Bulgarasi si globulete de nov-dec 07 (200)-2 ANI!!

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

STEFANIA

BIANCA - bucataria-super ok, cred ca si noua ne-ar placea; papusa - nu reprezinta nicio atractie papusile pt a mea...ca papusa, mie imi place, dar Alessia e absolut dezinteresata...avem un bebe cu biberon, ce trebuie hranit, spune mama, tata...dr nu il ia decat daca i.l pun eu in brate si nu mai mult de 1 min. dar la bucatarie ramane sa ma gandesc si eu...desi, mai bine, mama, sa nu le invatam la bucatarie, sa aiba barbati cu bani si menajera, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Am intrat si eu sa urez LA MULTI ANI ..Mariei de Anca

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Pretendenti pt

Mergi la inceput

Si cu intarziere si mii de scuze ...
LA MULTI ANI ..MARIA de mami ALINA

Poze pitici

Pretendenti pt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Adela,Anca multumesc pentru urari
Adela eu nu ii fac niciun vaccin ,sincera sa fiu mi se pare o mare exagerare chestia cu gripa porcina.

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uberbax spune:

Buna dimineata!

In primul rand vreau sa urez LA MULTI ANI tuturor piticilor care au facut deja 2 anisori,sa fiti sanatosi!
Imi cer scuze ca va urez cu intarziere,dar am avut ceva probleme,si inca tot nu m-am linistit...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uberbax spune:

Bianca eu am vazut in Cora produsele lor,pe net arata mult mai bine...nu sunt foarte calitative,dar in raport cu pretul sunt ok!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

)buna dimineataaaa!
LA MUTI ANI! pt. MATEI(andreb) si ALEXIA(aralia)
ancadragoman...sunt de aceiasi parere cu tine .. exagerare....pai sa ne zica cati au murit in anii trecuti de gripa...sa avem cu ce compara...orice virus gripal se poate ambala si crea mari probleme chiar si embolie pulmonara...dar asta cred ca tine si de sistemul imunitar al persoanei, de ce afectiuni mai este suferind..etc(parerea mea, neavizata de altfel)
salutare uberbax...aseara stateam pe ganduri dar cum sotul nu a mai avut rabdare sa mai cautam a trebuit sa le comand (fie ele cum or fi , le-om primi)...si daca nu sunt de calit.... asta e...macar am ce sa-i cumpar anul viitor!
acm ma duc sa mai bag ceva la spalat...detergentul fara miros l-am terminat pt. tura de hainute ale Anei iar pt. astealalte tre sa fol ceva cu parfum......toate mirosurile astea artificiale ma ineaca...

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia si 10+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Adela,Anca multumesc pentru urari
Adela eu nu ii fac niciun vaccin ,sincera sa fiu mi se pare o mare exagerare chestia cu gripa porcina.

poze si filmulete
povestea nasterii

asa e ..e o mare exagerare ..trebuie sa isi faca si Esca raiting si radiourile la fel... Pe mine ma enerveaa de mor cand le aud tonul lor extrem de grav ..de zici ca a picat bomba atomica la Balotesti ... in alte tari se pun pe vaccinat gravide.. a luato razna lumea asta

Poze pitici

Pretendenti pt

Mergi la inceput

si apropo de ah1n1..uitati un material care m-a amuzat de-a dreptul. http://www.i-medic.ro/stiri/gripa-ah1n1-vaccinul-este-gata-dar-nu-le-place-germanilor

Poze pitici

Pretendenti pt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Pai incearca sa mai nimiceasca din noi si cum altfel daca nu prin vaccin?
Poze de la gradi de ieri http://family.webshots.com/photo/2048987350101626593mshrlt

poze si filmulete
povestea nasterii

Mergi la inceput