Bulgarasi si globulete de nov-dec 07 (200)-2 ANI!!
Raspunsuri - Pagina 5
pussi spune:
salutiiiiiiiiii, n-am avut comp 1 sapt.... s-a virusat si am pierdut tot...cand ma gandesc la poze ma urc pe pereti
Alesia, LA MULTI ANI FERICITI!!!
STEFANUT, LA MULTI ANI FERICITI!!!
andreea felicitari!sarcina usoara si BB sanatoss si la termen iti doresc din suflet!
imi pare rau sa vad ca sunt atatia copilasi bolnaviiiiiiiii. Multa sanatate le dorim la toti!
Noi suntem bine. Maine botez o fetita(ocupata), Tustele sunt tot mai mortale, se joaca din ce in ce mai mult impreuna si cate 30 de minute, converseaza impreuna si mai inteleg si eu ceva din ce spun
as vaea multe de spus aici..
Eu o sa incep serviciul si tati nu vrea gradi decat din primavara ca ii e frica de imbolnaviri... asa ca, caut bona.. Ank, BB daca stiti ceva sa-mi ziceti!
bb calm, si Ana a facut tot bronsita, tot dupa gradi si raceala netratata ... fara antibiotic! finanul a fost Bronsita acuta, ampicilina cu gentamicina injectabil la 12 ore + Favitusin pt. tuse + aerius! A luat 6 zile si nu mai are nimic. Multa sanatate!!!! Eni care n-a facut bronsita, cu febra, dar fara vomitat si fara tusa si horcaiala a tinut-o 10 zile cu antibiotic oral, chiar mi-a fost frica sa nu-i dau, imi venea sa-i cer eu medicului antibiotic si pt. Eni!
gata va pupic!
si in caz ca nu reusesc sa intru maine:
LA MULTI ANI FERICITI IASMINA SI GEORGE!!!!!!!!
PUSSI
mami de gemenele
ELENA &
ANA 19.11.2007Suntem mari
DOAMNE AJUTA!
bb_yasmi spune:
pussi , multumesc frumos de raspuns. ,,,,, cand am vazut la multi ani pt iasmi mi-au dat lacrimile...pe bune.... cred ca maine voi plange....de fericire bineinteles...

cat des[re ce ai scris....si eu stiu un caz identic cu ec ati patit voi cu ana...:(
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007 
pussi spune:
cadou pt. mami BB de Iasmi: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=110199&whichpage=6
PUSSI
mami de gemenele
ELENA &
DOAMNE AJUTA!
bb_yasmi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pussi cadou pt. mami BB de Iasmi: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=110199&whichpage=6 PUSSI mami de gemenele ELENA & ANA 19.11.2007Suntem mari DOAMNE AJUTA! ![]() |
pussi desi imi asteptam "cadoul" maine...

bineinteles ca m-am pus de citit tot capitolul!! si m-am hotarat sa printez unele din postari,...
iti multumesc din suflet!!!

