Bobocei de sep-oct IN SARBATOARE (208)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Neata!!!

Am avut in sfarsit si noi o noapte mai bunicica, nu s-a mai foit asa de mult, cred ca din cauza ca a dormit cu noi in pat de la inceput... Ea doarme mai bine eu de 10 ori mai prost, dar asta este... deocamdata. Mucii s-au ingrosat acum, ii scot fff greu cu aspiratorul cu tot sprayul cu apa de mare sau serul fiziologic bagat la greu... Nici nu stiu ce sa fac, daca acum mucii nu mai sunt aposi sa continui sa-i dau medicamentul Alium cepa care era pentru muci aposi, sau sa trec la altul pentru muci grosi??? Stie cineva?

Multumesc tuturor pentru cuvintele frumoase la adresa dariutzei vedetutzei (felicic ) si pentru noi a fost o surpriza sa ne uitam linistiti la stiri si sa apara ..... DARIA!!!

ratonelu nu stiu daca mai merge stirea, multe fete nu au putut s-o vada, la mine a mers de fiecare data... uite-o AICI

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

poze cu noi poze DARIA

poze APUSENI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

dyanira: pentru ca la mine in casa nici o supa/ciorba nu se face fara carne,(la cea de fasole/cartofi pun afumatura) supa mea de rosii este atipica:
2-4 aripi de pui puse la fiert in apa cu sare, spumez, pun o ceapa tocata marunt, apoi 1 morcov+1albitura, 1 ardei, 1kg rosii date prin robot (sau mai mult, depinde de cantitate), taitei de casa sau galuste si patrunjel verde la sfarsit.
Lui Vlad ii pun in castron bucata de aripa(doar partea superioara) fashiute subtiri, o galusca sau doua si zeama (daca ii dau galusca nu-i dau paine)

edit: nu mai pun vegeta, merge un praf de piper negru si sare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Am apucat sa citesc mai pe diagonala asa dar am retinut cate ceva:
Carla bine ai revenit.Chiar ieri te-am strigat.
Laura ma bucur ca sotul tau e bine.Ai vazut ti-am spus ca nu e preinfarct.
Babymom felicitari pt aparat.Iar cu preturile cam asa e la noi doar ca nu ai timp sa colinzi tot orasul sa compari tot asa ca asta e.Bucura-te de ce ai luat si sa faceti poze minunate cu el
Babytza ce masa bunaFelicitari pt tratamentul mamei ai sa vezi ca o sa fie bine.Si apropo voi de unde cumparati cotletele de berbec ca ma inebuneste sotu cu ele si cum e ziua lui sambata i-as face o surpriza.
Nocom ma bucur ca ati avut o noapte mai buna.Si Andrei doarme cu noi de ceva vreme el doarme tare bine noi nu chiar dar asta e decat sa stea cate 2 ore treaz si tot cu noi in pat sa ajunga.
Lumi bine ca ai aparut si tu si ca sunteti ok
Nikoliciule bravo ati scapat de musafir in sfarsit cam mult a stat.
Ange merci de reteta ma apuc imediat de prestat.Am rosii la conserva Cirio sunt ok nu?
Anca pe unde o fi??
Claudinna chiar stie sa faca Razvanel o gramada de lucruri.

Am citit si eu ce a scris Laureta despre baietelul acela DavidEu nu stiu ce inseamna boala aceea nu am mai auzit dar tare as vrea sa citesc povestea si sa ajut si eu cu ceva ca m-a intristat tare ce am citit aici.Vreau si eu un link cu povestea va rog.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Buna dimineata,

In primul rand, nu pot sa nu ma bucur de babytza si de Laura pentru vestile bune. Babytza, sa fie cu folos tratamentul si sa va bucurati una de alta caaat mai mult! Laura, ca sa nu-i creasca tensiunea sotului ar merge un masaj cu uleiuri parfumate seara inainte de culcare. El tie, ce credeai???

Ratonico mama da-ti cu niste solutie de-aia de-a lui sasha pentru afte: adica glicerina cu stamicin/nistatin sau orice gasesti la marmacie contra aftelor, sunt multe alternative, toate bune. Ai grija cu ketonalul ca rupe stomacul. Iar la algocalmin eu am avut reactie alergica din cauza de supradoza, e o poveste lunga.

Citat:
citat din mesajul lui Nerantula

In alta ordine de idei, ieri am dat declaratia la cabinetul medicului de familie ca nu ne vaccinam cu Priorix.

