Bobocei de sep-oct IN SARBATOARE (208)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

aaah si sa va fie de bine cotletele alea pe care nu le-ai impartit cu noi

de David
Poveste

HAIDETI LA BAZAR SA O AJUTAM PE EMA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Citat:
citat din mesajul lui nushulica

aaah si sa va fie de bine cotletele alea pe care nu le-ai impartit cu noi

Neaaaah, au fost tari dar cine a mai simtit gustul la mancare ? Eram mult prea fericita ca sa imi mai pese Am savurat vinul si acum ma pregatesc de parc . Cine mai vine la un picnic in miez de noapte ?

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Babytza, ma bucur pt. mama ta. Doamne ajuta sa-i fie de folos tratamentul!

Anamona, cum ati sarbatorit ziua Theei?

Pana la urma mi-am luat aparatul foto: un Nikon S210 cu zoom 3x si 8 megapixeli cu doar 560ron; am hotarat ca reprezinta echilibrul perfect intre ce ofera, ce dorim noi si pret. Si tocmai cand eram noi multumiti ca am facut o alegere potrivita am vazut in alt magazin acelasi aparat, doar ca modelul mai avansat S220; nu are in plus decat nr. de megapixeli, adica 10, dar era la acelasi pret si in plus primeai husa si un card de memorie de 2G, pe care noi le-am platit separatfata de pretul apartului. In magazinul de unde l-am luat noi modelul asta mai avansat era 850ron, fara husa si fara card. Ce diferente!
Ei, asta e! Sper sa-si faca treaba si sa nu ne dezamageasca.

Lavinia mama lui Dragos si a lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Lavinia sa il stapaniti cu placere , sa faceti muuuulte poze frumoase cu el

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

fetele, multumesc pt mesajele frumoase la adresa Elsei. lala, intr-adevar, cam batranel pretendentul, gata il refuzam!
Ramo, asa merge si Anda? Pe mine ma bufneste risul cind o vad pe Elsa cum isi mentine echilibrul. E tare haioasa, mai ales ca are si un fel de a-si misca degetele, de parca ar prinde ceva tot timpul
babytza, ce veste minunata! Ma bucur tare pentru mama ta, pentru voi! Multa sanatate mamei tale.
Ma primesti si pe mine pe bancuta cu tine in parc? Se pare ca Elsa se crede la Sankt petersburg, la noptile albe!

Mamica fericita de bebelina Elsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Babytza, sa fie intr-un ceas bun! Ma bucur tare mult pentru mama ta si pentru voi toti. tare

Babymom sa stapiniti sanatosi aparatul!

Evident ca, dupa ce ne-am programat la vaccin, au aparut si la noi mucii. In seara asta a fost miriita rau de tot, se tot trezea plingind, se frichinea in pat si scincea, i-am dat si eu niste Nurofen pt ca ma tem ca toata treaba (inclusiv mucii) e de la dinti. Sper sa doarma mai linistita acum, azi a dormit prost toata ziua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_16 spune:

babytza ma bucur tare mult ca i s-a aprobat tratamentu mamei tale... multa sanatate si sa fie intr-un ceas bun! Cineva acolo sus va iubeste...
piolica e superba Elsa... mi se pare si normal sa inceapa pretendentii...
babymom sa stapaniti sanatosi aparatul si sa faceti cat mai multe si mai frumoase poze...
nushulica multa sanatate lui David... poate febra e si de la dintisori...

PozeBianca
Mamica de Bianca Maria
Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karina_u spune:

BABYTZA MULTUMESC MULT CA M-AI BAGAT IN LISTUTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Lavinia, sa stapiniti sanatosi aparatul. Daca erai in Franta, te duceai frumusel inapoi cu el si aveai doua solutii - ori aia de unde l-ai cumparat iti dadeau inapoi diferenta (aici se mizeaza mult pe chestia astam chiar unii iti spun ca-ti ramburseaza de doua ori diferenta, bineinteles ca ei stiu ca sint cei mai ieftini pe piata ), ori pur si simplu il returnai, iti luai banii inapoi si cumparai un altul la celalalt magazin. Dar in Romania nu stiu daca poti sa faci asta....

Elly, mersi

Anamona, cum ati sarbatorit azi? Ne arati poze cu frumoasa Thea?

Mamica fericita de bebelina Elsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_16 spune:

nausica am vazut filmuletul cu jucaria Aniei... ce blanda e... n-o deranjeaza deloc cateva palmute acolo.... Daca Bianca i-ar face asa ceva lui Pufu, imediat ar riposta cu labuta... dar pisicile sunt pisici.
angelynna
felicic super tare faza cu kk . Poti sa te lauzi ca ai un copil tare curatel si finut, nu-i place deloc sa stea murdar.
nerantula nu cred ca trebuie sa te ingrijorezi foarte tare ca Gruia nu mananca... eu cred ca fiecare copil mananca atat cat ii trebuie. Mai ales daca si ia in greutate. Iar chestia cu "ar fi cazul sa inchei cu alaptatul" am auzit-o destul de des, dar pur si simplu nu ma lasa inima s-o fac, asa simt eu ca e cel mai bine, mai ales cand o vad cum trage cu placere din tzitzi. Mai ales daca ma dezbrac de sutien si vede tzitzi, rade si se bucura... Nici Bianca nu prea mananca mancarica, deja 100 g mi se pare enorm... dar nici n-o fortez, daca nu vrea, o pun la joaca si mai incerc peste 1-2-3 ore...

PozeBianca
Mamica de Bianca Maria
Bianca

Mergi la inceput