Mamici de fulgusori (147) - Felicitari many_bani!
Raspunsuri - Pagina 4
dankutza spune:
Nu stiu ce am dar imi bate inima cu putere. AM o tahicardie si nu stiu de la ce e. Nu ma facut nimic azi. Doar m-am trezit, am mancat si m-am asezat la calculator. AM pulsul 108. AM aparat de tensiune. SI tensiunea este 12 cu 8. MA duc sa ma asez in pat.
Dienutze sunt in vacanta saptamana asta. De aia sunt si mai activa pe forum. De luni, reincep munca, probabil pana la 1 decembrie. Sa speram ca totul va fi bine pana atunci. Saptamana asta, am stat in casa si am lucrat pt scoala, ca sa imi usurez, macar un pic munca pe mai tarziu. M-am saturat de calculator si de planninguri si multe alte cacaturi care ni se cer.
32+ moi si Cezara Maria
AMR 7+ saptamani pana la intalnirea cu Baby Boom.
vias spune:
ma invart prin casa ca o curca beata..imi e frica, parca nu as face nimic, toate sunt parca nelalocul lor, eu nu ac chef de pus la loc nimic, nici bagajul nu-i gata desi e gate de o luna de zile
Nu ma pot aduna, imi vine sa plang...dar ma abtin..inca..
Ma suna toata lumea sa ma incurajeze...dar de ce toate astea nu-si fac efectul????
De ce ????????
Ma tot gandesc ca va fi bine de data asta, nu????? Vorba lui Pustache, n-am mai fi oameni pe lumea asta sa se mai intample si de data asta ceva...
...am dat drumul la muzica...tare....
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
38+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe Flavius Cristian
CU VOIA LUI DUMNEZEU, MAINE VOI FI MAMICA DE COPILAS SANATOS
POZE
laurairina13 spune:
hello si de la mine!
Azi mai greu..am fost la analize, si pe urma m-am culcat la loc Si am dormit pana acu...
Multumesc la fete pt sfaturile cu numele, pur si simplu nu stim cum vom face...ca ne-am sucit rau amandoi...Nici Teodora nu imi mai place, si nici Mara...Zic si eu ca Dienutze..eu oi fi hormonata..dar barbatu??? Vom ramane probabil la Amalia Gabriela..., probabil....sau incerc artificiul cu botezatul doar in biserica cu numele Gabriela..who knows..
Parca vad ca ajung pe masa de spital, scot bbele si ma intreaba alea ce nume ii pun si eu...ups..stati sa ma mai gandesc
Am vazut ca avem fete programateeee pt maineee la nastere: Camy si Miramar!!!Wow fetelor, bafta multa, si fara frica, 'nteles???Agitatele le scot asa mai pe seara, cand e morcovelu mai mare la curuletu vostru
Roxyaly, sper si pt tine sa mai stea bebelu la caldurica, sa mai creasca nitel, dar daca nu mai vrea si pace, e bine venit, nu?? Sedere cat mai usoara in spital si cu deznodamant fericit
Mai fetelor, vad ca se discuta de amorteli pe la diverse membre. Ma inscriu si eu cu acte in regula, adeca..am observat ca daca dorm pe partea dreapta ii amorteste mana stanga rau de tot!!Si se intampla de fiecare data! Deci tre sa dorm doar pe partea stanga! Cat despre dormit, dorm din ce in ce mai rau cu fiecare noapte..cum ma intind in pat, zici ca m-am asezat frate pe spini, mi se intareste burtaa si o tin intr-o durere..ma mut de pe o parte pe alta, nimikIntr-un final adorm asa cu dureri...si ma trezesc din ora in ora..Daca asa o face si fiimea cand o aduc acasa, sa nu vrea sa stea in patut, ma impusc!
PROASPATA PROPRIETAREASAAA
Laura, 38+
AMR 2 saptamani !!
poze
ellanik spune:
Many_bani a nascut un baietel frumos foc de 3800 g dimineata la 8.Este la terapie intensiva ea din cauza de cezariana dar este extrem de fericita.Sa va traiasca puiutul sau cum il alintam eu din burtica ,Dl.Talpitza.
Felicitari!!!
crissa13 spune:
FELICITARI MANY_BANI, INSANATOSRE GRABNICA, BUN VENIT PE LUME BEBE VLAD (sper ca am vazut bine numele), sa fii sanatos, sa cresti mare, sa ai o viata plina de bucuri!!
32+
crissa13 spune:
camy curaj, o sa vezi ca totul o sa fie bine. maine o sa il ai pe flavius in brate, nici nu o sa iti mai aduci aminte de emotiile de azi. scot agitate pt tine de acum .
32+
Ramonika spune:
felicitari many bany - sa fie intr-un ceas bun, bebe Vlad sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii.
laurairina13 spune:
Felicitari, Many!!!!Bine ai venit pe lume bb VLAD!!!!
..brr..ma ia cu emotii ca Many avea dpn pe 10.11 , io am pe 9.11..ce ma asteaptaaa
PROASPATA PROPRIETAREASAAA
Laura, 38+
AMR 2 saptamani !!
poze
Lumi_Richard spune:
Many bany, felicitari,mamico!!!
Refacere usoara,multa sanatate,mult laptic si multa fericire alaturi de piticutul dolofan!!!! Piticutule,sa ne traiesti multi ani,sa fii sanatos si sa ai parte numai de fericire! Bine ai venit!!!
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise
Lumi_Richard spune:
Camy,inteleg ca esti ingrijorata,si e normal dupa ce ai trecut prin asa o grea incercare. Doar ca de data asta e diferit,si tu o stii foarte bine,nu? Fii pozitiva,incearca sa te gandesti doar la lucruri frumoase,si totul va fi bine!
Si bebe Flavius nu te vrea necajita....fii fericita ca marea intalnire e atat de aproape! Si nu te mai gandi la prostii,gandeste-te cum vom schimba pareri despre scutece si lapte si creme si colici etc!
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise