Mamici de fulgusori (147) - Felicitari many_bani!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika

da, io ...
popa care m-a botezat era batran tare si chetros si nu i-a placut Ramona (chiar, ce-or avea popii cu numele de Ramona ) si m-a botezat Ana Maria bineinteles ca in certif. de nastere is numai Ramona, n-am nici o treaba cu Ana Maria, nu ca n-ar fi fain, dar mai fain e Ramona...

Booooon... atunci sa intreb altfel: este vreo Ramona care nu a patit asa? Ce au dom'le popii cu numele asta.... mie imi place!!!

34+ AMR 5+ sapt Mihnea
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui DianaR

Era un subiect aici pe forum cu echivalente la dimensiunile sutienelor. Adica ceva de genul ca merge o cupa mai mica daca cresti dimensiunea de sub sani, dau un ex nu stiu daca e corect, poate apuc sa caut 75E=85D=95C etc. Incerc sa-l gasesc.
Cred ca depinde de fiecare dintre noi cat de mari ne facem. Eu am exemplul meu, al mamei fnutului meu, al nasei lui fiica-mea de care imi aduc bine bine aminte cat erau de bine dotate dupa nastere. Dar asta nu o face o regula absoluta.
Hai ca ma pun sa caut subiectul.

Ce bine ar fi sa mearga si la mine... pai de la 80 in sus... indiferent de cupa se ridica ( n-am incercat cupa A sau B ca sa nu ma enervez in cabina de proba) Corp defect... ce sa mai....

34+ AMR 5+ sapt Mihnea
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Diana R , sa nu ma intelegi gresit... daca gasesti subiectul acela... chiar te rog sa-l trimiti.... poate ma salveaza. Speranta moare ultima!

34+ AMR 5+ sapt Mihnea
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns printesika spune:

salut fetele....am nascut si eu duminica dupa ce mi s-a rupt apa pe la 5 dimineata.....un baietel de 3kg 700...acum ma refac....va pupo pe toate si mai intru cand pot...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrutza spune:

MANY BANY, felicitari, sa fie sanatos bebe Vlad si voi pe langa el, ca e cel mai important !!!!!

Camy, inteleg in mare parte prin ce treci, am fost si eu ieri cam in priza, dar avand-o pe Simona langa mine, timpul a trecut foarte repede si n-am simtit asa tare. Partea proasta la mine e ca saptamana viitoare pe 4 noiembrie o sa trec prin aceleasi trairi. Nu e deloc bine cand se programeaza nasterea, e mult mai bine cand nu stii si te ia prin surprindere. Of, si data trecuta am trecut prin aceleasi chinuri, de ce nu iese bebe pur si simplu pe neasteptate ?

Andrutza si copiii ei dragi - Simona Andreeea (n. 17.01.2005) si 38+ Daniel Stefan

Mergi la inceput

Felicitari, Printesika, multa sanatate si voua, sa te refaci repede si sa ai mult laptic !!!! Ai nascut natural?

Andrutza si copiii ei dragi - Simona Andreeea (n. 17.01.2005) si 38+ Daniel Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

FELICITARI SI SA VA TRAIASCA FLACAUL!
SA NE SPUI MAI MULTE DETALII. REFACERE RAPIDA!

Citat:
citat din mesajul lui printesika

salut fetele....am nascut si eu duminica dupa ce mi s-a rupt apa pe la 5 dimineata.....un baietel de 3kg 700...acum ma refac....va pupo pe toate si mai intru cand pot...

Lili 38 cu Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianeAli spune:

felicitari printesika!!! sa fiti sanatosi si voiosi!

33+ Lorin Edward

Mergi la inceput

Lili, am trimis mesajele la 1 sec diferenta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Citat:
citat din mesajul lui andrutza

Lili, am trimis mesajele la 1 sec diferenta

Lili 38 cu Alexandru

Mergi la inceput