Bulgarasi si globulete de nov-dec 07 (200)-2 ANI!!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

La multi ani Stefania !! Sa cresti mare si sanatoasa !
Cami, ce mai faceti? Intri astazi pe forum?

Victo, Maria are rinofaringolaringita acuta. Acum e mult mai bine, nu a mai ramas decat tusea (din simptomele vizibile). Regret insa foarte tare antibioticul. Sincer eram asa disperata ca i-as fi dat orice. :(
Ellis, ma bucur pentru simptomele care au disparut. Multa sanatate si voua.
Mihaela, o sa stea Bogdan cu Maria, cel putin miercuri si joi. Vineri poate imi iau liber. Macar sa-mi aranjez putin biroul, imi trebuie tot felul de acte de-acolo, legitimatie, etc.
Lavi, la tine cum a fost la munca?

Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

Alina, la noi laringita a dat f bine inapoi cu aerosoli cu adrenalina.
dar S nu a facut febra. in cazul vostru, avand in vedere temp.ridicata, probabil ca se impunea antibioticul si nu iti permiteai sa mai astepti o zi-doua sa vezi dc functioneaza altceva.

Paula si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Fetelor, ce fel de aparat de aerosoli aveti sau ce recomandati ? As vrea sa cumpar si eu, chiar daca nu pentru episodul asta, dar sunt sigura ca vor fi si dati viitoare. :(

Primul orice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Alina, stii cum e cu regretele astea...tardive. Una e teoria dar alta e cand te cuprinde spaima si ai da orice iti spune doctorul. Oricum Klacidul stiu ca e mai ok ca Augumentinul.

Victo, eu am in cap o idee de menu, cu muffins cu faina integrale si stafide, buseuri cu broccoli si inca cateva chestii pe care le mananca Sophia cu placere (ca ea e cel mai sever critic culinar), eventual niste minipizza, niste grisine facute in casa, pentru adulti poate mi adaug un platou de branzeturi, o tarta sarata si mai vad eu. Asa e, ai dreptate ca oricum nu vor manca cine stie ce, dar poate le dau la pachet . In fine, asta ar presupune sa fac tot felul de teste culinare saptamanile astea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

LA MULTI ANI STEFANIA! Pupam si pe mami, ca ne e dor de ea1

LA MULTI ANI ALEXANDRU!

Helau!

Sanatate multa la puiutii bolnaviori.

Cunosc si eu sentimentul acela de neputinta, cand ai da orice la pui numai sa-l vezi bine, ca nu mai este bolnavior.
Prima raceala serioasa (si ultima, din fericire) a lui Robert a fost dupa aniversarea de 1 anisor. In decurs de aproape 2 luni am incercat orice tratament posibil, toate antibioticele ce erau pe piata la vremea respectiva. Dupa fiecare tura de antibiotic, era bine 1-2 zile apoi o luam de la capat. Pana la urma a trecut cu...Biseptol.
Cel putin 2 saptamani dupa un episod de asta de boala, mi-a zis pediatra atunci, organismul se afla in covalescenta si se "captuseste" foarte usor cu un alt virus. Chiar daca copilul pare bine, vindecat, e bine de evitat colectivitatile.
Si neaparat inceputa o cura de imunizare, cu produse naturiste sau nu, dupa considera fiecare. Noi am folosit atunci IRS 19, foarte bun, ne-a ajutat mult, dar din pacate nu se mai importa/fabrica.

Am vazut niste chestii frumusele pe site-ul celor de la IKEA, dar nu pot comanda. Pentru prima oara imi pare rau ca nu stau in Bucuresti.

www.bucataras.ro/miha/" target="_blank">Miha papa tot

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=12" target="_blank">Copiii mei fericiti ms1 si ms2

De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns softurela spune:

Citat:
citat din mesajul lui Vasari

Fetelor, ce fel de aparat de aerosoli aveti sau ce recomandati ? As vrea sa cumpar si eu, chiar daca nu pentru episodul asta, dar sunt sigura ca vor fi si dati viitoare. :(

Primul orice

Majoritatea medicilor recomanda Omron. Eu as fi preferat unul mai silentios, gen Laica cu ultrasunete.
Omron-ul e cam zgomotos si eu toate sedintele i le faceam in somn.

Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Citat:

Primul orice

norditalia 165 lei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Citat:

Primul orice

www.ebaby.it/images/detailed_images/Final_Projet.jpg" target="_blank">Pic indolor - €100,00. Silentios si eficient.

Inteleptul nu spune tot ce stie, iar prostul nu stie ce spune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Neata si de la noi!

dau cafeluta...ieir mi-a mers ca porcu forumul...asa ca:

LA MULTI ANI STEFANIA, SA CRESTI MARE, SANATOASA SI SA AI PARTE DE MULT NOROC IN VIATA!!!

noi avem LAICA, dar nu cu ultrasunete...si cam face zgomot, dar cel putin isi face treaba...

ellis, sa aveti 2 saptamani minunate...chiar daca motivul nu e unul fericit, dar cle putin esti cu Alessia din nou...

Alina, cum sunteti? sanatate multa, multa...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)

ERIC, POZE RECENTE

ERIC IN 2009

ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

pui mic, mic

BLOGUL NOSTRU

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Neata
Eu sunt terminata,ma simt ca dracu ,ma dor toate alea si nici nu mai pot sa beau cafea

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

Mergi la inceput