Mamici de fulgusori (147) - Felicitari many_bani!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lalu_79 spune:

Felicitari Many_bani, sa-ti creasca flacaul mare si voinic!!!!!!

Camy, Miramar, bafta maine!!!!

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

camy, starea ta e normala... eu patesc asa de cate ori am ceva de facut important si imi va iesi perfect. Am sentimentul ca mai bine ma intorc de la usa in pat... ca nu vreau sa-mi aud gandurile... ca nimic nu e gata... Dar stiu ca daca simt toate astea.... va iesi perfect si ma voi intoarce ffffff fericite. Ai sa vezi ca si la tine va fi tot asa. Noi iti tinem pumnii ( si bebeii nostri) Te pupacim.... curaj!.... toata teama asta e un sentiment dat de emotiile pt cel mai frumos lucru din viata ta

34+ AMR 5+ sapt Mihnea
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria

ramonaradu79, or mai fi patit si alte ramona ca tine? ( siu sora mea are inca un nume pt ca nu i-a placut preotului Ramona. 9 in certificat doar Ramona e)

da, io ...
popa care m-a botezat era batran tare si chetros si nu i-a placut Ramona (chiar, ce-or avea popii cu numele de Ramona ) si m-a botezat Ana Maria bineinteles ca in certif. de nastere is numai Ramona, n-am nici o treaba cu Ana Maria, nu ca n-ar fi fain, dar mai fain e Ramona...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Maine avem programare la eco de trim 3 Abia astept sa vad ce imi mai spune dr si bineinteles sa il vad pe bb Niko Oare cat a mai crescut? Doamne!!! Abia astept sa nasc si eu si sa il tin in brate Da Doamne sa fie bine

mami de Luca Anthony si de Yannis-Cristian si in
32+ cu Nicholas Ellan
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

AMR 7+!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Camy, Miramar - mult curaj pt. maine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria

Diana R, da-mi voie sa sper ca nu va fi chiar asa. Eu purtam 75c... si acum port 75E. Astia nici nu fac sutiene cu o cupa mai mare pe circumferinta de 75... si daca se ridica in spate... am sa moooooor... nu suport sa se ridice spre omoplati. Nu stiu ce am sa fac... mereu am avurt o problema cu circumferinta de sub sani ca e miiiica pt cupa.... acum deja imi vine sa cant!!!

Era un subiect aici pe forum cu echivalente la dimensiunile sutienelor. Adica ceva de genul ca merge o cupa mai mica daca cresti dimensiunea de sub sani, dau un ex nu stiu daca e corect, poate apuc sa caut 75E=85D=95C etc. Incerc sa-l gasesc.
Cred ca depinde de fiecare dintre noi cat de mari ne facem. Eu am exemplul meu, al mamei fnutului meu, al nasei lui fiica-mea de care imi aduc bine bine aminte cat erau de bine dotate dupa nastere. Dar asta nu o face o regula absoluta.
Hai ca ma pun sa caut subiectul.

Participam la concursul klorane: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=6" target="_blank">dn1 si 2

Diana(37+), Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06) Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

dankutza - ma sculati, la mine deja este 2 sapt e Craciunul asa de repede vreaus a treaca timpul

MANY - felicitari, refacere usoara, sa traiasca copilutzul

eu mi-am luat deja un sutien de la jolidon 35 lei, dar nu mai stiu daca 80 sau 85 B, cupa este B sigur

35+ Remus Andrei
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
www.petitieonline.ro/petitie-p47134046.html" target="_blank">petitie de semnat
AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Felicitari Many_bani!!!Bun venit pe lume bebe Vlad!Sa fii sanatos,mancacios si sa umpli inimile parintilor tai de fericire ca tare mult au luptat pentru tine!Sa te faci bine repede mami!

_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianeAli spune:

Burtici!!! Neaza!!!!

Din nou chefuri si vesti bune!

Many bani! Felicitari!
sa creasca mare si sanatos si voios! recuperare rapida!

Camy draga, linisteste-te !! o sa fie bine!

33+ Lorin Edward

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Felicitari Many bany! Bine ai venit pe lume Vlad!

Participam la concursul klorane: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=6" target="_blank">dn1 si 2

Diana(37+), Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06) Filmulete

Mergi la inceput