Bobocei de sep-oct IN SARBATOARE (208)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Piolica, riscul de a face cupii frumosi

Felicic rad cu voce tare si Crina dupa mine
Si eu mi-s cu diminutivele acum…uneori vb ceea ce spune si Crina…ce se intelege numai noi doua stim

Avem si noi olita folosita de 3 ori…si-a dat seama pustoaica si face kk pe neasteptate…mai stai ar fi parerea mea…a noastra sta ca ornament

Lidia, Kllemi

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa2, un vot va rugam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

Seara buna si de la noi,

In primul rand, La Multi si Fericiti Ani, sarbatoritelor zilei!

Sa stiti ca si eu eram f sceptica in ceea ce priveste folositul olitei, dar am inceput sa il pun pe Vladut dimineata, dupa ce se trezeste, si de vreo saptamana, pur si simplu asteapta olita dimineata. Nu as fi crezut! In schimb nu il fortez si nu exagerez peste zi. Daca da semne ca vrea kk, ii aduc olita!

Karina_u, in primul rand, bine ai venit. Sa stii ca si la mine a fost la fel de usor cu intarcatul, la o saptamana dupa ce l-am intarcat, parca nu ar fi vazut tzitzi in viata lui. Poate e vorba de noroc!

Intru la recuperat din urma, nu inainte de a o complimenta si eu pe draguta Elsa! Frumoasa si gratioasa printesa!

Mamica lui Vlad (23.09.2008)

Poze...pozulici

Mergi la inceput

Lala sper sa ai o noapte buna si fara treziri asa devreme

A mea a dormit cam 1h de la 20.00 si acum e treaza…se joaca cu tacsu…

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa2, un vot va rugam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Lala iti urez noapte buna si fara treziri
Piciul meu doarme de la 9. Sper sa doarma dus in noaptea asta

Mama face de mancare , cotletele de berbecut la gratar si mamaliguta cu mujdei

Codruta felicitari pentru reusita cu olita !!!!

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui JulyMorning

Chiar asa, am tot vrut sa scriu, dar am uitat:

La multi ani, Thea!!
La multi ani, Ariana!!
Sa fiti sanatoase, voioase si cu o viata lunga si cat mai plina!

Subiectul pastilute Hyland's
Am gasit un site unde au mult mai multe produse decat pe drugstore.com, ceva mai ieftine si transportul pt tot ce este trecut in tabelul de pe grup vine 42 de USD si cica ar mai intra niste produse pe langa astea, la aceiasi bani :) Asa ca intrati www.betterlife.com/brand.asp?brand_id=263" target="_blank">aici si alegeti dupa pofta inimii

NB: Flacoanele cu pastilute pt dinti sunt de 125 tablete, nu de 250 cum erau pe drugstore.

_
Our future determines our past

bobocica Maia
Poze

, am mai adaugat Complete Flu Care 4 Kids si facand o socoteala fara transport si alte taxe la ce vreau eu: Hyland's Teething Tablets,Hyland's C-Plus Cold Tablets plus cele mentionate mai sus, ar veni undeva la 15$, din punctul meu de vedere e bine si as ramane aici

Atat de mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

thea ariana

sa fiti sanatoase si foarte norocoase in viata! pt mamici

nocom beyy dar ce vedeta este dariutza!!!adik i-au facut si zoom pe fatza nu asa simplu

laureta am si acum lacrimi pe obraz mi-e tare drag david si tot mai citeam de el saracutzul ca e bolnavior....offf viata viata... i-am lasat si eu un mesaj leditiei, nu vreau sa fiu in locul ei acum,ce-o fi in sufletul ei...

david mi-a facut reactie la ROR si are vreo 2--3 sapt de cand l-a facut..3nopti febra si azi eruptie babymom cat dureaza?si ce trebuie sa-i dau?abia maine sun pediatra,azi daca puteti crede am uitat

de David
Poveste

HAIDETI LA BAZAR SA O AJUTAM PE EMA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

cu ce pot sa ii dau ptr. cazatura....suna aiurea stiu....dar parca ati spus voi ceva de unguent cu arnica, as vrea sa stiu ptr, ce este bun??? ca sa nu se invineteasca?? sau ptr ce...?? a avut parate de o cazatura foarte urata si-a terminat tot nasul, lovindu-se de marginea de la canapea, venind in cadere, si un pic buza

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nushulica
david mi-a facut reactie la ROR si are vreo 2--3 sapt de cand l-a facut..3nopti febra si azi eruptie babymom cat dureaza?si ce trebuie sa-i dau?abia maine sun pediatra,azi daca puteti crede am uitat

Nushu, in afara de antitermic, nu trebuie sa-i dai nimic. Nu stiu exact cat tine, pt. ca n-am experienta cu vaccinurile si reactiile post-vaccinale, dar nu cred ca mai mult de cateva zile.

Lavinia mama lui Dragos si a lui Victor

Mergi la inceput

Nushulica am si speram sa nu fie nimic, multa sanatate

Kllemi eu am crema cu arnica de la Urgo, Urgodermil se numeste, ii trec vanataile si loviturile repede am sa treaca

Off am citit mai multe despre David , sper sa apuc saptamana viitoare sa transfer si eu niste banuti pentru el

Atat de mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

angelinna multumesc...de fapt i sa cam umflat nasul, este buna si ptr asa ceva???

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput