Bulgarasi si globulete de nov-dec 07 (200)-2 ANI!!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

ma retrag si eu sa imi fac manichiura....si un pic de rasfatz pt mine... merit si eu ca acu' 2 ani pe vremea asta eram mamicutza fericita de printesa de 8 ore!!!

va pup si ne "auzim" pe luni seara sau marti....ca maine sigur nu apuc sa intru iar luni dimi merg la job...:(

pupici dragelor!!!

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

offfff adela, alina....nu ma scapam o data de racelile astea!!!!??? multa sanatate la printese!!

andreea tu cum te simti?? cand mergi la dr??

victo, ce film vizionati??? si noi am pregatit unul cu nazisti...

cristina, asa scurt??? ce mai face raducu??? multumim de urari!!

Mina e multtttt mai bine, sper sa nu cobesc......de tusit daca mai tuseste de 2 max 3 ori pe zi iar pe timpul noptii cateodata mai tuseste o repriza .....nasucul mai curge putin si harcaielile din piept nu se mai aud. de abia astept sa mergem marti seara la control!

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

Neataaaaaaaaa!!!! Cafeluta cine doreste????

ma bucur ca sunteti mai bine...doamne ajuta... cum v-ati simtit ieri??? cum ati sarbatorit??

uau...incepi serviciul... iti tin pumnii!

mai eu n-am niic un simptom, mersi de intrebare...cateodata stau si ma gandesc daca chiar sunt gravida...si incep sa-mi fac pb...ca nu e normal sa nu simt nimic... musai sa merg la medic sapt viitoare, ca nu mai pot sta in suspans...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)

ERIC, POZE RECENTE

ERIC IN 2009

ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

BLOGUL NOSTRU

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

VICTO - noi am facut prevenar. am vazut pozele cu copiii fericiti si cu mamici frumoase; pupici.

SOFTURELA - si eu pana acum credeam ca stiu sa o ajut la raceala...insa ce a fost luna asta...m-a depasit...cam ce as putea sa ii spun eu medicului ca s-a complicat? ca a avut rosu in gat cu puroi, nu mi-a facut febra, a mers spre bine, apoi a recazut si tuseste mai tare,temp 38 - 3 zile, fara sa aiba rosu in gat acum sau alte complicatii...si ii dau antibiotic...

azi noapte a dormit mica pana la 3.30, dar i-am dat si ketof la culcare...apoi a tusit in 2 reprize...

LAVI - cum a fost petrecerea???

ANDREEA - mergi la dr sa te linistesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellis

azi noapte a dormit mica pana la 3.30, dar i-am dat si ketof la culcare...apoi a tusit in 2 reprize...

LAVI - cum a fost petrecerea???

ANDREEA - mergi la dr sa te linistesti.

Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE

da, ellis...o sa merg chiar maine...ca nu mai pot...mi-e teama doar ca fiind de 5 sapt sarcina, o sa-mi zica ca nu se vede nimic si cred ca...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)

ERIC, POZE RECENTE

ERIC IN 2009

ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

BLOGUL NOSTRU

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gianina spune:

buna

Stefan
George Ionut
Iasmina Alissa
sa fiti sanatosi si norocosi!

Andreea, Bianca, felicitari pentru sarcina!

Multa, multa sanatate bulgarasilor bolnaviori!

Noi suntem bine..Adelina a mers astazi pentru prima data la teatru, am fost la tandarica. a fost foarte, foarte incantata. mai vrem sa mergem si duminica viitoare.

Gianina, mami de Simona Andreea (24.07.2003) si Adelina Elena (15.11.2007)

Mergi la inceput

heeelllooo

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

gata distractia, da? ia, baga acilea dovada...poate ai mai multe poze decat mine :):)

Paula si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

victo, acu incarc la ele.....

_

Mergi la inceput

cum se mai simt copilasii bolnaviori???? maria, alessia, stefanutz???

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

mai, al meu e o veselie continua..si face o galagieeee...:):) mananca bine. ziua nu prea tuseste, numa noaptea, si nu inteleg de ce, ca nici mucuti nu pare sa mai aiba.
ma duc la dus si la nani, ca-s rupta de somn. asta noapte cd nu tusea Stefan, faceau vecinii discoteca..am vrut eu sa sun la politie, dar n-aveam chef de dat declaratie la 4 dim, in pijamale...:)
Paula si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput