Bulgarasi si globulete de nov-dec 07 (200)-2 ANI!!
Raspunsuri - Pagina 14
Victo spune:
ii scriu repede alinei, pana nu uit.
enterolactisul se da la distanta de 4 ore de antib, de preferinta la masa de amiaza. citeste bine prospectul, ca srie. nu mai tin minte dc inainte sau dupa masa. sanatate multa!
Paula si Stefan (30 oct. 2007)
Victo spune:
ellis, ce inseaman dpdv financiar acest somaj tehnic? si pana cand va dura? parca ai munci in constructii si iti zice ca iarna datorita conditiilor meteo, aveti activ. redusa..eu nu pricep si pace..
pe de alta parte, 2 saptam de stat acasa cred ca ii vor prinde f bine Alessiei.numa bine se va intrema, dc dupa antib. vor veni alea 2 zile de refuz de mancare, vor trece si alea..
Alina, ce diagnostic i-au pus Mariei? imi pare sincer rau...
Stefan mai tuseste dar numai noaptea..ciudat..nici prea sec nici productiv, dar destul de des..:(
l-am luat aseara cu noi in pat, dar n/a vrut prapaditul sa stea..:( iar al noi in pat n/a tusit..asa ca la 2 noaptea i-am scos mucii, i-am bagat niste maxitrol..si sper ca a dormit ceva..
acu ma gandesc dc nu e alergie la ceva la el in camera..azi am de gand sa aspir salteluta, sa ii pun cearsaf nou, calcat..nu mai stiu nici eu..
ieri am fost la salina la Turda..si am zis sa mergem in weekend-uri doara doara s-0 simti ceva.
de azi e la gradi..Doamne ajuta-ne!sunt curioasa dc acolo va tusi la somn.
ellis spune:
VICTO - este o suspendare partiala a activitatii angajatorului, neavand lucrari(predari) care sa poate asigura nici macar salariile lunare , daramite alte cheltuieli; dpdv financiar, angajatorul plateste DOAR 75% din salariul de baza al salariatilor, darile salariatilor+ ale angajatorului+ impozit se considera achitate de la bugetul de stat, la nivelul salariului minim pe economie;(oug 28/09); e o mare economie, asa ca noi am intrat o paqrte cate o luna, iar altii 2 luni;
de doua nopti culc fata pe o perna mai inalta(cu o paturica sub ea), asa am observat ca se poate odihni si tuseste mult mai putin; azi noapte nu a tusit deloc, pana acum a tras trei reprize de tuse, insa nu a mai vomat deloc azi(Doamne Ajuta!)
eu fac bagajele, maine plecam la bunici; eu adun bagajele, Alessia le imprastie...
ellis spune:
sa va zic faza haioasa: ca sa nu mai zica lumea ca sunt o mama disperata ca nu stie copilul ce e ciocolata
(si de aia nu mai pot eu) - vazandu-ma Alessia ca iau cioco sa pap eu(am luat o pauza de 2 zile de regim) a zis ca e bobo, iau o cioco de copii, o desfac, o pun in hartiuta si i-o dau...o analizeaza pe toate partile, apoi incepe sa o linga...na...copilul nu stia ca se mananca...a mancat mai mult de 1/2, dar nu a fost incantata...
Lala_D spune:
La multi ani Stefania !
Cami sa fiti fericiti, sanatosi si norocosi alaturi de minunile voastre !

O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)
Poze
Design blog
Victo spune:
LA MULTI ANI STEFANIA!!!!!!!!!!!!!! Sa fii sanatoasa si fericita toata viata!
si sa-i spui la mami sa mai vina pe la noi..macar din cd in cd...
BB. nu pot vedea pozele de la serv. le stergi pana diseara?sau pui link la mess...Cum a fost la serv?:)
mihuta spune:
La multi ani tuturor sarbatoritilor ! Nu ii mai enumar ca ii stim deja pe toti. Am admirat pozele de la petrecerea lui Stefanut si a Iasminei si imi fac si eu curaj sa organizez acasa o petrecere cu pici. Voi ce ati facut de mancare? Nu ca ar manca ei cine stie ce, dar trebuie sa am ceva pentru ei si mamici, nu ?
Imi pare rau de bolnaviori, eu recunosc ca nu o mai scot pe Sophie din casa decat cu masura si o feresc de colectivitati cu copii. Socializeaza cu cate o prietena cu copilas.
Victo, s-ar putea ca tusea sa fie doar o sechela a racelii, uneori mai tine si o luna dupa. Ca si Ellis, eu cand a fost Sophia racita am culcat-o cu capul pe perna normala ca sa respire mai usor. Acum nu mai vrea fara perna.
ALina, imi pare rau sa aud ca Maria e iarasi bolnavioara ! Cum incepi munca, intri direct in medical ?
ellis spune:
offf si eu ma cam feresc de parcul asta de langa noi..imi tot spune o farmacista cati vin sa ia smecta, nurofen si antibiotice...si asa ma atentioneaza cand e vreo ,popleshnitza, in parc(asa zice ea...)
VALI, NU MAI AI TIMP DELOC SA NE ZICI DE PRINTESA?????
Victo spune:
mihuta, eu am organizat acasa pt ca nu am stiut cum va evolua raceala lui S si totul se putea contramanda.asa ca am preferat sa invit mai putine persoane iar camera de joaca a lui Stefan le-a ajuns.
pt copilasi eu am pregatit crackers fara sare, suc de la nestle -a avut succes cel rosu, din mai multe fructe, ( in paharele colorate, cu cate un pai cu decor), tortul a fost de la o cofetarie ce fol produse naturale, a fost pe baza de branza, iaurt, banane si portocale.
nu cred ca are rost sa te complici. eu am ami pregatit si niste felii de paine cu branzica fagaras,decorate cu ochi si gura, dar copilasii au fost ocupati cu jucariile, nu cu papa..:):)
pt parinti, sslata, pizza, suc, apa, bere.
cam atat.baloane normale si cu heliu...am cautat un banner din ala sa scrie La multi ani, da n/am gasit..si n/am avut energie sa confectionez..
aa..si muzica de pe itsi bitsi :):)
am incercat si eu sa/l culc pe perna, dar nu vrea,asa ca am bagat-o sub saltea, sa ii mai ridice capusorul.