Bulgarasi si globulete de nov-dec 07 (200)-2 ANI!!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

La multi ani, Maria !!
Va doresc inca o petrecere frumoasa !

Ellis, pai daca suntem izolati acasa si presupusi contagiosi... tragem ponoasele si mancam tortul doar in 3.
Victo, nu am gasit in asta motiv sa-i iau prea multe. Unul bineinteles ca i-am luat, iar asa ii iau mereu carti sau jucarii. Pot sa spun ca le iau mai mult pt mine acum, cu toate ma joc. :))

O zi buna tuturor, eu sunt in prima zi de job.

Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gianina spune:

Maria Alexandra, sa fii sanatoasa si norocoasa!

Aina, sa ai o zi buna la sv.Maria sta acasa cu tati?

Gianina, mami de Simona Andreea (24.07.2003) si Adelina Elena (15.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

Alina, nu am zis-o cu repros. am zis pc meu de vedere si sit de la noi. Stefan nu se bucura cd ii iau o haina, dar de jucarii da.
si noi i-am luat un sg cadou, un lego.

Paula si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Multumesc, Gianina !
Maria l-a dus pe tati la servici. Maine stau impreuna acasa.

Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

primiti va rog si din partea mea un sincer si calduros

La multi ani fericiti!

chiar daca intarziat pt unii bulgarasi si mamici ... sa aveti parte de o viata plina de satisfactii si lucruri cat mai bune!

si as vrea sa mai spun
Felicitari mamicilor care asteapta bb2 ..sa de'a Domnul sa fie intr-un ceas bun!

nu vreau sa dau nume caci nu vreau sa omit sau sa fac gafe..

v-am citit uneori din umbra..uneori nu prea aveam chef sa deschid cu saptamanile calc..
ce sa va spun despre noi ..suntem bine, sanatosi..crestem...

stefi e bine..e cam puturoasa si incapatanata la capitolul vorbit..o fi caracterul.. o fi si confuza..din nou dau vina pe ambilingue
o fi ca nustiu eu sa o stimulez..parca progrese fata de alti copilasi de varsta ei nu prea vad..incerc sa nu ma gandesc ca o fi vina mea...dar poate asta e adevarul pan' la urma...
si tot eu ma incurajez..caci fac ce pot si ma tine capul..poate daca as fi dat-o la gradinita s-ar fi schimbat..
pe de alta parte, nu as vrea sa devina ca mine..asa inchisa in sine...

dar despre ce vorbiti voi poezioare ..nustiu ce reactii sa am..
sa ma ingrijorez?..cand ea, nici nu vrea sa auda ca-i citesc..de mica a fost asa ...
cand incercam sa-i citesc vre'o carte ori imi smulgea cartea din mana ..cica sa citeasca ea ..ori sa o arunce pe jos...
nu cred ca inteligenta are a face cu asta, ci mai curand incapatanarea.. caci la fel ma uimeste cate ii trece prin cap..cum ajunge ea la niste concluzii si cat de intuitiva poate fi...

oricum are momente cand ma uimeste cat de bine rosteste unele cuvinte si cred ca mi se pare ..de paraca ar face propozitii..
chiar azi cand am scos-o din cada parca mi-a spus :
nu veau..tu dute..las' fac baie
sunt zile cand nu vrea si nu are chef sa-mi zica mai nimic.. eu nu o pot forza oricum sa faca sau sa zica ceva...cum as putea..
tot ce facem, facem sa fie o joaca si sa o stimulez jucandu-ne ...dar cine stie ..poate recuperam pe parcurs...

o zi buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

buna ziuaaaa!
eladea...aspenter e impotriva coagularii rapide a sangelui eu iau trombo as....asa mi-a explicat dr...ca una dintre cele mai frecvente cauze de "oprit in evolutie" e ca sa coaguleaza sangele prea repede iar implantarea este deficitara...acesta fluidificand sangele, acordand mai mult timp implantarii si dezvoltarii in faza incipienta (ceva de genul am inteles eu)
ancadragoman...asteptammmm! ...si noi cu tine ....am vazut si pozele...tareeeee faine ....LA MULTI ANI !pt. Maria... si un tort ..wow...vrei sa-i lasi parul lung ?din pacate filmuletele nu pot sa le vad!
salutare jasmin012!ai si plecat? ...sa mai vii p-aci!
vasari...si tu la job?!
bb..cum a fost la servici?
am fugit ...am ceva de lucru!

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia si 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui popbianca

buna ziuaaaa!
eladea...aspenter e impotriva coagularii rapide a sangelui eu iau trombo as....asa mi-a explicat dr...ca una dintre cele mai frecvente cauze de "oprit in evolutie" e ca sa coaguleaza sangele prea repede iar implantarea este deficitara...acesta fluidificand sangele, acordand mai mult timp implantarii si dezvoltarii in faza incipienta (ceva de genul am inteles eu)
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia si 10+

bianca, mersi de lamuriri...asa citisem si eu, ca e impotriva coagularii sangelui, dar nu stiam de ce mi-a dat sa iau...insa explicatiile tale (ale doctorului tau) m-au lamurit...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)

ERIC, POZE RECENTE

ERIC IN 2009

ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

pui mic, mic

BLOGUL NOSTRU

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Multumim fetelor pentruurari !!!
Da Bianca vreau sa ii las parul lung

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

buna seara!
eladea...
acum...pt. mamicile de fetite....am gasit cevace as vrea sa iau Anei de ziua ei, care se potrivesc de minune cu preocuparile ei in aceasta perioada(si probabil muuult in continuare daca ne ajuta DD cu bb2)..e vb de o papusica nenuco biba si o jucarie de interior de la ecoiffier...bucatarie baby...daca aveti timp si rabdare sa cautati pe net si sa va dati cu parerea ...va ascult nu ma pricep mai bine sa va pun link-uri!
plec sa-mi culc copila ca si cel de la purtator are nevoie de odihna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

v.am citit, sunt pe fuga, suntem 3 pe un laptop

La multi ani! La multi ani! pentru toti sarbatoritii zileler astea...nu garantez ca mai am loc la calc...

ce parere aveti de gripa porcina...mie mi.e cam frica pt cand ne vom intoarce in bucuresti...am un feeling ca lucrurile vor lua amploare...ce stiti despre vaccin??????

Mergi la inceput