**Zmeurici de iulie-august 2009 (10)**

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!
Haideti la o .
Noi am avut o noapte super, Edi fara febra sau alte reactii. Doar roade la pumnii aia...poate se indura si dintii sa iasa. se vad acolo, dar nu vor sa apara. Cine stie cat ne mai chinuie, deja avem o sapt.

Marco a plecat vesel la gradi. L-am costumat in Spiderman, singurul costum gasit aieri la ora 17...faceam slalom cu caruciorul prin buticuri sa-i gasesc ceva si lui.

Pooh imi pare rau ca e adevarat. sa se faca bine micutul si sa scape repede de injectii.
Sara@Amira mai ce harnicuta ai fost aseara. si eu azi vreau sa fac praji cu mar...daca imi trimite mama reteta, sau mai bine o sun pe bunica, tare buna a facut-o weekendul trecut cand am fost acasa.
Anemona distractie frumoasa la ruperea turtei. hai ca va fi cumintel Alex si vei avea si ajutoare.

o zi faina sa aveti. si la noi e soare...poate face o plimbarica azi si mai cumparam cate ceva de la piata.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

Giova...sarumana, nu....nu-mi mai trebe cafea, fac urat
noi raportam o noapte plinaaaaaa de activitateeee... frate, nu stiu cu cine seamana....de la 5 juma e treaz si eu sunt o lenesa din nastere, pierena buna cu somnul, sotul nu chiar ca mine dar pe aproape.
pooh multa sanatate, treceti voi peste. sa ai putere sa le duci pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

pierena=prietena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buburuza1979 spune:

pooh sanatate multa micutului!

dau o aburinda ... sunt zombie. am meu fecior s-a trezit din 2 in 2 ore sa manance iar acum pt prima data de cand s-a nascut, la ora asta e fresh si chitaie la lustra

noi de obicei pana pe la 12 dormeam la greu si ne trezeam doar sa papam ...asa ca azi e ceva nou pt mine sa fiu in picioare la ora asta...

Blanca frumosi foc ati fost la botez!

fug ca da semne ca l-a doborat somnu. cred si eu... dupa 2 ore de "certat" lustra ...

gogoasha

"From this day forward you shall not walk alone.
My heart will be your shelter and my arms will be your home."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

Buna dimineata, mamici de zmeurici!
Pooh, multa sanatate lui Balazs. Da Doamne sa se faca bine repede, dragul mamii pui mic.

A venit aseara pediatra pe la noi si ne-a linistit, a zis ca e normal ca bebelusii sa respire neregulat, si probabil se chinuia sa respire din cauza nasului infundat. Si azi noapte a avut nasul infundat, i-am tot pus ser fiziologic in nas si deocamdata nu a fost nevoie de BB, sper nici sa nu fie, tare nu-mi place sa o folosesc...
Va veni pediatra saptamana viitoare acasa sa-i faca vaccinul lui bebe, ne-a dat si noua niste remedii homeopate: Thuya sa-i fac inainte de vaccin, ca sa minimizam efectele secundare, Silicea ne-a dat pentru canalul infundat la ochisorul lui bebe, a zis ca nu stie daca o sa functioneze, ca David nu e chiar un individ Silicea, dar n-are ce sa-i strice. (ne-a tinut o intreaga prelegere despre tratamentele homeopate si cum un anumit tratament nu se potriveste la mai multe persoane, ci trebuie sa ai anumite carecteristici).
Si ne-a mai dat Calcarea carbonica pentru cresterea armonioasa a lui bebe. Oricum la 6 luni daca nu ii trece infectia s-ar putea sa facem interventia respectiva la ochisor.
Vad ca bebe a inceput putin sa raceasca, sper sa nu se agraveze acum cand trebuie sa facem vaccinul. Oricum zilele astea nu-l scot din casa la ce vreme e afara....

Multa sanatate zmeuricilor bolnaviori!!!

