Bobocei de sep-oct IN SARBATOARE (208)
Raspunsuri - Pagina 4
300 spune:
Mama, kllemi biata fetita! Arnica era contra vanatailor...
Nusha insanatosire grabnica.
Eu n-o sa fac ROR-ul asta fetei, ia sa vedem ce zice dr cand o auzi ditai gogomania
Piolica, Anda mea merge exact ca Elsa, isi tine mainile la piept pentru... echilibru.
Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...
babytza spune:
Am terminat de papat. A fost tare bun. Mami a vrut sa ne ofere o masa buna, pentru ca e tare fericita. Si s-a tinut toata ziua , sa nu strice surpriza Ne-a servit si cu un vin , ca sa ciocnim pentru o noua sansa la viata !!! A primit aprobarea pentru tratament !!!!!!!!
Asa ca fac cinste fetelor , la ora asta tarzie
Babytza si puiiValentina David
kllemi spune:
codruta super tare faza cu olitza si eu ma gandesc de cateva sapt. sa procedez la fel dar tot asa, sunt un pic cam sceptica...as vrea sa stiu tu cand il pui la olitza imediat ce se trezeste sau il mai lasi...eu stiu 10-20 min???
fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
laureta spune:
Am culcat si eu gaza , sper sa nu mai mearga la disko ca deja ma doare capu :)
nushule, imi pare rau pt Davidutz. N ai ce sa faci astepti sa treaca bubitzele. Mama lor de vaccinuri . Trebuia si noi azi sa ajungem si n am mai ajuns din cauza de febra, mda o tot lungim
De Ledi ce sa zic, am speranta ca la al doilea test vor avea un raspuns negativ, sa dea Doamne Doamne ca puiul ala mic nu merita asa ceva nici Ledi care este un om minunat :((
babytza ma bucur asa tare pt mami tau . Bravos
Andy da un semn cum sunteti? Cum e sotul?
lala o noapte linistita sa aveti. Asa eram io fericita ca dormise Biancu repede si la 1 facea trezeriea pina la 3
SEBI!
de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole
babytza spune:
Soricelul meu ( scuze niko ) deja a dat o alarma mica Isi face intrarea la disco ???? Io plec de acasa....ma duc sa dorm pe banca in parc
laureta spune:
Babytza vin sa iti tin companie cu mare drag, iau si o vodca sau o plapuma?
SEBI!
de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole
nushulica spune:
babymom,fetelor multumesc lavinia nurofen deja ii dau,n-a facut febra mare 38-38.5rectal dar ne=a stricat deja 3 nopti ca si plange mititelu,poate in sfarsit ne iese si noua 1 dintisor
laureta sper si eu din tot sufletul sa fie negativ testul si sa fie bine puiul mic,multa sanatate si piticei tale
de David
Poveste
HAIDETI LA BAZAR SA O AJUTAM PE EMA!!!
nushulica spune:
babytza ma bucur f mult ca vi s-a aprobat dosarul,vezi cum sta treaba...norocul ti-l faci cu mana ta asta e,tara de k.t maca bine ca ati putut rezolva
de David
Poveste
HAIDETI LA BAZAR SA O AJUTAM PE EMA!!!
babytza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laureta Babytza vin sa iti tin companie cu mare drag, iau si o vodca sau o plapuma? |
Si eu aduc niste red bull
babytza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nushulica babytza ma bucur f mult ca vi s-a aprobat dosarul,vezi cum sta treaba...norocul ti-l faci cu mana ta asta e,tara de k.t maca bine ca ati putut rezolva |
Exact asta vorbeam si eu cu mama, ca nu e corect cum merge treaba la noi....sau mai bine zis cum nu merge