Bobocei de sep-oct IN SARBATOARE (208)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karina_u spune:

ANDY.P...ma bucur pt sotul tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_16 spune:

babytza te rog din suflet sa-mi trimiti pe PM nr. tau de telefon

PozeBianca
Mamica de Bianca Maria
Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Ankussa ,Anca , Khristin , Mommy magda , Boo , Clau geo , sanziana , danucu , andreea ada, andreea and La apel mamici de bobocei, ca va dam disparute

Paula voi cum mai sunteti ?

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karina_u spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Avem o mica problema S-a sters tabelul cu produsele pe care le vom comanda. Asa ca maine , se va face iar tabel in data base si am rugamintea sa va treceti iar cu ceea ce doriti
Nu injurati , nu dati cu rosii , se poate intampla oricui

Va doresc o noapte buna

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_16 spune:

Babytza multumesc
Eu sunt vinovata de stergerea tabelului. Imi cer mii de scuze... n-a fost cu intentie
Astept pe PM sa-mi umpleti frigiderul ca si-asa e gol si, vorba Babytzei, se apropie Craciunul, nu de alta, dar n-as vrea sa se mai infrupte si altii din bunatati.
Noapte buna!

PozeBianca
Mamica de Bianca Maria
Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Neatza, haideti la proaspata

Kllemi daca s-a lovit la nas eu zic ca este buna am si speram sa treaca repede

Crina e fff matinala, s-a trezit pe la 5 jumatate, gasca e plecata, sor-mea mai sta nitel si pleaca si ea…

Babytza ma bucur din suflet ca a primit mama ta aprobarea, sa dea DD sa fie totul bine . Vin si eu pe bancuta

Codruta ma bucur ca face la olita , ai bobocel mare deja

Laura ma bucur ca e bine sotul, poate reuseste sa nu se mai enerveze asa rau, ne sa fie bine

Babymom sa stapanesti cu placere aparatul, multe poze sa faci

Nausica multa sanatate Aniei

Elly , nu iti umplu frigiderul

Karina u sper ca ati avut o noapte buna

M-a terminat pitica mea...a adormit aseara pe la 11...chinuindu-ma o ora sa o adorm...plange cam din orice, nu mai pot sa fac nimic cu ea acasa...offf

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa2, un vot va rugam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Gata m-am trecut in tabel

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa2, un vot va rugam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

neata
ange, poate o chinuie vreo maseluta pe Crina
te cred ca esti obosita! eu cad lata seara si acum mai scap ca Razvan a invatat drumul spre camera socrei, deschide toate usile si se infiinteaza la ea la pat
nu sta prea mult, dar apuc sa ma duc la wc! imediat vine sa ma caute!

didididi, am raspuns din greseala la capitolul celalalt (despre copiii prietenelor tale)

Thea
Erica
Arianna
sa fiti sanatoase si fericite toata viata voastra!

am vazut fotbalistul babytzei, e taaaaare talentat!! si ascultator mi s-a parut!
babytza, ma bucur mult pt mama ta!
dar pana la urma ce-ai facut, ai adormit pe banca??:PPPPPPPP

Nocom, sa stii ca te-am vazut la stiri si ardeam sa vin sa scriu....dar aveam un omuletz atarnat de picior si n-a fost chip sa scap de el sunteti vedeteeeeeeeeeeeeeeeee!

piolica, ce sa mai, frange inimi Elsa! e dulce foc, iar cu rochita aia!! vreau si eu o fetitaaaaaaaaaaa!

Laura, ma bucur mult pt sotul tau!!! asteptam sa ne scrii ca e bine, nu putea fi altfel!

babymom, sa stapanesti sanatoasa aparatul! cred ca daca ti-ai pune mintea, ai reusi sa-l schimbi, daca iti si doresti asta
ceea ce spune piolica se trambiteaza si pe la noi, insa nu stiu daca se si intampla...

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! c1.jpg
blog cu basca

mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

buna dimineata!

moama...ce noapte am avut!
dupa ce ca sasha e terorist...mai e si racit!deci, super combinatie!
]

Mergi la inceput