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
softurela spune:
| citat din mesajul lui bb_yasmi anca, i-am dat doar cand avea tusa seaca, in special seara la culcare... cine stie sa imi explice mai "pe intelese: ce e bronsita?? necesita antib, nu?? acest dr a consultat-o in amanuntit, i a luat in primul rand temp, apoi a ascultat-o "pe toate partile"....i a prescris CECLODYNE 2,5 ml la 8 ore, VENTOLIN SIROP 2.5 de 3 ori pe zi SI VIROCIL PIC cate 2 pic de 3 ori pe zi. marti mergem din nou la control. Rosu in gat nu are! si acum daca intrerup rusc aerius si eurespal dupa 2 zile de tratament nu are nici un efect advers?? offfff.... _ "Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!" happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007 ![]() |
Ventolin sirop ?!?!? Wow...de ce sirop si nu puf sau aerosoli ? Te-a intrebat daca ai aparat acasa ? I-ai zis ca nu si s-o fi gandit sa nu te puna la o cheltuiala.
Of, medicii astia . Nu mai am cuvinte.
Aerius nu cred ca are ceva daca il intrerupi. El se da de multe ori la nevoie. De exemplu doctorita mi-a zis sa-i dau Dianei, inainte sa mergem la iarba verde, pe atunci nu se infirmase alergia la polen. E antihistaminic.
Imi pare rau.
Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518
pussi spune:
cadou pt. mami Victo: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=110120&whichpage=10
PUSSI
mami de gemenele
ELENA &
DOAMNE AJUTA!
bb_yasmi spune:
softurela dar ce are ventolin sirop??
_
happy mom Lavi &
softurela spune:
| citat din mesajul lui bb_yasmi softurela dar ce are ventolin sirop?? _ "Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!" happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007 ![]() |
La noi ventolinul sirop e apa de ploaie. A trebuit sa-i dau cand am mutat-o de la spital din provincie la Medlife. Nu aveam aparat si nu avea sens sa cumpar doar pentru o zi. In ziua aia a fost crunt.
Ea era mica(1 an) si boala era mult mai grava decat la fetita ta. Iar o zi fara ventolin aerosol s-a simtit din plin. Am zis ca imi moare in brate, m-am speriat ingrozitor, nu avea aer, se sufoca.
Imediat ce am trecut pe ventolin aerosol, dupa 2 sedinte nu a mai tusit deloc. A fost ca un miracol. Doza si modul de administare au facut minuni.
Si intrebai de antibiotic. Diana tot bronsita a avut.
La Medlife am ajuns in stare grava cu ea.
In 10 minute deja venisera 3 medici sa-si dea cu parerea.
Unul mai in varsta a batut-o pe spate si a zis : "ei nu-i asa grav...doar aerosoli si atat ".
Apoi au iesit si analizele de sange care infirmau infectie, deci leucocitele in limite normale. Febra nu facea. Doctorita care o avea in grija mi-a zis ca-i baga totusi antibiotic. Am intrebat de ce, daca nu s-a dovedit o infectie.
A zis ca preventiv, e slabita, are deja o luna de cand sta in spitale si nu se risca.
Iar pe fisa de externare, era un paragraf unde trebuiau sa justifice de ce i-au dat antibiotic. Scria ceva genul: "nenumarate antibiotice in spitalizarea anterioara prin urmare....". In concluzie, din moment ce o luna de zile a luat antibiotic, nu puteau sa-l opreasca acum.
Sper ca nu plictisesc fetele cu experientele mele, dar sincer nu vreau sa mai aud de nici un copil ca trece prin ce a trecut Diana. Daca as putea sa ajut o mamica as ajuta-o cu tot ce pot. Sanatate !
Si despre ventolin poti citi mai multe pe net.
E unanima parerea in ceea ce priveste beneficiile venolinului inhalat vs sirop.
Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518
bb_yasmi spune:
softurela, nu se poate compara prin ce ati trecut voi cu ce are iasmi acum. in cazul nostru probabil nu e apa de ploaie ca nu e asa grav cum a fost la voi.
si nu, nu ne plistisesti povestind prin ceea ce ati trecut voi...

_
happy mom Lavi &
popbianca spune:
buna ziuaaaaa!
sunt mai bine dispusa atat eu cat si fiica-mea!starea ei nu s-a inrautatit asa ce e de bine....e multmai vioaie...dar aseara i-am luat si ei trusa medicala...toata ziua am consultat-o eu pe ea si ea papusile....o nebunieeee!
multumim tuturor de gandurile bune....

am fost si la homeopat...am primit ceva bilute ...mai tre sa le cumpar....pt. mine(cu dependenta mea de olinth) si pt. Ana(pt. imunitate)
offff..bb...stiu in ce ape te scalzi...DD ajuta sa se refaca Yasmi repede repede....sanatate!daca intrerupi tratam.nu cred sa se intample nimic...
ancadragoman....ce cauti tu la subiecte de astea...!?
nu e nici o problema....eu de ex de cateori se trezea ii dadeam lapte praf...si acum nu sunt convinsa ca am procedat ok...poate ii era si ei sete....dar la noi trezirile nu au fost niciodata din ora in ora...
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia si
10+