Bulgarasi si globulete de nov-dec 07 (200)-2 ANI!!
Raspunsuri - Pagina 7
Ank83 spune:
Ancooo ...cum te-ai facut tu de cacao... la femeile alea
.Cum te citesc ele din 2 cuvinte ![]()
Hai ca ti-am luat apararea putin ..sa ma bage in aceeasi oala de mama denaturata 
![]()
![]()

Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
Pretendenti pt 
bb_yasmi spune:
anca, nu am fost la dr sabau.
lala,
ce mai fac flacaii??
mah fata asta a mea chiar dc e bolnava e numai o veselie.....
si cand se mai si stie in centrul atentiei.....![]()
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007 
Victo spune:
Fetelor, va multumesc din suflet pentru urari! Si lui Pussi pentru remember!
a fost o petrecere f frumoasa pentru noi, ma bucur de bucuria lui de fiecare data!
Paula si Stefan (30 oct. 2007)
Ank83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi anca, nu am fost la dr sabau. lala, ce mai fac flacaii??mah fata asta a mea chiar dc e bolnava e numai o veselie..... ![]() si cand se mai si stie in centrul atentiei....._ "Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!" happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007 ![]() |
asa trebuie Lavi...sa se stie cine e vedeta in casa

Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008 Poze pitici
Pretendenti pt
ellis spune:
LA MULTI ANI, IASMI!
LA MULTI ANI, GEORGE IONUT!
SA CRESTETI FRUMOSI SI SANATOSI, SA LE ADUCETI BUCURII PARINTILOR!
LAVI
MULTA SANATATE SARBATORITEI, DISTRACTIE PLACUTA!
ROXANA
, TE ASTEPTAM MAI DES!
ellis spune:
neata
noi suntem rau, e a treia zi de cand temeratura sta la 37.9-38, tuseste mai rau, azi noapte a dormit putin, ridiata pe perna sau in bratele noastre...sotul mi-a tipat ca nu ii dau antibiotice sa se faca copilul bine; dimineata a baut lapticul si s-a pus pe tusit pana l-a vomat pe tot...e incredibil...o zi pare ca e mai bine, apoi iar merge spre rau;
am vb cu dr acum si ii dam augmentin, dar a zis de doua ori pe zi, 2.5 ml, am vazut ca asa scria si pe cutie, cred ca ea tine cont si de faptul ca A e mai slabuta, de nu mi-a dat la 8 ore...a plecat sotul dupa biotics...
am epuizat tot in materie de aerosoli, siropuri, picaturi..ca nu se rezolva nimic...vad ca prelungim starea ei de rau...spre f rau
sper sa se refaca, e deja o luna de cand o ducem rau;
ce sa mai zic..ca mi se pare palida rau...si incercanata...de la atata tuse are ochii rosii
eladea2005 spune:
LA MULTI ANISORI CU SANATATE, IASMI! LA MULTI ANISORI CU SANATATE, GEROGE!
SA CRESTETI MARI, FRUMOSI SI SA AVETI O VIATA MINUNATA!
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
BLOGUL NOSTRU
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
Vasari spune:
La multi ani, Iasmina, Ionut, Stefan, Alesia! Sa cresteti mari si sa fiti fericiti!
Ellis, of, sper sa isi revina repede Alesia. Raceala a tinut chiar o luna? Sau a avut perioade in care i-a trecut? Si da, febra asta e de speriat... stii ca nu intotdeauna se aude daca e ceva la plamani.:( Eu iti spun din experienta mea. Va pup si sper sa va faceti bine repede !
Lavi, multa sanatate si voua, si tuturor piticilor bolnaviori.
Si noi suntem iar raciti, a avut aproape 40 temp ieri, azi mergem la dr.
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice
Victo spune:
La multi ani Iasmi!!!!!!!!! Sa cresti mare mare, frumoasa si desteapta! Pupici de la Stefan.
Alina,
si multa sanatate Mariei! imi pare rau ca ati luat-o de la capat.
Ellis, daca trebuie antibiotic, trebuie..deci si voua v/a dat 2,5 ml..noua oare de ce ne-o fi dat 4??
acuma ce sa zic.. si noi ca si voi tot cu raceala de multa vreme.acuma pare a fi mai binisor, totusi. Febra nu pare sa aiba, e vesel, mananca..dar tot mai tuseste. noaptea mai mult, cam dupa 2 ore dupa ce adoarme, inca vreo ora tuseste, si dimineata cd se trezeste cam juma de ora.bine, cu pauze, dar dese.oricum, nu e aceeasi tuse ca la bronsita.eu sper totusi sa fie bine, doar ca am f mari emotii ca de luni va reincepe cresa (in oct a mers 6 zile la cresa), tati la serviciu, eu de asemenea..Doamne ajuta macar 2 saptamani sa reziste!
la plamani l-au tot ascultat..poa sa fie pneumonie fara febra? numa cu tuse? intreb si io, ca tot omu ca nu mai stiu ce e normal si ce nu.
Paula si Stefan (30 oct. 2007)
ellis spune:
ALINA - a fost o luna de cand a inceput faza asta mai rea, dar cu perioade in care a fost aproape refacuta; stiu ca temp asta e periculoasa...dar, ce sa mai zic, la medic am fost joi...ce sa mai fac?!
sanatate si voua, ca nici voi nu sunteti bine!
VICTO - eu ma declar depasita de situatie, habar nu am cum mai poate fi cu pneumonia cu/fara febra, nu vezi ca nimic nu se mai potriveste cu ce stim/citim???
eu tot sper sa nu fie grav la niciunul din copilaSI!
victO - aLESSIA are 11 kg, poate dau antibioticul si functie de greutate...