Bobocei de sep-oct IN SARBATOARE (208)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Heeey,

Ce i-a crescut parutzul Iedutzului!!!! Si tot frumos si cuminte este!!! Aaaa, si este AL NOSTRU!!!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

poze cu noi poze DARIA

poze APUSENI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Lavida, Andy_galro, i-am scris eu Nernatulei in capitolul trecut care e parerea dr. Sears despre greutate. E normal ca dupa un an sa stagnez cu greutatea si sa fie "sub grafic"; cresc doar in lungime, dar e OK. Din pacate putini dintre pediatrii nostrii folosec percentilele in evaluarea cresterii; astea sunt mult mai realiste decat tabelele cu greutati stadard.

Lavinia mama lui Dragos si a lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Paula-Laura am sa iasa maseaua fara mari probleme

Andy_galro acum incerc sa citesc prospectul

Babytza multam de info

Cat de rau imi pare pt Ayla, offf, , cum se poate intampla asa ceva, chiar am felicitat-o saptamana trecuta. pentru ingerasii ei

Giulianna am pe Edi tare scump , mama da’ aveti jucarii nu gluma

Nocom eu ii pun ser fiziologic (mai poti pune Nazomer, Pivalone) in ambele nari si cand o aspir tin presata o nara si aspir in cealalalta, mucii au iesit. Si la Crina se auzeau in spate undeva, dar va trece dupa cateva aspirari am si multa sanatate

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa2, un vot va rugam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Ma bag sa fac capitol nou, dar sa aveti rabdare ca la mine dureaza mai multicel...deh, fata fara experienta....

Pana fac eu, palavragiti aici, in continuare!!!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

poze cu noi poze DARIA

poze APUSENI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

giuli ce diferit imi pare Iedi,BARBATEL IN TOATA REGULA.Eu inca nu-mi pot scoate din cap poza lui cu ratzusca la lacas.( cea din concurs)

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

mama ada te relaxezi la spa???Intinzi rufe?Calci?Dormi de ieri pana maine?Where are you?

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Giuli, Edi asta al tau e tare frumusel! Si l-am vazut imbracat elegant nevoie mare!

Lavinia mama lui Dragos si a lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sept-oct2008 spune:

PAMPERS CURAT!!

NOAPTE BUNA TUTUROR!!
BIANCU!!

Nocom

Mergi la inceput