Bulgarasi si globulete de nov-dec 07 (200)-2 ANI!!
Raspunsuri - Pagina 9
ellis spune:
serios, caut homeopat, ca nu vreau sa ma joc cu ficatul, stomacul sau imunitatea copilului...cu atatea tratamente...siropele...naiba sa le ia;
cristi07 spune:
buna, am intrat sa urez La multi ani copilasilor care implinesc sau au implinit deja 2 ani! 
Raul si Roberto
Alesia
Stefan - super petrecere!
Ionut
Iasmina
Sanatate multa piticilor bolnaviori
Cristina si Radu 3.12.2007
softurela spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ellis eu i-am atras atentia lui Victo; noi folosim toata dilutia.. noi am facut aerosoli, pe rand, cu atropina, acc, apoi dexam +adrenalina - aceasta mi s-a parut a fi cea mai eficienta combinatie la momentul ala...pun exact cantitatile prescrise, in cazul nostru nu era vb de ordine... multumesc. acum sper sa dea roade antibioticul, insa tot caut un homeopat prin zona, ca nu se mai poate... Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007) |
Ha, ha...v-am incurcat bine. Noroc ca ati fost amandoua pe faza.
Oricum schema descrisa de mine nu e utila nici uneia dintre voi pentru ca ati folosit alte solutii in aerosoli, eu am dat doar un exemplu.
Noi am incercat la ultima raceala ACC, in aerosoli, inainte sa apara tusea si i-a facut mai mult rau decat bine. I-a declansat bronho-spasmul. Deci ce merge la unii, altora nu le face bine.
Cred ca ne este dat ca la prima raceala sa ne chinuim mult si deja la a doua, a treia sa avem lectia invatata si sa stim ce merge si ce nu la copilul nostru.
A si apropos de medicamentele luate de copii nostrii, nu v-am zis pana acum, dar in cele 3 saptamani in care Diana a stat in spital , doar una jumatate au fost pentru bronsita, restul a stat la perfuzie.
Dupa atatea medicamente, siropuri de tuse , etc stomacul ei era pus pe butuci. Poate din cauza asta am sarit ca arsa cand am auzit de Ventolin sirop la Iasmina.
Noi am externat-o din spitalul de la Bacau pe proprie raspundere. Tusea foarte tare si nu mi s-a parut normal ca dupa 3 saptamani sa fie la fel. Acolo i se faceau aerosoli dar nu in dozele corespunzatoare.
Am ajuns cu ea la Medicover, a doua zi. Pediatra, a ascultat-o la plamani si mi-a zis ca nu e de speriat ca pot sa-i fac tratament acasa. Ea imi prescrie aerosoli si o sa fie bine.
I-am zis ca nu ma intorc acasa cu ea, vreau sa am un medic langa mine non-stop. I-am explicat ca noaptea precedenta se sufoca si m-am speriat rau.
Pediatra a inceput sa sune la toate clinicile private sa vada unde gaseste loc, era sezonul virozelor si cam full peste tot. Asa am ajuns la Medlife, cu ajutorul ei, o super doctorita care ne vedea atunci pentru prima data. Tot la Medicover i-am facut si prima sedinta de aerosoli si a doua la Medlife. Dupa cele doua sedinte, Diana nu a mai tusit decat o data-doua pe zi, ulterior dupa 2 zile de internae tusea s-a oprit definitiv. Si de atunci au mai trecut 4 luni fara sa avem nici o problema cu tusea.
Deci, cum vedeti, a contat foarte mult dozajul si modul de administrare. Eu am crezut ca e un miracol. Sa vezi dupa o luna jumatate de tuse ca acum s-a oprit brusc.
Dozajul respectiv e standard, ulterior am primit aceeasi schema chiar daca raceala a fost mult, mult mai usoara.
Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518
ellis spune:
asa e , si mie mi s-a parut super reactia la dexametazona+adrenalina, nu a mai tusit noaptea, a dormit...ce folos ca dupa ce ne-am intors la gradi , in doua zile era la fel...
eu acum am vazut ca nu ma mai pot baza pe nimic din ce ii facea ei bine inainte...adica o scoteam la capat cu nurofen tantum, ceai de tei cu miere si lamaie...ceva homeogene/homeovox...acum nu mai raspunde la nimic din ce stiam...sunt atatea tulpini de virusi...nu seamana a raceala cu alta..va spun sincer ca ma asteptam la boala dupa gradi...dar la asa ceva...nu...si ea e chiar un copil puternic.
acum nu o voi mai duce la gradi vreo 2 sapt, sper sa reactioneze la antibiotic si sa o pun pe picioare.
