel...

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonette

Dankutza ai zis tu la un moment dat ca numele fetitei este numele dr-ei!!! Am verificat la listutza si am vazut ca esti pacienta unui medic de la filantropia........eu banuiam ca esti pacienta lui Cezara Bucur de la giulesti! Spune-mi..bat campii nu-i asa

mami de Luca Anthony si de Yannis-Cristian si in
32+ cu Nicholas Ellan
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

AMR 7+!!!!!

Nu bati campii! Intr-adevar Cezara Bucur m-a ajutat sa raman gravida. Numai ca e in momemtul in care te lasa gravida si vede ca sarcina merge bine, te paseaza la alt medic din echipa ei. Asa are ea timp sa se ocupe de celalalte paciente care se confrunta cu sterilitatea. Nu m-am suparat. Am inteles perfect situatia, desi ea nu mi-a spus efectiv ca ma da pe mana altui medic. In afara de asta, ea pleaca tot decembrie in concediu. Nici nu stiu daca e tara sau nu in perioada aia. Nu vreau sa incap pe mana lui Neica Nimeni. De aia, am ajuns la Filantopia si cu voia lui Dumnezeu, o sa ma ajute Haiduc sa nasc.

32+ moi si Cezara Maria
AMR 7+ saptamani pana la intalnirea cu Baby Boom.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rgagapie spune:

mai tarzior, sa spunem in noilor veniti
Dymomo77, many_bani si Printesika FELICITARIIIIII, MULTA SANATALE REFACERE USOAR, MULT LAPTIC SI BB SANATOSI, NEPLANGACIOSI SI MANCACIOSI
Miramar SI CAMY_PUS bafta multa p maine, fara stres si frik, totul o sa fie bine si o sa va puteti tine puiuti sanatosi in brate , si pentru incalzire scoatem si noi

morcovelul e pentru Camy
Sunt mai , dar imi revin, k merg sa fac

Zambeste, maine poate va fi mai rau.
Ramona +36 Maya Paula
AMR 4 SAPTAMANI !!!!!!!!

Mergi la inceput

Camy muuuulta bafta maine. Ne vom gandi la tine si bineinteles ca scoatem agitatele alea la ceva treaba. Hai ca mai e putin si il vei tine in brate pe Flavius.
Roxyaly suntem alaturi de voi. Poate bebe mai sta un pic la caldurica.
Raluci te mai duci la munca inca o saptamana ? Mai poti?
Miramar bafta multa maine. Sa nu ne uiti. Asteptam vesti de la voi.

Ce vin fulgusorii nostri Am emotii...a aparut si la mine morcovu' Pfuuu ce maaare e.

34+

Mergi la inceput