Bulgarasi si globulete de nov-dec 07 (200)-2 ANI!!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Ancooo ...cum te-ai facut tu de cacao... la femeile alea .Cum te citesc ele din 2 cuvinte
Hai ca ti-am luat apararea putin ..sa ma bage in aceeasi oala de mama denaturata

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Pretendenti pt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

anca, nu am fost la dr sabau.

lala, ce mai fac flacaii??

mah fata asta a mea chiar dc e bolnava e numai o veselie..... si cand se mai si stie in centrul atentiei.....

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

Fetelor, va multumesc din suflet pentru urari! Si lui Pussi pentru remember!
a fost o petrecere f frumoasa pentru noi, ma bucur de bucuria lui de fiecare data!

Paula si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

anca, nu am fost la dr sabau.

lala, ce mai fac flacaii??

mah fata asta a mea chiar dc e bolnava e numai o veselie..... si cand se mai si stie in centrul atentiei.....

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007

asa trebuie Lavi...sa se stie cine e vedeta in casa

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Pretendenti pt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

LA MULTI ANI, IASMI!

LA MULTI ANI, GEORGE IONUT!

SA CRESTETI FRUMOSI SI SANATOSI, SA LE ADUCETI BUCURII PARINTILOR!

LAVI MULTA SANATATE SARBATORITEI, DISTRACTIE PLACUTA!

ROXANA, TE ASTEPTAM MAI DES!

Mergi la inceput

neata
noi suntem rau, e a treia zi de cand temeratura sta la 37.9-38, tuseste mai rau, azi noapte a dormit putin, ridiata pe perna sau in bratele noastre...sotul mi-a tipat ca nu ii dau antibiotice sa se faca copilul bine; dimineata a baut lapticul si s-a pus pe tusit pana l-a vomat pe tot...e incredibil...o zi pare ca e mai bine, apoi iar merge spre rau;

am vb cu dr acum si ii dam augmentin, dar a zis de doua ori pe zi, 2.5 ml, am vazut ca asa scria si pe cutie, cred ca ea tine cont si de faptul ca A e mai slabuta, de nu mi-a dat la 8 ore...a plecat sotul dupa biotics...

am epuizat tot in materie de aerosoli, siropuri, picaturi..ca nu se rezolva nimic...vad ca prelungim starea ei de rau...spre f rau

sper sa se refaca, e deja o luna de cand o ducem rau;

ce sa mai zic..ca mi se pare palida rau...si incercanata...de la atata tuse are ochii rosii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

LA MULTI ANISORI CU SANATATE, IASMI! LA MULTI ANISORI CU SANATATE, GEROGE!

SA CRESTETI MARI, FRUMOSI SI SA AVETI O VIATA MINUNATA!

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)

ERIC, POZE RECENTE

ERIC IN 2009

ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

BLOGUL NOSTRU

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

La multi ani, Iasmina, Ionut, Stefan, Alesia! Sa cresteti mari si sa fiti fericiti!

Ellis, of, sper sa isi revina repede Alesia. Raceala a tinut chiar o luna? Sau a avut perioade in care i-a trecut? Si da, febra asta e de speriat... stii ca nu intotdeauna se aude daca e ceva la plamani.:( Eu iti spun din experienta mea. Va pup si sper sa va faceti bine repede !
Lavi, multa sanatate si voua, si tuturor piticilor bolnaviori.
Si noi suntem iar raciti, a avut aproape 40 temp ieri, azi mergem la dr.

Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

La multi ani Iasmi!!!!!!!!! Sa cresti mare mare, frumoasa si desteapta! Pupici de la Stefan.

Alina, si multa sanatate Mariei! imi pare rau ca ati luat-o de la capat.
Ellis, daca trebuie antibiotic, trebuie..deci si voua v/a dat 2,5 ml..noua oare de ce ne-o fi dat 4??
acuma ce sa zic.. si noi ca si voi tot cu raceala de multa vreme.acuma pare a fi mai binisor, totusi. Febra nu pare sa aiba, e vesel, mananca..dar tot mai tuseste. noaptea mai mult, cam dupa 2 ore dupa ce adoarme, inca vreo ora tuseste, si dimineata cd se trezeste cam juma de ora.bine, cu pauze, dar dese.oricum, nu e aceeasi tuse ca la bronsita.eu sper totusi sa fie bine, doar ca am f mari emotii ca de luni va reincepe cresa (in oct a mers 6 zile la cresa), tati la serviciu, eu de asemenea..Doamne ajuta macar 2 saptamani sa reziste!
la plamani l-au tot ascultat..poa sa fie pneumonie fara febra? numa cu tuse? intreb si io, ca tot omu ca nu mai stiu ce e normal si ce nu.

Paula si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

ALINA - a fost o luna de cand a inceput faza asta mai rea, dar cu perioade in care a fost aproape refacuta; stiu ca temp asta e periculoasa...dar, ce sa mai zic, la medic am fost joi...ce sa mai fac?!

sanatate si voua, ca nici voi nu sunteti bine!
VICTO - eu ma declar depasita de situatie, habar nu am cum mai poate fi cu pneumonia cu/fara febra, nu vezi ca nimic nu se mai potriveste cu ce stim/citim???

eu tot sper sa nu fie grav la niciunul din copilaSI!

victO - aLESSIA are 11 kg, poate dau antibioticul si functie de greutate...

Mergi la inceput