Bobocei de sep-oct IN SARBATOARE (208)
Raspunsuri - Pagina 6
karina_u spune:
ce fericite sunteti toate acum aveti si voi un moment de relaxare,bubulina mea a adormi la 21 si de atunci cred ca s-a trezit de doua ori.nu stiu ce sa mai zic cred ca tot alba e noapte
kllemi spune:
babytza ma bucur tare mult ptr. mama ta, sper sa fie bine de acum incolo, sa-mi spui pe ce banca stai sa vin si eu, doar sa imi spune-ti ce trebuie sa mai aduc....
babymom super apartul, il cunosc,e bun, sa-l stapiniti sanatosi, dar vezi daca nu testezi mai intai piatza si te repezi la prima taraba....
nausica sper sa nu fie altceva, doar de la dinti...deaa??? puiu mic sa fie ok
Doamne fereste, am citit si eu despre DAVID, saracutzu de el , am cunoscut si eu un caz asemanator, care nu sa terminat bine , dar numai ca la acest caz sa descoperit boala chiar cand sa nascut, l-au tinut vre-o luna in spital dupa care sa prapadit ......foarte urat, nici nu vreau sa ma mai gandesc..
RATONELULEEEEEE ce faci meeeyyy??? nu mai dai nici un semn de viatza??? pe unde umblii?? treci imediat si da raportu'....
fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
piolica spune:
cedez loc caldut pe bancuta, Lizucu meu a cazut la datorie! Sforaie chiar!
Mamica fericita de bebelina Elsa
Codruta27 spune:
Babytza, ma bucur din suflet pentru mama ta! Sa ii dea dumnezeu sanatate!
Baymom, felictari pentru achizitie! Faci cinste, nu?
Klemi, la inceput l-am pus cum se trezea, asta pentru ca momentul zero nu este departe de trezire ( de fapt cred ca asta-i motivul), dar acum astept sa imi dea semnele, un poc, doua... Mult succes. Aaaa, ca sa nu incerce cine stie ce figuri acrobatice, la inceput dadeam drumul la Tv, pe un post de muzica, asta pentru ca fiu-meu e mare amator de videoclipuri si melodii in trend! Mult succes!
Mamica lui Vlad (23.09.2008)
Poze...pozulici
andy.p spune:
Buna seara fetelor..n-am apucat azi sa intru,am fost iar in program de alergat.
Vestea buna e ca sotzul meu nu a facut ieri preinfarct,a fost ceva muschi contractati ca o nevralgie intercostala,care nu l-a lasat sa respire..EKG a fost bun,dr. a zis ca are doar o problema cu tensiunea:creste repede daca se enerveaza..acum asteptam analizele de sange.
Va multumesc tuturor celor care ati intrebat de noi sau ne-ati zis o vorba buna..sunteti minunate
LA MULTI ANI THEA!!
LA MULTI ANI ARRIANA!!
Lavinia iti multumesc din suflet,esti un om extraordinar.Sa folositi sanatosi aparatul si vrem multe pozeeeeee
Piolica ia uite ca deja aveti un admirator,cu asa frumusete de fetitza nici nu e de mirare
Babytza ce veste extraordinaraMA bucur tare mult ptr voi.
Nushu multa sanatate lu'David
Nausica ptr.aniversare....imi pare rau ca aveti mucisori,sper sa va iasa cat mai repede dintisorii.
lala,Ramo
Laureta sper sa nu ajungi in parc in noapte asta si multumesc ca te-ai gandit la noi.
Cam atat am retinut din ce am citit...ma bag la somn sper sa avem o noapte linistita.Va doresc si voua acelasi lucru.
Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
babytza spune:
Pentru cele care va hotarati sa imi tineti companie in nopatea asta : ma gasiti pe prima banca de pe randul din mijloc. Va astept , doar daca nu aveti altceva mai bun de facut acasa Cu ce vreti voi , aduceti paturi, mancare am eu. Si red bull
Feli sa nu faci kkciosul de ras
karina u cu placere Imi pare rau de treziri. Ce program aveti de obicei noaptea ? Aveti multe treziri ? Sau acum e o perioada in care nu doarme ?
nausica ingrosati randurile muciosilor ???? Pupici si multa sanatate, sa fie de la dintisori
Laura minunata vestea !!!! O sa vezi ca si analizele vor iesi bine Ma bucur tare mult ca nu e ceva grav
Fetelor , va multumesc muuuuult de tot ca ati fost si sunteti alaturi de mine
Babytza si puiiValentina David
karina_u spune:
eu va zic noapte buna la toate,ma duc la culcare vreau sa profit acum cat doarme si ea ca nu se stie ce va fi mai tarziu,dar dupa cum a inceput-o cam imi dau seama la ce sa ma astept.scuze ca nu tin ritmul vostru,sunt o incepatoate
andy.p spune:
Mi-am mai amintit:
Nikolici cum sunteti?
Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
karina_u spune:
KLLEMI..o sa-ti las mes pe PM metoda mea de intarcare,care a fost super,dureaza mai mult,ca totul tine sa mergi treptat,dar e buna...parerea mea
karina_u spune:
BABYTZA..sa stii ca nu am avut probleme noaptea,nici la dinti.Cel putin de cand am intarcat-o se trezea odata pe la 3 pt laptic,acum sunt cam 4 nopti de cand la fac cam albe ce sa zic cred ca sunt ceva masalute,tot incerc sa ma uit in gura ei dar nu ma lasa