**Zmeurici de iulie-august 2009 (10)**
Raspunsuri - Pagina 6
Cornelia spune:
Pooh, multa sanatate lui Balasz! Of, suna urat. Si eu i-as face antibioticul, in cazul asta.
Pupici fetelor!
Nu scriu mai mult ca am o dispozitie nu tocmai buna.
Giova spune:
Vally ce cursuri faine aveti acolo. foarte misto pozele de la botez, baita...e o minune Gloria.
Adela ati fost tare frumusei.
Inutsa sanii mei s-au lasat...muschii au fost cam moi...noroc ca nu am sani mari. Acum o fi jale, dupa a 2-a alaptare...si raman si mai mari decat au fost la inceput.
Theea bine ca am elucidat misterul. de acum nu te mai confund.
si noapte buna.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
pooh spune:
L-a vazut si un alt dr.....aceeasi diagnostic....
primeste injectii la 12 ore...ma duc la culcare, ca sunt rupta....PupiciPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
vally spune:
offf pooh sanatate multa!
insanatosire grabnica
asteptam vesti despre Balazs
Giova multumim pt aprecieri 

Vally
de
Gloria Adelina (13.08.2009) 
anemona27 spune:
Off,Pooh imi pare asa de rau, fii tare,ma rog pt puiul tau sa se faca bine cat mai repede.
Noi suntem bine,iesim in fiecare zi cateva ore afara,nu stiu ce ne facem daca incep ploile.
Sambata rupem turta nepoatei mele si cum e fata fratelui o sa fie si mama,asa ca il luam si pe Alex,sa vedem cat rezistam.
Am vazut multi copii frumosi,nu nominalizez ca nu pot sa retin toate numele,oricum avem numai copii frumosi,sa ne traiasca!
mami fericita cu
Alex
sara_amira09 spune:
Buna seara!Abia la ora asta am reusit sa scriu si eu doua randuri...
Va multumesc pentru aprecieri
Pooh- multa sanatate ii doresc micutului Balasz

Blanca- e o scumpa Eva, chiar ca se asorteaza cu tati
Fetelor am citit dar pana sa scriu...
am uitat tot...asa se intampla cand esti obosit.La 9 seara eu faceam praji cu visine si chec cu Sara in scoica pe masa din bucatarie.Dar ce sa faci cand pofta e mare?????In 35 de minute amandoua erau in cuptor, apoi rapid baita si cand am terminat si bibe gata si desertul, adica pe la 11 fara ceva.Si apoi cum sa mai slabesc????

O noapte linistita va doresc!
sara_amira09 spune:
Am uitat ceva! Vreau si eu sa intru pe contul comun dar nu stiu cum. Ma ajutati va rog???
CriPOD spune:
pooh, sa-i treaca repede si sa se faca sanatos Balazs iar!
Patricia, inca n-a venit, la sfarsitul lui noiembrie aterizeaza.
In rest la noi e totul ok, doar mai ocupati un pic. Pe-aici prin tufe si noi...