Bobocei de sep-oct IN SARBATOARE (208)
Raspunsuri - Pagina 20
angelynna82 spune:
Off, Andy.p ce vesti triste

, ne
sa fie totul bine cu Bianca
de
Crina Alexandra
www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa2, un vot va rugam
Nocom spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andy.p Fetelor am primit mesaj de la Laureta,e in spital cu Biancu,are40.1 si pericol de sufocare. Ma ptr.ea sa treaca cu bine noaptea si sa se faca bine fetitza.Laura , Alexia (14.09.2008) Andrei(07.04.2002)"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii" (Micul Print) |
Offf Doamne!!! E ingrozitor!!! Bietul copil!!! Doamne ajut-o pe Bianca sa nu mai faca febra in noaptea asta si ai grija de ea si de acum incolo!
mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei Tudor (11.07.2004)poze cu noi poze DARIA
poze APUSENI
lavida spune:
nerantula, angelynna, nocom si eu sper sa-si revina cat de repede, cel putin sa fie in grafic cu kg. Sunt foarte frustrata cand nu mananca si de multe ori ma gandeam ca eu sunt de vina, ca am insistat prea mult sa manance, ca poate ar trebui sa renunt la alaptat... noroc ca v-am tot citit parerile si incurajarile si m-am regasit si eu printre randuri, chiar daca nu-mi erau adresate direct.
andy_galro si eu am fost cu ea la analize si cand i-a luat sange a plans ingrozitor si s-a zbatut, in primul rand pt am tinut-o imobilizata si s-a speriat
Am iesit de acolo transpirata, lac de apa si cu sufletul vraiste. Mi-a fost asa de mila de ea!
babymom, imi pare rau de cearta. Dar stii cum se spune "nu lasa soarele sa apuna peste mania voastra", cred ca v-ar face bine sa incercati sa va impacati in seara asta, ca sa va simtiti mai bine. 
Eliza la 1 an
Ne-am inscris la concursul Klorane: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">lav1
mamica fericita de
Eliza Maria (24.09.2008)
andy_galro spune:
lavida stiu ca si mie imi este tare mila de ei cand plang, dar nu avem ce face
si Andrei este sub medie cu kg, cu toate ca arata bine, e vesel si fffff energic.....eu sper totusi sa fie doar mofturi....voua ce siropele v-a prescris?
_giulianna_ spune:
Mai pun si eu niste poze, ca poate treceti pe langa noi pe strada si nu ne mai cunoasteti ![]()
Un pitic atat de mic!
Astia-s toti
Portret
Ce, tu te uiti la tastatura cand scrii?
Ahh unde o fi T-ul
Cantand la xilofon
Cam asta-i schema, acum stii pe unde sa ajungi?
Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ale mele zorzonele
Nocom spune:
ange Daria tot cu muci, la fel de incapatanati care nu vor sa iasa si pace! Am facut chiar si cum m-a invatat Nerantula, sa pun ser intr-o nara in timp ce aspir pe cealalta...si parca a iesit mai bine, dar oricum se mai aud bolborosind mucii undeva in spate si dupa aceasta operatiune...

Eu insa ma bucur nespus ca nu are febra, nu tuseste, nu i-a scazut apetitul sau cheful de joaca... Doar ca mucisorii o chinuie la somn, ca nu poate respira...
Multumesc ca te gandesti la noi! 
mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei Tudor (11.07.2004)
poze cu noi poze DARIA
poze APUSENI
nikolici spune:
laureta Doamne Doamne sa vegheze asupra Biencutzei si sa va faceti bine repede.off ce m-am intristat...
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
nikolici spune:
nocom incearca si cu tantum verde, noua ne-a recomandat dr precum si ophtamesone, asta daca il mai gasesti pe piatza.Multa sanatate Dariutzei
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
_giulianna_ spune:
Biancu, sa te faci bine cat mai repede! Ma rog pentru tine! 
Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ale mele zorzonele

Andrei