Mamici de fulgusori (147) - Felicitari many_bani!
Raspunsuri - Pagina 5
lylyana.ion spune:
FELICITARI MANY_BANI!!!!! SA VA TRAIASCA PUIUL MULTI ANI SANATOSI SI FERICITI, SA VA BUCURATI DE EL O VIATA LUNGA!!!! RECUPERARE GRABNICA SI MULT LAPTIC!
Lili 38 cu Alexandru
simonette spune:
Wau!!! Felicitari Many_bani!!!! La multi ani Vladutz!!!
mami de Luca Anthony si de Yannis-Cristian si in
32+ cu Nicholas Ellan
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
AMR 7+!!!!!
Flavours spune:
Many_bani felicitari si sa fie bebe sanatos!
Camy_pus mult curaj si muuuuulta sanatate pt puiut! eu nu stiu exact povestea ta, dar acum trebuie sa crezi ca va fi bine si de maine vei avea un puiut sanatos in brate. e normal sa fii agitata si ingrijorata, dar va fi bine.
Miramar succes maine si astept cu nerabdare mai multe info despre spital si cand ti-l aduc pe bebe, etc.
Ramona_radu, legat de analizele pt anestezie, am vazut ca nu toti doctorii le recomanda. mie ginecologul mi-a zis sa iau legatura cu anestezistul ca sa vedem ce anestezie imi recomanda. asa ca ieri mi-a completat o fisa cu diverse raspunsuri la intrebari despre starea de sanatate, alergii, plombe, alte anestezii etc. apoi mi-a luat tensiunea, s-a uitat la coloana , am facut electrocardiograma, analize de sange pt coagulare si inca vreo cateva tot pt asta, testul cu urechea sa vada cat dureaza sangerarea... nu stiu daca tine de doctor sau de spital...
38 sapt
monis5 spune:
Felicitari Many !! Sa va traiasca bebelusul si sa va bucurati de el!!!
monis cu poze
sapt 38+
simonette spune:
Dankutza ai zis tu la un moment dat ca numele fetitei este numele dr-ei!!! Am verificat la listutza si am vazut ca esti pacienta unui medic de la filantropia........eu banuiam ca esti pacienta lui Cezara Bucur de la giulesti! Spune-mi..bat campii nu-i asa
32+ cu Nicholas Ellan
AMR 7+!!!!!
vias spune:
....incerc sa fiu si eu pozitiva.,..atat cat pot..ca om sunt si eu
Ascul muzica tare...astept sa vina vreun vecin la mine sa ma traga de urechi...dar poate scap..
Vreau sa vina odata Pustache...ca sa stau cu el...
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
38+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe Flavius Cristian
CU VOIA LUI DUMNEZEU, MAINE VOI FI MAMICA DE COPILAS SANATOS
POZE
ionelamaria spune:
Buna dimineata burtici
magdaz, ma bucur ca sunt vesti bune de la medic
Pirelia, multam de cafea, laptic, ceiut. Nici eu nu am cumparat tot. N-am produsele farmaceutice, scutece, nici salteluta si lenjerie, nici biberoane... sterilizator, pompita... si asa mai departe.... Nici nu ma mai agit... il asteptam pe tati... daca apuc sa merg cu el bine... daca nu... se descurca si singur tati ca e baiat mare. Chiar nu cred ca trebuie sa te stresezi pt asta
Camy, ce ma bucur ca ai dat pe la noi azi... m-am trezit cu gandul la tine... si nu mai reuseam sa ajung sa citesc sa vad ce faci...( daca nu vedeam niciun cuv de la tine... te sunam)
Multumim de vestile de la Roxyaly
Pushtache al tau e un simpatic... ce-mi place ca e asa preocupat . Al meu nu pricepe nimic... da il invat eu repede [:-D)
Spor la pregatiri de plecare. Vezi sa nu uiti acasa bagajul de emotie ( eu l-as uita)
Roxyaly Curaj!! Sa dea DD sa mai stea bebita in burtica si sa vina exact cand va fi el pregatit
Laurairina, pana la uram veti alege un nume frumos fetitei... ai sa vezi. Nici mie nu mi se pare corecta atitudinea nasei .... am botezat si eu... am cununat si eu.... dar nu mi-a trecut prin cap sa-mi impun vointa cumva... cand nasesti pe cineva ar trebui s-o faci din suflet si din dorinta de a le face acelor oameni o bucurie... o zi frumoasa ( sau eu asa cred). am o prietena care are al 2-lea nume Gabriela... si il uraste.... e pus tot constrans de altii.... am aflat acest nume al ei intamplator si m=a rugat sa nu spun nimanui ca o cheama si Gabriela.... ca ei nu-i place... cine mai observa..... daca nu se face caz... poate nu va retine. Sper ca fetitei voastre sa-i placa numele pe care il va purta
Miramar, pai tu maine esti programata? uuuu pai avem treaba si dimineata si seara maine... antrenamente serioase aici cu . Nastere usoara si tie... si bebe sanatos si mancacios
Diana R, da-mi voie sa sper ca nu va fi chiar asa. Eu purtam 75c... si acum port 75E. Astia nici nu fac sutiene cu o cupa mai mare pe circumferinta de 75... si daca se ridica in spate... am sa moooooor... nu suport sa se ridice spre omoplati. Nu stiu ce am sa fac... mereu am avurt o problema cu circumferinta de sub sani ca e miiiica pt cupa.... acum deja imi vine sa cant!!!
Andrecluj, multumim de vestile de la Lavi. Abia astept sa se intoarca acasa si sa ne puna pozici
ramonaradu79, or mai fi patit si alte ramona ca tine? ( siu sora mea are inca un nume pt ca nu i-a placut preotului Ramona. 9 in certificat doar Ramona e)
Dankutza, daca nu te simti rau, nu te ingrijora. Si eu am tahicardie... in repaos am pulsul 110-115 si cica nu e de speriat ( eu aveam tahi si inainte de sarcina 95-100) daca nu e si tensiunea proasta si tu te simti ok... nu te speria
Many_bani, felicitari!... sa fie sanatos Dl Talpitza
34+ AMR 5+ sapt Mihnea
aniversarea nuntii
POZE
vias spune:
many_bani sa-ti traiasca Vlad sanatos !!!!
Pentru tine recuperare rapida!
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
38+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe Flavius Cristian
CU VOIA LUI DUMNEZEU, MAINE VOI FI MAMICA DE COPILAS SANATOS
POZE
simonette spune:
Camy curaj ptr maine si fii increzatoare! Dumnezeu e mare si bun! Flavius e puternic si abia asteapta sa il cuprinzi in bratele tale iubitoare! Ai incredere ca totul va fi bine
Miramar nastere usoara mami si bb sanatos si papacios!
32+ cu Nicholas Ellan
AMR 7+!!!!!