Bulgarasi si globulete de nov-dec 07 (200)-2 ANI!!
Raspunsuri - Pagina 22
popbianca spune:
ancadragoman....am vazut pozicile si filmuletele(cam prost si fara sonor)...super!super si gradi !iar Maria...totala!
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia si
10+
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancadragoman Pai incearca sa mai nimiceasca din noi si cum altfel daca nu prin vaccin? Poze de la gradi de ieri http://family.webshots.com/photo/2048987350101626593mshrlt anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!! |
mai ce m-ai emotionat...ca mi-au dat lacrimile...
pupam sarbatorita...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
ancadragoman spune:
Gradinita este noua ,acum la 1 au inceput cursurile acolo si intr-adevar Maria este cea mai mica de acolo ptr ca restul sunt prescolari![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
mariussimiuc spune:
LA MULTI ANI MARIA! Sa cresti mare si frumoasa! 
M-am uitat la poze si filmulete impreuna cu copiii si au cantat si ei in cor "multi ani traiasca". ![]()
www.bucataras.ro/miha/" target="_blank">Miha papa tot

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=12" target="_blank">Copiii mei fericiti

De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

eladea2005 spune:
am si eu o mega intrebare...
mai ales pt ellis si roxxy, pt ca stiu ca ele au folosit BIOCIN-ul. Cat timp se foloseste? Exista vreo recomandare in sensul asta sau fiind un produs naturist, mai precis din drojdie, se paote folosi pe termen lung?
mersi!
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
RAMONELLA spune:
La multi ani tuturor sarbatoritelor si sarbatoritilor,sa cresteti mari si sanatosi!!!
Chiar daca nu scriu,ma gandesc la voi.Ce mari au crescut copiii nostrii.
Eu am inceput lucrul,Bea sta cu bona,sunt tare multe acum pe capul meu.Da sper sa fie ok toate.
Va pupacesc!!!
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
Ingeras mic,mami,tati si Bea nu te vor uita niciodata
Vasari spune:
La multi ani Alexia si Matei ! Sa cresteti mari si sanatosi !
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice
slimatei spune:
neata
am pregatit www.gustos.ro/forum/userpix/4370_Cafea_1.jpg" target="_blank">cafeaua
la cap. 201![]()
La multi ani bulgarasilor !!! ...sa cresteti mare si frumosi, zdraveni si norocosi