Bulgarasi si globulete de nov-dec 07 (200)-2 ANI!!
Raspunsuri - Pagina 6
bb_yasmi spune:
bianca, 
victo, hai ca m-am amuzat cu o postare de a ta : 6.11.07 ............................................................
al meu mai si plange, Roxana...al tau nu??????????????? " ![]()
![]()
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007 
softurela spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi softurela, nu se poate compara prin ce ati trecut voi cu ce are iasmi acum. in cazul nostru probabil nu e apa de ploaie ca nu e asa grav cum a fost la voi. si nu, nu ne plistisesti povestind prin ceea ce ati trecut voi... ![]() ![]() _ "Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!" happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007 ![]() |
Pai nu e vorba cat e de grav, e vorba de eficienta.
Ventolinul inhalat se duce unde trebuie, adica la bronhii fara multe reactii adverse. Daca nu e grav, foarte bine, poate micsora doza.
Ventolinul sirop isi face mai greu efectul si ca orice medicament care ajunge in sistemul digestiv poate fi sau nu tolerat.
Cel mai bine citeste pe net.
Eu am citit odata, din intamplare.
Si nu contest decizia medicului, dar dupa cum vezi desi Iasmina are tusea obstructiva de ceva vreme, abia al treilea medic s-a prins de asta. Cand lucrurile s-au complicat.
Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518
bb_yasmi spune:
softurela, iasmi nu are tusa asta de multa vreme ci de cateva zile. a avut o forma ff usoara de tuse. toti dr care au vazut-o pana acum mi-au zis ca e din gat si ca nu are nimic la plamani, de abia acum, probabil dupa tratament necorespunzator sau nu stiu, altfel nu imi explic secretiile din gat au ajuns la plamani. oricum acum am de gand sa merg pe mana acestui dr.. ca au vazut-o 3-4 dr in ultima luna si nu mai stiam tratamentul cui sa-l urmez...

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007 
popbianca spune:
asaaaaa...
salutare pussi!
softurela...cum sa plictisesti?
LA MULTI ANI !!! pt. Alesia (sherita) si Stefan (victo)!!!!!
pe la 16,30 plec cu Ana la bazin....azi are ultima ora de baby aqua gym...poate nu e cel mai ideal moment de balaceala pt. ea, nici pt. mine...dar nu mai pot sa stau in casaaa....pana atunci ma duc sa mananc si eu, sa-i pregatesc si ei ciorbita....
o zi faina tuturor!
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia si
10+
softurela spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi softurela, iasmi nu are tusa asta de multa vreme ci de cateva zile. a avut o forma ff usoara de tuse. toti dr care au vazut-o pana acum mi-au zis ca e din gat si ca nu are nimic la plamani, de abia acum, probabil dupa tratament necorespunzator sau nu stiu, altfel nu imi explic secretiile din gat au ajuns la plamani. oricum acum am de gand sa merg pe mana acestui dr.. ca au vazut-o 3-4 dr in ultima luna si nu mai stiam tratamentul cui sa-l urmez... ![]() ![]() _ "Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!" happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007 ![]() |
Asta scriam si eu:
Poti sa incerci siropul, poate nu degeaba e medic.
Oricum o sa mergi la control si in functie de evolutia ei, va decide ce si cum.
Iar legat de cati doctori atatea scheme de tratament stiu cum e. Aveam bucataria plina de medicamente. Unele le cumparam si nu mai apucam sa le folosesc ca ajungeam la alt medic si primeam alta reteta.
Lasa ca o sa fie bine. Dar eu tot nu inteleg de ce nu ti-a dat aerosoli la acest diagnostic. Sunt mai capoasa de felul meu.
ellis spune:
LA MULTI ANI, RAUL SI ROBERTO!
LA MULTI ANI, MARA!
LA MULTI ANI STEFANUT SI ALESIA !! SA CRESTETI MARI SI SA FITI SANATOSI SI CUMINTI!
ellis spune:
BB - imi pare rau pt Iasmi!
ventolinul sirop nici pe noi nu ne-a ajutat...poate pt voi o fi bun...
SIGUR CA MAINE VEI PLANGE DE FERICIRE!!!!!!!!!!!!!
mariussimiuc spune:

La multi ani Stefan!
La multi ani Alesia!
www.bucataras.ro/miha/" target="_blank">Miha papa tot

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=12" target="_blank">Copiii mei fericiti

De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Lala_D spune:
La multi ani fericiti si multa sanatate si bucurii pentru Raul,Anya,Mara, Alesia, Stefan si ceilalti mici sarbatoriti din octombrie !
La multi ani fericiti si mult noroc, sanatate si bucurii lui Iasmi si George maine !
Mamicilor fie sa va bucurati mereu alaturi de minunile astea micute si atat de frumoase.

O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)
Poze
Design blog
Ank83 spune:
Helouu..
Imi pare rau BB pentru ce vi se intampla... Eu probabil nu as fi dat antibiotic ci as fi mers pe aerosoli cu mucolitice .Asta pentru ca am acasa aparat de aerosoli.. ca daca nu, chiar e o cheltuiala sa il ai.Eu l-am cumparat de la cineva din germania cu 30 euro
.Si nu l-am folosit niciodata desi il avem de un an.Sper sa nu ne trebuiasca ![]()
Daca optai fara antibiotic era neaprat sa ii asiguri toate acele ingrijiri din site-ul postat..Ar fi fost foarte important.Si eventual revazut copilul de medic la 24 ..maxim 48 de ore.
Dar tu stii mai bine cum e bine pentru copilul tau.
Cat despre secretii ...e clar ca au coborat si nu au fost bine expectorate... O problema a fost mai mult ca sigur la tratament.Ori deja corpul e obisnuit cu substanta prescrisa ..ori nu a fost administrat bine .
Pentru curiozitatea mea...Ai fost la Sabau??
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
Pretendenti pt