Victo spune:
ellis mie imi zici de emotiile cu gradi..6 zile! atat a mers in oct. dupa tura cu antib :( si acuma..iacata-ne..mi-e frica si mie..imi pare rau ca n-am facut prevenarul? voi l-ati facut?
am zis ca fac la 2 ani, dar sa fie sanatos..cd naiba prind eu momentul..
de luni reincepem..
Paula si Stefan (30 oct. 2007)
softurela spune:
| citat din mesajul lui ellis asa e , si mie mi s-a parut super reactia la dexametazona+adrenalina, nu a mai tusit noaptea, a dormit...ce folos ca dupa ce ne-am intors la gradi , in doua zile era la fel... eu acum am vazut ca nu ma mai pot baza pe nimic din ce ii facea ei bine inainte...adica o scoteam la capat cu nurofen tantum, ceai de tei cu miere si lamaie...ceva homeogene/homeovox...acum nu mai raspunde la nimic din ce stiam...sunt atatea tulpini de virusi...nu seamana a raceala cu alta..va spun sincer ca ma asteptam la boala dupa gradi...dar la asa ceva...nu...si ea e chiar un copil puternic. acum nu o voi mai duce la gradi vreo 2 sapt, sper sa reactioneze la antibiotic si sa o pun pe picioare. Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007) |
Da, asa e. Sunt o multitudine de tulpini virusale. In schimb, sensibilitatea copilului e individualizata.
Unii au sensibilitate la laringe si o raceala se complica in laringita, altii la amigdale si ajung la amigdalita , sensibilitatea bronsica s.a.m.d
Daca la a doua raceala ii spui medicului in ce fel s-a complicat prima, posibil sa-l ajute sa-ti prescrie din start medicatia corecta si sa nu o ma bajbaie.
Cel putin la noi asa a fost. A doua raceala desi a debutat la fel ca prima si a fost evident un virus luat de la dispensar....a tusit doar 2 zile.
Poate vorbesc tampenii, nu stiu. Noi am avut doar doua raceli nu ma declar o experta in domeniu. E doar o parere si o experienta personala.
Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518
Victo spune:
ma duc imediat si eu la un film. azi am avut copil cuminte, ca a avut jucarii noi :) si multe :)
la capitolul progrese, pot nota un nasuc care nu mai e infundat. probabil de la apa de mare pe care i-o fasai inainte de culcare, la pranz si seara. ca in rest n-am mai luat niciun tratament.
Paula si Stefan (30 oct. 2007)
bb_yasmi spune:
seara buna!!!
multumim frumos de urari!!! 
roxana, LA MULTI ANI URSULETZULUI GEORGE!!!
Ti-am trimis azi un sms, l ai primit??
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007 
bb_yasmi spune:
offfff adela, alina....nu ma scapam o data de racelile astea!!!!??? multa sanatate la printese!! 
andreea tu cum te simti?? cand mergi la dr??
victo, ce film vizionati??? si noi am pregatit unul cu nazisti...
cristina, asa scurt??? ce mai face raducu??? multumim de urari!!
Mina e multtttt mai bine, sper sa nu cobesc......de tusit daca mai tuseste de 2 max 3 ori pe zi iar pe timpul noptii cateodata mai tuseste o repriza .....nasucul mai curge putin si harcaielile din piept nu se mai aud. de abia astept sa mergem marti seara la control!
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
bb_yasmi spune:
| citat din mesajul lui Victo http://family.webshots.com/photo/2007294480102838148PuQEfI asta e o parte din poze. mai am de cules de la invitati :) si din tel sotului :) Paula si Stefan (30 oct. 2007) |
ce fainnn ca v ati intalnit!!! copii sunt superbi ...si mamicile la fel!!!!

flory, ramo sunt suparate pe noi???? :( :(
_
happy mom Lavi &

ALESSIA MARIA (20.11.2007)