Bulgarasi si globulete de nov-dec 07 (200)-2 ANI!!
Raspunsuri - Pagina 13
Vasari spune:
Lavi, foarte frumoase pozele, iar cea cu florile, in care e fericita, e superba !!
La multi ani inca odata Iasminutei !
Victo, iti doresc 2 liniute data viitoare.
Cred ca e greu sa astepti sa treaca iar o luna...
Chiar ma gandeam ca eu nu-i mai pot serba ziua Mariei... poate in wk. Tortul pentru gradi va ramane acasa... ma apuca tristetea.
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice
ellis spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Victo BB, nu mai pot sta, imi pica ochii.. si ca sa va las in suspans pana maine..ma asteapta in baie un test SC :):) noapte buna! alina..dar cam de mult ati inceput voi antib, sau ma insel?? la noi cam din a doua zi s-au vazut efectele,iar in ultima zi d etrat era ok. sau sunteti la tura a doua???:( hai ca nu-s asa de rea. e negativ. Paula si Stefan (30 oct. 2007) |
bine mai, si tu crezi ca eu citesc de doua ori un mesaj???
tot asteptam sa iti vad mesajul si tu reeditezi...
poate l-ai facut prea devreme?!...
ellis spune:
| citat din mesajul lui Vasari Chiar ma gandeam ca eu nu-i mai pot serba ziua Mariei... poate in wk. Tortul pentru gradi va ramane acasa... ma apuca tristetea. Alina si Maria - 3 nov 2007 Primul orice |
poate nu la gradi, dar acasa o veti serba frumos! nu fii trista!
...si eu imi fac atatea scenarii de cand cu racelile astea interminabile; trebuie sa fie bine! iar Maria va fi inantata de cum o veti sarbatori voi, pentru ca stie ca o iubiti!
bb_yasmi spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ellis
bine mai, si tu crezi ca eu citesc de doua ori un mesaj??? tot asteptam sa iti vad mesajul si tu reeditezi... poate l-ai facut prea devreme?!... Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)ALESSIA IN TARA MINUNILOR MAMI IN BUCATARIE |
asaa eee....si eu asteptam un mesaj,.....
victo....
sa nu fi suparata....va veni si bb2!!_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007
bb_yasmi spune:
ma retrag si eu...ca tot uit ca maine tre sa merg la munca...![]()
![]()
noapte buna!!!
va pupam!
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007 
mariussimiuc spune:
LA MULTI ANI IASMI!
LA MULTI ANI IONUT!
LA MULTI ANI CIPRIAN!
Sa cresteti mari si frumosi!
www.bucataras.ro/miha/" target="_blank">Miha papa tot

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=12" target="_blank">Copiii mei fericiti

De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui Victo http://family.webshots.com/photo/2007294480102838148PuQEfI |
Sa va fie de bine petrecerea!
Si sanatate, ca-i mai buna decat toate!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=12" target="_blank">Copiii mei fericiti

De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui bb_yasmi cateva poze.....restul alta data (ca am fff multe...:) |
Frumoasa petrecere!
Am vazut o Iasminuta frumoasa foc si o mami radioasa!

ancadragoman spune:
Neata
Lavinia f frumoas apetrecerea si Iasminica superba
Victo am vazut si pozele voastre de la petrecere,copilasii f frumosi si veseli
Si noi am avut petrecere ieri,ne-am simtit f bine si Maria a fost f incantata de cadouri.Mierscuri avem si la gardinita![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
eladea2005 spune:
Neata!
haideti la cafeluta...![]()
lavi, mersi de intrebare...fac relativ bine, mai putin o usoara senzatie de greata si un gust rau in gura, parca si sanii sunt putin sensibili dar nu ceva de speriat...
astazi sun sa-mi fac programare la medic...![]()
am fetele si baieteii!
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
BLOGUL NOSTRU
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

ALESSIA MARIA (20.11.2007)