Bobocei de sep-oct IN SARBATOARE (208)
Raspunsuri - Pagina 9
ratonelu spune:
moama, lala.....si eu care ma plangeam...tu esti o super mamica!
sa treaca repede si usor ziua!
angelyna, pai iau ketonal forte...zic ca algocalmin e frectie la piciro de lemn!
d-aia n-am mai luat..
karina
Nerantula spune:
In alta ordine de idei, ieri am dat declaratia la cabinetul medicului de familie ca nu ne vaccinam cu Priorix.
Gruia, farama de steluta
angelynna82 spune:
Karina_u 
Carla la mine a avut efect, nu e cam tare Ketonalul?
am sa treaca
Nerantula ce a spus dr de refuzul vaccinului? 
Lala 
de
Crina Alexandra
www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa2, un vot va rugam
nikolici spune:

CHITZ CHITZ IS OUT!!!

Ma apuc de dezinsectie!!!Nici nu va dati seama ce este in sufletul meu!

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
sabinel spune:
neata! nu am citit nimic din urma, dar am vazut ca nerantula nu face priorixul. voiam sa zic ca nici noi nu-l vom face. am mare noroc de o doctorita de familie ok, care mi-a zis ca nici un vaccin nu e obligatoriu, dar daca nu vreau sa-i fac ror-ul, nu-l face. pfiu, mi-am luat o piatra de pe inima. citesc si revin.
Sabina si Amalia
dyanira spune:
Neata fetele
Intru repede cu o rugaminte mare de tot: cum faceti supa de rosii la pitici.Ca eu supa de rosii pt noi o fac ca la Ardeal cu carnatii si oua etc ceea ce nu merge la piti.Dati-mi va rog o reteta ca intru in bucatarie.Sa imi spuneti daca faceti cu taitei sau cu galuste?
Merci
Incerc sa citesc si eu din urma sa vad ce s-a mai intamplat.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
angelynna82 spune:
Nikolici felicitari 

Sabinel 
de
Crina Alexandra
www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa2, un vot va rugam
angelynna82 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dyanira Neata fetele Intru repede cu o rugaminte mare de tot: cum faceti supa de rosii la pitici.Ca eu supa de rosii pt noi o fac ca la Ardeal cu carnatii si oua etc ceea ce nu merge la piti.Dati-mi va rog o reteta ca intru in bucatarie.Sa imi spuneti daca faceti cu taitei sau cu galuste? Merci ![]() Incerc sa citesc si eu din urma sa vad ce s-a mai intamplat. Diana mamica fericita de ANDREI TUDOR |
Eu fac asa supa:
Inabus o ceapa, ardei gras, morcov (poti sa mai pui si alte legume daca ai: telina, pastarnac, patrunjel radacina) cateva minute, apoi pun sucul de rosii (sau rosii date prin blender) la fiert impreuna cu celelalte legume, eventual mai adaug putina apa. Intre timp amestec un ou cu gris pentru galuste (le bat bine bine sa fie pufoase), pun cu lingurita galustele, mai las supa putin la fiert apoi adaug patrunjelul, o condimentez cu sare si/sau vegeta si gata supa.
de
Crina Alexandra
www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRINAtat de mare sunt
ratonelu spune:
nikolici....kilareasa iti zic d-acu incolo sea'
angelyna, imi luasi vprba din gura...si-i raspunsesi dianei

![]()
![]()
sabinel