Bobocei de sep-oct IN SARBATOARE (208)
Raspunsuri - Pagina 21
Nocom spune:
Heeey,
Ce i-a crescut parutzul Iedutzului!!!! Si tot frumos si cuminte este!!! Aaaa, si este AL NOSTRU!!! 

mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei Tudor (11.07.2004)
poze cu noi poze DARIA
poze APUSENI
babymom75 spune:
Lavida, Andy_galro, i-am scris eu Nernatulei in capitolul trecut care e parerea dr. Sears despre greutate. E normal ca dupa un an sa stagnez cu greutatea si sa fie "sub grafic"; cresc doar in lungime, dar e OK. Din pacate putini dintre pediatrii nostrii folosec percentilele in evaluarea cresterii; astea sunt mult mai realiste decat tabelele cu greutati stadard.
Lavinia mama lui
Dragos si a lui
Victor
angelynna82 spune:
Paula-Laura
am sa iasa maseaua fara mari probleme
Andy_galro acum incerc sa citesc prospectul 
Babytza multam de info 
Cat de rau imi pare pt Ayla, offf, 

, cum se poate intampla asa ceva, chiar am felicitat-o saptamana trecuta.
pentru ingerasii ei
Giulianna
am pe Edi tare scump
, mama da’ aveti jucarii nu gluma
Nocom eu ii pun ser fiziologic (mai poti pune Nazomer, Pivalone) in ambele nari si cand o aspir tin presata o nara si aspir in cealalalta, mucii au iesit. Si la Crina se auzeau in spate undeva, dar va trece dupa cateva aspirari
am si multa sanatate
de
Crina Alexandra
www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa2, un vot va rugam
Nocom spune:
Ma bag sa fac capitol nou, dar sa aveti rabdare ca la mine dureaza mai multicel...deh, fata fara experienta....
Pana fac eu, palavragiti aici, in continuare!!!
mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei Tudor (11.07.2004)
poze cu noi poze DARIA
poze APUSENI
nikolici spune:
giuli ce diferit imi pare Iedi,BARBATEL IN TOATA REGULA.Eu inca nu-mi pot scoate din cap poza lui cu ratzusca la lacas.
( cea din concurs)
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
nikolici spune:
mama ada te relaxezi la spa???Intinzi rufe?Calci?Dormi de ieri pana maine?Where are you?
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
babymom75 spune:
Giuli, Edi asta al tau e tare frumusel! Si l-am vazut imbracat elegant nevoie mare!
Lavinia mama lui
Dragos si a lui
Victor