Iulia, mamica fericita de bebelas David Andrei
http://s725.photobucket.com/albums/ww256/uliiasi/DAVID/

Mergi la inceput

A, am mai pus niste pozici la semnatura cu bebe si ochisorul lui rosu.

Ce e cu ruperea turtei? Ce inseamna?

Pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Pooh, of saracul copilas, sanatate multa, sa-i treaca repede.

De doua zile fetele mele dor mai mult noapte. La 22 e cina si urmatoarea masa o cer la 5 dimineata . La 3 jumate Laura s-a smiorcait, i-am dat suzeta si somn pana la 5 cand se agitau amandoua. Laptic si apoi iar somn pana la 9 cand a fost cealalta masa. Le-am lasat un pic pe pat una langa cealalta si s-au descoperit . Se uitau una la cealalta si isi zambeau si povesteau. M-am topit. Acum dorm fiecare in patutul ei. Poate au azi o zi mai somnoroasa.

de Laura Ioana Irina Maria(26 iulie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

Neata!
Eu tot cu ceai de coacaze ma si va servesc .

pooh sanatate lui Balasz!

giova mda, deci se lasa. Aiurea, da'ce sa-i faci, bebe e mai important! Cand ne pui poze cu Marco costumat?
Norii au fugit din TM si au venit in IS, ca tare urat mai e acum si friggggg

uliiasi poti incerca pt nasuc infundat o planta numita kalanchoe. Arata cam www.google.ro/imgres?imgurl=http://botit.botany.wisc.edu/images/130/Leaf/Modified_Leaves/Plantlets_Kalanchoe_MC.jpg&imgrefurl=http://botit.botany.wisc.edu/images/130/Leaf/Modified_Leaves/Plantlets_Kalanchoe_MC.html&usg=W5fl-Nnx0iIxqIz8BE5_U5SQC_U=&h=300&w=400&sz=46&hl=ro&start=6&tbnid=MRcDLHGaA9hBeM:&tbnh=93&tbnw=124&prev=/images%3Fq%3Dkalanchoe%26hl%3Dro%26sa%3DG" target="_blank">asa.
Sunt mai multe tipuri de kalanchoe din ce am vazut pe net, cu flori etc, dar anume "modelul" asta e de leac.
Rupi o bucatica de frunza, o speli, o pisezi, sucul stors il diluezi cu apa [pt bebei mici, pt aia mari se folosesti suc pur], si il pui cu pipeta in narile bebelusului. In cateva minute bb incepe a stranuta si da toti mucii afara. Metoda e probata de sora mea, care numai cu planta asta scoate mucii de la copii, si o folosesc si eu la Bia. E net mai buna planta chiar decat Batista Bebelusului.

moniland ce frumoase tre sa fie amandoua cand se "descopera"

Merg sa caut storcatoare! O zi faina va doresc !

---------------
Inesa, cea mai fericita de fetita Bianca-Maria (14 iulie 2009)

Bianca la 3 luni

bebelusha din burtica

nunta

cum a aparut pe lume Bianca-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

eu am bagat o praji cu mere la cuptor. daca bb a adormit, nu am mai plecat nici unde. acum dupa alaptatul de 11:30 o intindem la piata.

Uliiasi si noi am luat Tuya cu 24 ore inainte, dar si Sulphur trebuie dupa 48 ore. Nu am avut nicio reactie, doamne multumesc. si l-am facut pe cel gratuit.
Asa isi tine capul si Edi...
E mortal david. Chiar vroiam sa-ti spun, dar am uitat, asa respira si Edi, nu e regulat.
Inutsa eu am muschii mai slabi, si asta e cauza. Noroc ca nu sunt mari. fata de cum erau inaite de a ramane gravi cu Marco au crescut, dar e ok. Nici ex. nu am facut din comoditate, doar anul trecut la sala.
Moniland te cred ca sunt adorabile, acum ca s-au descoperit. eu il mai tin pe edi la oglinda si doamne ce-i place...rade si chiuie la el.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

inutsa, foarte interesant ce zici tu acolo despre planta aia. N-am mai auzit. O s-o caut, multumesc .

Mergi la inceput