Gruia, farama de steluta

Dac-ai puteaaa... sa-mi spui cum ai procedat? Cu cat timp ai instiintat doctorul ca nu faci vaccinul, nu stiu, cat mai multe detalii care sa ma ajute si pe mine sa lupt cu morile de vant? Iti dai seama, nu fac vaccin si mai si alaptez de peste un an... sunt freak rau . Acum serios, chiar nu stiu daca se pot impotrivi sau daca o sa reactioneze ok, la cabinet la noi sunt ok dar na...

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Nocom sper sa va treaca raceala si mucii cat mai repede , eu am folosit ser fiziologic si nazomer pt nasuc si muci

Feli interesanta reteta

Dya poti folosi si rosii la conserva, aici am citit despre David

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa2, un vot va rugam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nerantula

In alta ordine de idei, ieri am dat declaratia la cabinetul medicului de familie ca nu ne vaccinam cu Priorix.

Gruia, farama de steluta

bine ai facut!!!eu m-am tot gandit sa-l fac sau nu si pana la urma am zis sa-l fac ca nu era chip altfel imi urcam cateva persoane in cap...am zis ca n-o fi bai si uite ca a fost...

felicic azi noapte a fost bine i-0am dat nurofen la culcare si mi-a dormit de la 9 la 7dimineata fara trezire...parca a marait o data dar i-am dat suzi si a tacuteruptia azi aproape a disparut de fapt de ieri incepuse sa dispara apogeul fu alaltaieri cand era plin pe burtica gat ceafa in spatele urechilor vreo cateva pe barbita si in jos pana spre cuculet...atat pe picioare nu a aavut bubutze

nu se scarpina dar a avut o stare de maraiala continua vreo 3 zile clar avea un disconfort din cauza eruptiei

sper din suflet sa nu mai aiba niciun pui reactii la ror si cele care n-ati facut parerea mea NU FACETI!

de David
Poveste

HAIDETI LA BAZAR SA O AJUTAM PE EMA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Fetelor, ia uitati un www.youtube.com/watch?v=dHn2sJ6T-bo" target="_blank">program de criza!!

Lavinia mama lui Dragos si a lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Neata mamici

Angelyna, Ratonel si noi am avut noapte alba, din nou I-am dt si pastilute, a si papat....si chiraiala la greu
Abia dimineata am dormit si eu 2 ore legate, ca l-a luat mama in sufragerie si am ramas sa dorm

Feli eu m-am tinut de cuvant, zau ca am fost in parc

nerantula ce otpimista esti azi Imi place sa te vad asa Si ma bucur ca a papat piciul ieri

nushulica sunteti mai bine ? Cum e puiul ?

Nikolici cat ma bucur !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lala cata treaba ai azi....

Dya de pe Mosilor, vis-a vis de spitalul Colentina. E o alimentara care este zilnic aprovizionata. Deci totul proaspat.
Dar nu ti-e cam greu sa iei de aici ?????? Nu e cam departe ?

karina u ma bucur ca voi ati dormit mai bine

nocom ma bucur ca si voi ati avut o noapte mai buna, chiar si cu pitica in pat langa voi

Noi iesim putin in parc inainte sa inceapa ploaia . Va pup

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didididi spune:

Claudinna am citit, multumesc de raspuns. Pana la urma conteaza puterea exemplului.

Felicia eu as fi jurat ca stai la casa; cred ca m a derutat faza cu terasa .

Carla sper sa iti gasesti ceva. Poate n ar fi rau sa ne zici firma, nu de alta dar lucrez si eu tot in conta. Si apropos de sefi, a mea vrea sa ii dau avertisment unei fete din dep. ca a gresit doua OP. Nimic grav, ce nu se poate remedia.

Didi si bb Mihail (22.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

300: nu ar trebui sa incerce sa te convinga prea mult sa-l faci, declaratia si gata. Imi povestea pediatrul meu ca pentru HPV a vaccinat doar 3(trei) fetite inscrise la el ca medic de familie, el este pentru vaccinare, dar nu insista/bate la cap mamele. Le informeaza (doar surse medicale) si cam atat. Din cate stiu, ei au vaccinurile date de la MS, raporteaza toate vaccinurile pe care le administreaza si raporteaza si refuzurile parintilor. Asa ca este simplu, birocratic vorbind.

Mergi la inceput