Bobocei de sep-oct IN SARBATOARE (208)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Buna dimineata, fetele!

Azi sunt mult mai optimista, am citit mult din ce mi-ai scris si mi-ai dat documentatie, multumesc din suflet! M-am mai relaxat, iar ieri Gruia a papat putin, adica jumatate de banana si 100gr iaurtel cu cereale, plus cateva sorbituri din ciorba mea de zarzavat, cu lingura mea O sa incerc sa am mai multa incredere in el si rabdare, o sa manance si el vreodata .. poate.
Babymom, am citit ce mi-ai` dat dr. Sears, insa e o info pe care nu am inteles-o: cat e media caloriilor zilnice pentru todler, 230 sau 1000? ca erau ambele cifre acolo?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

neatza!
Multu de cafea!

Babytza: ma bucur mult ca ati rezolvat
babymom:felicitari pentru achizitie. Daca nu esti multumita de rezultatul final, poti incerca sa-l duci inapoi la magazin, atingi vanzatorul cu 20 de lei, recuperezi banii si mergi la cel de-al doilea magazin. Eu, cand am facut asa, am spus si motivul si am obtinut reducerea de la primul magazin, decat sa inapoieze toti banii, mi-au facut reducere.
lala: la cat s-au trezit fetele?

Vreau sa stiu: cine a dormit in parc?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

Nerantula imi place spiritul tau de azi! felicitari!!

felicic, e simpatic foc Falkone al tau!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! c1.jpg
blog cu basca

mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

angelyna
clau
nerantula....sper sa se apuce baietu'sa manance.te cred ca te consumi din cauza asta.
felicicsi pe mine sasha tot asa..ma iubeste! ma duc sa-l pup si ma impinge, imi face pa...si tot asa! pe scurt, hai mama, valea!
faza cu kaka e super tare.
lumipup hunii si ma bucur ca sunteti bine
(am rasfoit si eu putin din urma)
rox, ma bucur ca se rezolva cu tratamentul!si da, vreau pliculete.daca-mi poti da pm cu cati banuti, unde si cum ne vedem:)

si ajutooor!
cum spuneam si ieri ma dispera o masea!
de fapt, nu stiu daca e de la masea, ori de la gingie...am toata partea stanga-numa' afte!si ma doare rau! bag ca nebuna ketonal in mine stiu tre sa ajung la dentistpoate maine ca ....altceva ce-as putea sa fac ..maine!
deci...ce sa mai iau?
adik...poate ma doare maseaua de la afte sau poate de la masea au aparut si aftele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

nusu: cum mai este David? Si cum se manifesta eruptia? Si noi am facut Priorix-ul si vreau sa stiu la ce ma astept
laura: ma bucur ca nu a fost ceva grav
nerantula: asa, mami, fii zen!
ange, clau,ratonelul:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

cd, voi cum mai sunteti?
altcineva nu mai stiu sa fiu bolnavior...bine, eu sunt in urma.
nococm, eu nu v-am vazut
klemi,unde esti, domle.
ram,cum fu petrecerea.

si-acum....sapt viit....dupa ce sunt somera sefa....facem o intalneala:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Clau multam de cafea, tocmai ca niste canini si masele o chinuie
Seara abia mai tin ochii deschisi…asta e, se fac ei mari

Carla multa sanatate lui Sasha, uite niste in plus, fiole cu algocalmin ai incercat? Speram sa treaca repede durerea

Nerantula ma bucur ca azi esti mai bine

Feli

A adormit de la 8 pana pe la 9...intre timp am reusit sa ma duc pana la magazin...si sa spal vasele, acu' ma duc sa ii dau sa pape

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa2, un vot va rugam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala77 spune:

Neata!

Asa cum anticipasem, Anna s-a trezit la 4.30 si onorabila ei sora la 5.Si sunt chioara de somn. N-are nimic, imi trece cu un Pepsi si cafea. Trebuie sa bag acum si vreo 3+3 ore de condus ca ma duc la dr la capitala asa ca diseara cred ca o sa-mi doresc eu sa se culce devreme.

Imi pare rau ca nu pot sa stau mai mult cu voi insa am lasagna in cuptor, ciorba pe foc si doua dulapuri cu vase de spalat si e 9.30 iar la 10 trebuie sa plec.Asa ca va urez o zi buna si revin diseara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karina_u spune:

BUNA DIMINEATA fetelorpot sa zic in sfarsit ca am avut o noapte mai bunisoara mi-a marait un pic pe la 3.[,e bine totusi in comparatie cu celelalte nopti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karina_u spune:

ANGELYNA82..imi pare rau pt pitic ca nu prea a dormit,te inteleg ca si eu ma lupt cu asa ceva

Mergi la inceput