Bulgarasi si globulete de nov-dec 07 (200)-2 ANI!!
Raspunsuri - Pagina 11
bb_yasmi spune:
gianina,
, bine ai revenit!!! multumim de urari! 
victo, pai nu ai cerut poze???? unde pleci....
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007 
ellis spune:
si a mea e mai bine, multumim de intrebare...tuseste inca, mai mult ziua decat noaptea, mananca binisor, acum m-a uimit ca a baut lapticul apoi a mancat cateva guri de pizza si gogoasa;
astept eu pozicile
bb_yasmi spune:
ma bucur din suflet ca sunt mai bine copilasii!! si iasmi e mai bine! cu papa noi nu am avut pb. alina, maria cum se simte??
adela, se incarca cam greu.....macar cateva sa se incarce ca restul le las pe maine!
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
Vasari spune:
Buna seara !
Victo, tare frumoase pozele ! Ce frumos e sa vezi mai multi bulgarasi la un loc !!
Lavi, noi suntem ca si ieri, sa vedem cum e maine, daca-si face efectul antibioticul.
Gianina, ce bine ca ai mai trecut si pe aici.
Si noi vrem sa ajungem la teatru, dar pana cand va fi bine Maria...
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice
bb_yasmi spune:
ooffff alina!!!! imi pare rau ca tot asa sunteti! ce antibiotic ii dai mariei?? ce a zis dr??
_
happy mom Lavi &
Victo spune:
BB, nu mai pot sta, imi pica ochii..
si ca sa va las in suspans pana maine..ma asteapta in baie un test SC :):)
noapte buna!
alina..dar cam de mult ati inceput voi antib, sau ma insel?? la noi cam din a doua zi s-au vazut efectele,iar in ultima zi d etrat era ok. sau sunteti la tura a doua???:(
hai ca nu-s asa de rea. e negativ.
Paula si Stefan (30 oct. 2007)
bb_yasmi spune:
victoooooooooo nu ne lasa in suspans!!!! plsss!!!!! intra si scrie macar da sau nu!!!
_
happy mom Lavi &
Vasari spune:
Am inceput aseara, klacid 3.5 ml la 12 ore. Victo, celalalt a fost acum 3 saptamani. La ce distanta de antibiotic se da enterolul?
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice
bb_yasmi spune:
alina, enterolul e un fel de biotics?
_
happy mom Lavi &
ellis spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Vasari Buna seara ! Victo, tare frumoase pozele ! Ce frumos e sa vezi mai multi bulgarasi la un loc !! ![]() Lavi, noi suntem ca si ieri, sa vedem cum e maine, daca-si face efectul antibioticul. Gianina, ce bine ca ai mai trecut si pe aici. Si noi vrem sa ajungem la teatru, dar pana cand va fi bine Maria...Alina si Maria - 3 nov 2007 Primul orice |
ALINA - antibioticul isi va face efectul, mai ales ca ai nostri sunt copii care nu sunt obisnuiti cu el...la A asa a fost, nici febra aia nu o mai are, i-am dat biotics si nu pare sa o fi afectat in ce priveste mancarea, adica asa mai binisor a mancat de cand tot e racita...multa sanatate!